Povezane vesti

Stefanović: Treba li da umrem pa da tužilaštvo reaguje

Stefanović: Treba li da umrem pa da tužilaštvo reaguje

Vranje news pre 27 minuta
Da li je napad na srčanog bolesnika sa dva infarkta laka telesna povreda, kao što je napad na mene 4. jula okarakterisalo Osnovno javno tužilaštvo (OJT) u Vranju, pita Isidor Stefanović iz pokreta Ćale, ovo je za tebe. Stefanović je napadnut istog dana… »
Isidor Stefanović Tužilaštvu: Da li je trebalo da umrem pa da reagujete

Isidor Stefanović Tužilaštvu: Da li je trebalo da umrem pa da reagujete

Bujanovačke pre 57 minuta
Bujanovac, Vranje, 6. avgust 2025. – Da li je napad na srčanog bolesnika sa dva infarkta “laka telesna povreda”, kao što je napad na mene 4. jula okarakterijalo Osnovno javno tužilaštvo u Vranju, pita Isidor Stefanović iz pokreta Ćale, ovo je za tebe… »
OJT Vranje na saopštenje Mladih s juga: Sve je u skladu sa zakonom

OJT Vranje na saopštenje Mladih s juga: Sve je u skladu sa zakonom

Vranje news pre 2 sata
"Policijska uprava u Vranju Osnovnom javnom tužilaštvu Vranje dostavila je izveštaj o događaju u ugostiteljskom objektu „Golden Pub“ od 4. jula 2025. godine, a nakon razmatranja izveštaja i snimaka kamera videonadzora, obrađivač predmeta, javni tužilac… »
Mladi s juga tužilaštvu: Za razliku od vas nećemo ćutati

Mladi s juga tužilaštvu: Za razliku od vas nećemo ćutati

Vranje news pre 3 sata
Neformalna grupa Mladi s juga i Osnovno javno tužilaštvo (OJT) u Vranju nastavili su "rat" saopštenjima, povodom napada pristalica SNS na aktiviste te organizacije i građane u protestu, koji se dogodio 4. jula u kafiću na gradskom šetalištu u Vranju… »
Mladi s juga odgovaraju tužilaštvu: Ako vi ćutite, mi nećemo

Mladi s juga odgovaraju tužilaštvu: Ako vi ćutite, mi nećemo

Bujanovačke pre 5 sati
Bujanovac, 6. avgust 2025. – Neformalna grupa Mladi s juga i vranjsko Osnovno javno tužilaštvo (OJT) vode svojevrsni “rat” saopštenjima povodom napada pristalica SNS na aktiviste i grašane 4. jula u lokalu Golden pab. Kako su Bujanovačke tada objavile… »

Vesti dana »