Povezane vesti

Šezdeset godina od smrti Pavla Beljanskog – izložba o životu posvećenom umetnosti

Šezdeset godina od smrti Pavla Beljanskog – izložba o životu posvećenom umetnosti

RTS pre 14 sati
Izožbom „Slike su moj život“ Spomen zbirka Pavla Beljanskog obeležila je šest decenija od smrti, kolekcionara, diplomate i darodavca Pavla Beljanskog, koji je stvorio antologijsku zbirku jugoslovenske likovne umetnosti dvadesetog veka i poklonio je… »
Maja Čeremidžić Šainović na otvaranju izložbe „Slike su moj život“ u čast Pavla Beljanskog

Maja Čeremidžić Šainović na otvaranju izložbe „Slike su moj život“ u čast Pavla Beljanskog

RTV pre 20 sati
NOVI SAD - Članica Gradskog veća za kulturu Maja Čeremidžić Šainović prisustvovala je svečanom otvaranju izložbe „Slike su moj život“, koja je sinoć otvorena u Spomen-zbirci Pavla Beljanskog povodom 60 godina od smrti ovog velikog darodavca, diplomate i… »
Otvorena izložba "Slike su moj život" u čast Pavle Beljanskog

Otvorena izložba "Slike su moj život" u čast Pavle Beljanskog

Telegraf pre 20 sati
Članica Gradskog veća za kulturu Maјa Čeremidžić Šainović prisustvovala јe svečanom otvaranju izložbe „Slike su moј život“, koјa јe sinoć otvorena u Spomen-zbirci Pavla Beljanskog povodom 60 godina od smrti ovog velikog darodavca, diplomate i… »

Vesti dana »