Povezane vesti

Mi Snaga naroda: To je akt nacionalne izdaje!

Mi Snaga naroda: To je akt nacionalne izdaje!

Pravda 06.08.2025
"S obzirom da se Ministarstvo spoljnih poslova Srbije dvaput oglušilo o naš zahtev da se ogradi od pisma koje je kopredsedavajuća srpskog kokusa u američkom Kongresu Klaudija Teni 25.7.2025. uputila Donaldu Trampu, u kojem se propagira sporazum o… »
Mi snaga naroda: Protest američkoj kongresmenki zbog Kosova, dok MSP Srbije ćuti

Mi snaga naroda: Protest američkoj kongresmenki zbog Kosova, dok MSP Srbije ćuti

Beta 06.08.2025
Poslanička grupa "Mi snaga naroda " je saopštila da je izrazila protest američkoj kongresmenki Klaudiji Teni zbog njenih stavova izrečenih u pismu predsedniku SAD, koji su u suprotnosti sa državnom politikom Srbije po pitanju Kosova. U saopštenju te… »

Radio sto plus 06.08.2025
U saopštenju te poslaničke grupe u Skupštini Srbije piše i da su se obratili kongresmenki, koja je kopredsedavajuća srpskog kokusa u američkom Kongresu pošto je, kako tvrde, Ministarstvo spoljnih poslova Srbije to odbilo da učini u dva navrata. Naveli su… »

Vesti dana »