Повезане вести

Васиљевић: Лицемерје опозиционих медија, напади на мене политички мотивисани

Васиљевић: Лицемерје опозиционих медија, напади на мене политички мотивисани

РТВ 06.08.2025
БЕОГРАД - Саветница председника Србије Сузана Васиљевић изјавила је данас да поједини опозицини медији месецима објављују текстове против ње и да учествују у линчу који спроводе блокадери, уз оцену да су текстови о њој… »
Саветница Вучића о писању медија да носи торбицу од 4.000 евра: Новац сам поштено зарадила и то радећи у туђим земљама

Саветница Вучића о писању медија да носи торбицу од 4.000 евра: Новац сам поштено зарадила и то радећи у туђим земљама

Блиц 06.08.2025
Саветница председника Србије, Сузана Васиљевић оштро је одговорила на текст у ком је пласирано да "носи торбицу од 4.000 евра, а лицемерно брине за баке и деке" оптужујући медије за, како је рекла, лицемерје и политички… »
Васиљевић одговорила на текст опозиционог портала: "Глупо лицемерје Шолакових медија"

Васиљевић одговорила на текст опозиционог портала: "Глупо лицемерје Шолакових медија"

Еуроневс 06.08.2025
Саветница председника Србије, Сузана Васиљевић, оштро је одговорила на текст опозиционог портала, оптужујући их за лицемерје и политички мотивисане нападе. У изјави за Б92.нет, поручила је да су "мајстори лажи и лицемерства". На… »
Лицемерје Сузане Васиљевић: Вучићева саветница брине за баке и деке, с торбицом од 4.000 евра преко рамена

Лицемерје Сузане Васиљевић: Вучићева саветница брине за баке и деке, с торбицом од 4.000 евра преко рамена

Нова 06.08.2025
Саветница за медије председника Србије Александра Вучића, Сузана Васиљевић, за потребе јавног мњења глуми скромност и поручује да грађане који протестују у Србији више боли то што неће моћи да летују на Малдивима, него то што… »

Вести дана »