Povezane vesti

Nikad nisam umela da glumim: Ana Nikolić otvoreno o prijateljima sa estrade

Nikad nisam umela da glumim: Ana Nikolić otvoreno o prijateljima sa estrade

Vesti online pre 1 dan
Pevačica Ana Nikolić kaže da ju je i te kako koštao to što je bila iskrena kako privatno, tako i poslovno, ali da mirno spava kada uveče legne u krevet. Na bini pevala, pa sela da odmori. Ana je naime, objasnila da nije folirant, kao i da uvek sebe… »
"Bolje bi bilo da sam hladna i proračunata" Ana Nikolić o prijateljstvima na estradi: Navikla sam na kritike...

"Bolje bi bilo da sam hladna i proračunata" Ana Nikolić o prijateljstvima na estradi: Navikla sam na kritike...

Kurir pre 9 sati
Ana Nikolić kaže da ju je i te kako koštao to što je bila iskrena kako privatno, tako i poslovno, ali da mirno spava kada uveče legne u krevet. Ana je naime, objasnila da nije folirant, kao i da uvek sebe maksimalno daje, ma koji odnos da je u pitanju. -… »
"Nikad nisam umela da glumim, uveče kad legnem..." Ana Nikolić otvoreno o prijateljima sa estrade

"Nikad nisam umela da glumim, uveče kad legnem..." Ana Nikolić otvoreno o prijateljima sa estrade

Telegraf pre 13 sati
Pevačica Ana Nikolić kaže da ju je i te kako koštao to što je bila iskrena kako privatno, tako i poslovno, ali da mirno spava kada uveče legne u krevet. Ana je naime, objasnila da nije folirant, kao i da uvek sebe maksimalno daje, ma koji odnos da je u… »
"Uveče kad legnem, ne moram da glumim": Ana Nikolić progovorila o prijateljstvima na estradi, pa otkrila šta joj se obilo o…

"Uveče kad legnem, ne moram da glumim": Ana Nikolić progovorila o prijateljstvima na estradi, pa otkrila šta joj se obilo o…

Blic pre 13 sati
Pevačica Ana Nikolić kaže da ju je i te kako koštao to što je bila iskrena kako privatno, tako i poslovno, ali da mirno spava kada uveče legne u krevet. Ana je naime, objasnila da nije folirant, kao i da uvek sebe maksimalno daje, ma koji odnos da je u… »

Vesti dana »