Povezane vesti
"Odgovaraće i pred sudom i pred bogom za ovu bol" Lena Čolak se oglasila potpuno slomljena nakon tragedije: Oprostila se od…
Kurir 06.08.2025
Lena Čolak oglasila se na društvenoj mreži Instagram tužnim vestima. Pevačica je ostala bez veoma bliskog prijatelja. Sudeći po fotografijama koje je Lena objavila s pokojnim drugom oni su bili prijatelji još iz detinjstva. - Počivaj u miru, brate moj… »
"Odeš na posao, kod kuće ostaviš dete I trudnu ženu": Naša pevačica se oprostila od brata koji je tragično nastradao: "Neka te…
Blic 06.08.2025
Lena Čolak, pevačica i učesnica takmičenja "Zvezde Granda" na svom Instagram profilu oprostila se od brata, koji je tragično nastradao. Lena je objavila njihovu sliku iz detinjstva i izrazila bol, kroz emotivnu poruku. - Počivaj u miru, brate moj, neka… »
Iza sebe je ostavio trudnu ženu i malo dete Pevačica slomljena: "Brate moj, ko će odgovarati za ovu tragediju?"
Alo 06.08.2025
Oprostila se od mladića koji je poginuo. Pevačica Lena Čolak objavila je potresnu poruku i oproštaj od veoma bliskog momka. Ona je dečka koji je poginuo, poznavala čitav život, makar ako je sudeći po fotografijama, ali i rečima iz oproštajne poruke. -… »
"Brate moj, ko će odgovarati za ovu tragediju": Zvezda Granda slomljena, bolnim rečima se oprostila...
Telegraf 06.08.2025
Zvezda Granda, pevačica Lena Čolak objavila je potresnu poruku i oproštaj od veoma bliskog momka. Ona je dečka koji je poginuo, poznavala čitav život, makar ako je sudeći po fotografijama, ali i rečima koje "kidaju" dušu. - Počivaj u miru, brate moj… »
Vesti dana »

”Grčka je sad mnogo bliža” Vučić: Ceo Moravski koridor biće gotov do 28. juna sledeće godine
Dnevnik pre 35 minutajoš 31 povezana

Sneg izazvao probleme širom Srbije: U Nišu i Kraljevu oko 50.000 korisnika nema struju, vanredna situacija u dve opštine
NIN pre 1 satjoš 146 povezanih

Tokom vučićevog govora u Subotici Policija zabranila prilazak građanima
Pravda pre 10 minutajoš 82 povezane

Izrael sprema deportaciju stotina propalestinskih aktivista iz flotile ka Gazi
Danas pre 1 satjoš 23 povezane

Sednica Skupštine Novog Sada: Usvojene sve tačke dnevnog reda, ispred zgrade održan protest
NIN pre 2 satajoš 16 povezanih