Povezane vesti
"Iz očiju mi je izlazila vatra" Nije mogao da hoda, ni da govori– svedočanstvo Mladena, koji je preživeo direktan udar groma…
Alo pre 4 sati
Konj mi je bio vezan za šljivu gvozdenim lancem, dugačkim desetak metara. Kada je krenula oluja, pošao sam da ga oslobodim i sklonim. Uhvatio sam lanac... Gornjomilanovačko selo Pranjani i danas čuva uspomenu na događaj koji ni vreme ni ljudi nisu… »
"Iz očiju kao da mi je izbijala vatra": Mladena udario grom, a on neverovatnim čudom preživeo
Mondo pre 5 sati
Gornjomilanovačko selo Pranjani i danas pamti priču koju ni vreme ni ljudi nisu zaboravili. Mladen Tomović je davne 1979. godine, na dan Svetog Pantelejmona (9. avgusta), preživeo direktan udar groma, te svedoči o nečemu što mnogi nazivaju pravim čudom… »
Grom udario u Mladena, a on je neverovatnim čudom preživeo: Doktori su mu tada rekli - to što si ležao na zemlji i što je po…
RINA pre 6 sati
Grom udario u Mladena, a on je neverovatnim čudom preživeo: Doktori su mu tada rekli - to što si ležao na zemlji i što je po tebi padala kiša skoro pola sata te je spasilo (FOTO) Gornji Milanovac – Gornjomilanovačko selo Pranjani i danas pamti priču koju… »
Mladen čudom preživeo udar groma: "Oči kao da gore, lekar je rekao da me kiša spasila" FOTO
B92 pre 6 sati
Gornjomilanovačko selo Pranjani i danas pamti priču koju ni vreme ni ljudi nisu zaboravili.Grom udario u Mladena, a on je neverovatnim čudom preživeo: Doktori su mu tada rekli - to što si ležao na zeml. Mladen Tomović je davne 1979. godine, na dan Svetog… »
Mladen je medicinski fenomen: Grom ga udario na svetog Pantelejmona, čudom preživeo: Iz očiju kao da mu je izbijala vatra…
Blic pre 7 sati
Gornjomilanovačko selo Pranjani i danas pamti priču koju ni vreme ni ljudi nisu zaboravili. Mladen Tomović je davne 1979. godine, na dan Svetog Pantelejmona (9. avgusta), preživeo direktan udar groma, te svedoči o nečemu što mnogi nazivaju pravim čudom… »
Grom udario u Mladena, a on je neverovatnim čudom preživeo: Doktori su mu tada rekli - to što si ležao na zemlji i što je po…
RINA pre 7 sati
Grom udario u Mladena, a on je neverovatnim čudom preživeo: Doktori su mu tada rekli - to što si ležao na zemlji i što je po tebi padala kiša skoro pola sata te je spasilo (FOTO) Gornji Milanovac – Gornjomilanovačko selo Pranjani i danas pamti priču koju… »
Grom je udario u mladena, on čudom preživeo! Lekari mu rekli da ga je ovo spasilo (foto)
Alo pre 7 sati
Mladen preživeo direktan udar groma! Košulja mu gorela do pleća, u očima vatra, lekar otkrio šta ga je spasilo
Telegraf pre 7 sati
Mladen iz Pranjana preživeo udar groma davne 1979. godine i danas svedoči čudo
Glas Zapadne Srbije pre 8 sati
Mladen Tomović je davne 1979. godine, na dan Svetog Pantelejmona (9. avgusta), preživeo direktan udar groma, te svedoči o nečemu što mnogi nazivaju pravim čudom. „Imao sam tada 24 godine. Konj mi je bio vezan za šljivu gvozdenim lancem, dugim desetak… »
Vesti dana »

Vučić izneo detalje o zdravstvenom stanju Darka Glišića: Može da govori i pomera udove
Nedeljnik pre 37 minutajoš 24 povezane

Sprečen promet 40 tona pilećeg mesa zaraženog salmonelom, uhapšene dve osobe iz Ćićevca
Naslovi.ai pre 2 satajoš 36 povezanih

Selaković: Oduzimanje mandata Dodiku nasilno poništavanje demokratske volje građana
Euronews pre 28 minutajoš 177 povezanih

Jako nevreme pogodilo Bor, ulice pod vodom: Automobili se jedva kreću, RHMZ izdao upozorenje za istočnu Srbiju (video)
Blic pre 2 satajoš 40 povezanih