Povezane vesti
"Odgovaraće i pred sudom i pred bogom za ovu bol" Lena Čolak se oglasila potpuno slomljena nakon tragedije: Oprostila se od…
Kurir pre 19 sati
Lena Čolak oglasila se na društvenoj mreži Instagram tužnim vestima. Pevačica je ostala bez veoma bliskog prijatelja. Sudeći po fotografijama koje je Lena objavila s pokojnim drugom oni su bili prijatelji još iz detinjstva. - Počivaj u miru, brate moj… »
"Odeš na posao, kod kuće ostaviš dete I trudnu ženu": Naša pevačica se oprostila od brata koji je tragično nastradao: "Neka te…
Blic pre 22 sata
Lena Čolak, pevačica i učesnica takmičenja "Zvezde Granda" na svom Instagram profilu oprostila se od brata, koji je tragično nastradao. Lena je objavila njihovu sliku iz detinjstva i izrazila bol, kroz emotivnu poruku. - Počivaj u miru, brate moj, neka… »
Iza sebe je ostavio trudnu ženu i malo dete Pevačica slomljena: "Brate moj, ko će odgovarati za ovu tragediju?"
Alo pre 23 sata
Oprostila se od mladića koji je poginuo. Pevačica Lena Čolak objavila je potresnu poruku i oproštaj od veoma bliskog momka. Ona je dečka koji je poginuo, poznavala čitav život, makar ako je sudeći po fotografijama, ali i rečima iz oproštajne poruke. -… »
"Brate moj, ko će odgovarati za ovu tragediju": Zvezda Granda slomljena, bolnim rečima se oprostila...
Telegraf pre 23 sata
Zvezda Granda, pevačica Lena Čolak objavila je potresnu poruku i oproštaj od veoma bliskog momka. Ona je dečka koji je poginuo, poznavala čitav život, makar ako je sudeći po fotografijama, ali i rečima koje "kidaju" dušu. - Počivaj u miru, brate moj… »
Vesti dana »

Vreme danas oblačno i suvo, temperatura do 31 stepen, za vikend tropske temperature
Insajder pre 3 satajoš 18 povezanih

Janković: Svako ko je želeo da učestvuje u javnoj raspravi imao je vremena da se prijavi
Telegraf pre 11 minutajoš 20 povezanih

Zvezdan Terzić: Ništa nije završeno, ovo je bilo samo prvo poluvreme
Danas pre 27 minutajoš 30 povezanih