Povezane vesti

Blagojević: Uloga favorita na strani Hibernijana, želimo da nastavimo trend napretka

Blagojević: Uloga favorita na strani Hibernijana, želimo da nastavimo trend napretka

RTS pre 34 minuta
Trener fudbalera Partizana Srđan Blagojević rekao je dan pred prvu utakmicu trećeg kola kvalifikacija za Ligu konferencije protiv Hibernijana da crno-belima neće biti nimalo lako i da je škotski tim favorit, ali veruje da će mladi igrači "parnog valjka"… »
Nemanja Trifunović pred Hibernijan: Maštao sam kao dete da ću igrati evropske utakmice pred punim stadionom

Nemanja Trifunović pred Hibernijan: Maštao sam kao dete da ću igrati evropske utakmice pred punim stadionom

Dnevnik pre 24 minuta
Stadion Partizana će na sutrašnjoj utakomici kvalifikacija za Ligu komferencija protiv Hibernijana ponovo biti odlično ispunjen jer je već prodato viće od 22.000 ulaznica, rekao je na konferenciji za medije portparol kluba, dok je fudbaler "crno-belih"… »
Čestitke Trifketu, lepe vesti o Mariju i jedna briga pred „hibse“

Čestitke Trifketu, lepe vesti o Mariju i jedna briga pred „hibse“

Sport klub pre 2 sata
Partizan će u prvoj utakmici trećeg kola kvalifikacija za Ligu konferencije dočekati škotski Hibernijan. Tim povodom, trener Srđan Blagojević obratio se medijima i održao veoma zanimljivu press konferenciju. Pratili smo je uživo, citati su u „live blog“… »
Blagojević pred Hibernian: „Naša ekipa vapi za novim iskustvima“

Blagojević pred Hibernian: „Naša ekipa vapi za novim iskustvima“

Nova pre 1 sat
Srđan Blagojević, trner fudbalera Partizana, najavio je predstojeći okršaj crno-belih protiv Hiberniana u Beogradu (četvrtak, 21 sat). Partizan dočekuje škotski klub u pretposlednjem kolu kvalifikacija za Ligu konferencija. „Prvo želim da čestitam našem… »
"Vapimo za novim iskustvom" Srđan Blagojević istakao da je cilj što bolji rezultat u prvom meču protiv Hibernijana

"Vapimo za novim iskustvom" Srđan Blagojević istakao da je cilj što bolji rezultat u prvom meču protiv Hibernijana

Dnevnik pre 1 sat
Trener fudbalera Partizana Srđan Blagojević izjavio je da je cilj njegove ekipe da ostvari što bolji rezultat u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu konferencije protiv Hibernijana i dodao da škotski klub ima kvalitetan tim. Prvi meč trećeg kola… »
Blagojević: Hibernijan je favorit

Blagojević: Hibernijan je favorit

Danas pre 1 sat
Trener Partizana Srđan Blagojević održao je konferenciju za medije pred meč trećeg kola kvalfikacija za Ligu konferenacija protiv Hibernijana, koji se igra u četvrtak od 21. Hibernijan na današnji dan proslavlja 150 godina postojanja, a tim povodom je… »
Blagojević: Uloga favorita ide Hibernijanu

Blagojević: Uloga favorita ide Hibernijanu

Radio sto plus pre 1 sat
“Imam maksimalno poštovanje prema Hibernijanu, njihovoj istoriji i onome što oni predstavljaju u škotskom fudbalu. Završili su odmah iza Seltika i Rendžersa u prvenstvu. Prvenstvo im je jako kvalitetno, kao i njihove ekipe. Imaju veći rejting Evropske… »
"U Partizanu sam 3 godine i prvi put mi neko veruje": Nemanja Trifunović pogledao u Blagojevića i rekao mu sve

"U Partizanu sam 3 godine i prvi put mi neko veruje": Nemanja Trifunović pogledao u Blagojevića i rekao mu sve

Mondo pre 1 sat
O mnogim temama pričao je šef stručog štaba Partizana Srđan Blagojević na konferenciji za medije pred duel sa Hibernijanom, a detaljno se dotakao i Nemanje Trifunovića. Mladi krilni fudbaler dobio je veliko poverenje Blagojevića i na tome se zahvalio… »
Trifunović: Maštao sam kao dete da ću igrati evropske utakmice pred punim stadionom

Trifunović: Maštao sam kao dete da ću igrati evropske utakmice pred punim stadionom

Sportski žurnal pre 1 sat
Tu sam tri godine, promenio sam dosta trenera, ali sad mogu da kažem da prvi put osećam da mi neko veruje i to je sjajan osećaj. Stadion Partizana će na sutrašnjoj utakmici kvalifikacija za Ligu komferencije protiv Hibernijana ponovo biti odlično… »
Partizan pred punim tribinama protiv Hibernijana

Partizan pred punim tribinama protiv Hibernijana

Politika pre 1 sat
Stadion Partizana biće odlično popunjen na sutrašnjoj utakmici trećeg kola kvalifikacija za Ligu konferencija protiv Hibernijana, pošto je već prodato više od 22.000 ulaznica, saopšteno je na konferenciji za medije. Portparol kluba istakao je veliko… »
Trifunović samouveren pred Hibernijan: "Nadamo se najboljem uz podršku navijača, maštam o punom stadionu!"

Trifunović samouveren pred Hibernijan: "Nadamo se najboljem uz podršku navijača, maštam o punom stadionu!"

Telegraf pre 1 sat
Trener Partizana Srđan Blagojević održao je konferenciju za medije pred meč protiv škotskog Hibernijana, koji se igra u četvrtak od 21.00 na stadionu u Humskoj. Uoči duela sa timom iz Škotske, svoje impresije izneo je igrač crno-belih Nemanja Trifunović… »
Blagojević šmekerskim rečima o rivalu počeo konferenciju: "Hibernijan je favorit, evo šta moramo da uradimo"

Blagojević šmekerskim rečima o rivalu počeo konferenciju: "Hibernijan je favorit, evo šta moramo da uradimo"

Telegraf pre 2 sata
Hibernijan je favorit. Trener Partizana Srđan Blagojević održao je konferenciju za medije pred meč protiv Hibernijana, koji se igra u četvrtak od 21.00, ponovo pred punim stadionom u Humskoj. Zanimljivo, Hibernijan na današnji dan proslavlja 150 godina… »
Partizan uputio apel Grobarima: Ako ponovo budete koristili pirotehnička sredstva...

Partizan uputio apel Grobarima: Ako ponovo budete koristili pirotehnička sredstva...

Sportski žurnal pre 2 sata
...i ako se opet budu čule poruke sa tribina koje nisu sportske, Partizanova deca će na narednom meču u Evropi biti osuđena na prazne tribine. Fudbalski klub Partizan uputio je danas apel svojim navijačima uoči duela sa škotskim Hibernijanom, koji je na… »
Blagojević: Čestitam Hibernijanu jubilarni 150. rođendan, želim im da večno traju (video)

Blagojević: Čestitam Hibernijanu jubilarni 150. rođendan, želim im da večno traju (video)

Sportski žurnal pre 2 sata
“Cilj je da napravimo rezultat koji bi nas približio prolasku dalje”. Trener Partizana Srđan Blagojević izjavio je danas da je cilj njegove ekipe da ostvari što bolji rezultat u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu konferencije protiv Hibernijana… »
Trifunović: Prvi put od kad sam u Partizanu osećam da mi veruju

Trifunović: Prvi put od kad sam u Partizanu osećam da mi veruju

Sportske.net pre 2 sata
Jedan od onih koji je najviše napredovao u timu Partizana jeste Nemanja Trifunović. Krilni igrač igra najbolju sezonu od kada je došao u prvi tim, a pred duel sa Hibernijanom je istakao u čemu je razlika: poverenje. "Tu sam tri godine, promenio sam dosta… »
"Pogledajte gde je Škotska, a gde Srbija": Srđan Blagojević sa obe noge na zemlji, Partizan nije favorit na JNA

"Pogledajte gde je Škotska, a gde Srbija": Srđan Blagojević sa obe noge na zemlji, Partizan nije favorit na JNA

Mondo pre 2 sata
Fudbaleri Partizana u trećem kolu kvalifikacija za Ligu konferencija igraju sa Hibernijanom u četvrtak od 21 čas na stadionu "JNA", a trener Srđan Blagojević je istakao da fudbaleri njegovog tima sada imaju mnogo više iskustva nego na startu ove evropske… »
"Neka hibernijan večno traje!" Srđan Blagojević, trener Partizana, pred novi evropski izazov crno-belih na zanimljiv način…

"Neka hibernijan večno traje!" Srđan Blagojević, trener Partizana, pred novi evropski izazov crno-belih na zanimljiv način…

Večernje novosti pre 2 sata
Trener fudbalera Partizana Srđan Blagojević izjavio je danas da je cilj njegove ekipe da ostvari što bolji rezultat u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu konferencije protiv Hibernijana i dodao da škotski klub ima kvalitetan tim. FOTO TANJUG/… »
Grobari su definitivno uz decu Partizana! Crno-beli rasprodali skoro ceo stadion za meč protiv Hibernijana - evo koliko…

Grobari su definitivno uz decu Partizana! Crno-beli rasprodali skoro ceo stadion za meč protiv Hibernijana - evo koliko…

Večernje novosti pre 3 sata
Polako ali sigurno Partizanova deca postaju magnet za publiku. Iz utakmice u utakmicu tribine stadiona u Humskoj su sve punije, a na meču protiv Hibernijana očekuje se da brojka od 27.775 navijača kolko ih je bilo protiv Oleksandrije bude premašena… »
Blagojević: "Vapimo za novim iskustvom"

Blagojević: "Vapimo za novim iskustvom"

B92 pre 2 sata
Trener fudbalera Partizana Srđan Blagojević izjavio je da je cilj njegove ekipe da ostvari što bolji rezultat u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu konferencije protiv Hibernijana i dodao da škotski klub ima kvalitetan tim. Prvi meč trećeg kola… »
Novo saopštenje partizana: Apel navijačima pred meč protiv Hibernijana

Novo saopštenje partizana: Apel navijačima pred meč protiv Hibernijana

Kurir pre 3 sata
Fudbalski klub Partizan uputio je apel svojim navijačima uoči duela sa škotskim Hibernijanom, koji je na programu sutra. Crno-beli su na zvaničnom sajtu kluba istakli važnost podrške navijača, podsetivši da je na prethodnoj evropskoj utakmici protiv… »
Partizan poslao pismo navijačima:: "Grobari..."

Partizan poslao pismo navijačima:: "Grobari..."

Dnevnik pre 5 sati
FK Partizan je poslao pismo navijačima pred meč protiv Hibernijana u trećem kolu kvalifikacija za Ligu konferencije. Pismo prenosimo u celosti i bez izmena. "Grobari, pred našim Partizanom je još jedan evropski izazov, u kom dočekujemo škotski… »
Partizanov apel navijačima: Ako bude nereda, zatvaraju stadion

Partizanov apel navijačima: Ako bude nereda, zatvaraju stadion

Sport klub pre 4 sati
Pred fudbalerima Partizana je izuzetno važna utakmica trećeg kola kvalifikacija za Ligu konferencije protiv Hibernijana, a crno-beli još jednom su uputili apel navijačima. „Grobari, pred našim Partizanom je još jedan evropski izazov, u kom dočekujemo… »
FK Partizan uputio apel navijačima pred duel sa Hibernijanom

Sportske.net pre 5 sati
Fudbalski klub Partizan uputio je danas apel svojim navijačima uoči duela sa škotskim Hibernijanom, koji je na programu sutra. Crno-beli su na zvaničnom sajtu kluba istakli važnost podrške navijača, podsetivši da je na prethodnoj evropskoj utakmici… »
Partizanov apel navijačima pred meč sa Hibernijanom

Partizanov apel navijačima pred meč sa Hibernijanom

Nova pre 4 sati
Fudbalski klub Partizan uputio je apel svojim navijačima uoči duela sa škotskim Hibernijanom, koji je na programu u četvrtak od 21.00, u okviru 3. kola kvalifikacija za Ligu konferencija. Crno-beli su na zvaničnom sajtu kluba istakli važnost podrške… »
"Naša deca biće osuđena..." FK Partizan se vanredno oglasio pred meč sa Hibernijanom, "grobari" ovo moraju da znaju!

"Naša deca biće osuđena..." FK Partizan se vanredno oglasio pred meč sa Hibernijanom, "grobari" ovo moraju da znaju!

Večernje novosti pre 5 sati
Partizan i Hibernijan igraju u četvrtak, 7. avgusta, prvi meč 3. kola kvalifikacija za Ligu konferencija a tim povodom oglasio se klub iz Humske. FOTO: N. I. Saopštenje crno-belih vam prenosimo u celosti: Na susretu sa Oleksandrijom 27.757 vas je došlo… »

Radio sto plus pre 5 sati
Crno-beli su na zvaničnom sajtu kluba istakli važnost podrške navijača, podsetivši da je na prethodnoj evropskoj utakmici protiv Oleksandrije zabeležena poseta od 27.757 gledalaca. Klub se zahvalio vernim “Grobarima”, ali je i upozorio na moguće… »
Detaljna analiza partizanovih beba! Reči legenda crno-belih oduševiće sve Grobare: Napraviće ozbiljne karijere, a pre toga...…

Detaljna analiza partizanovih beba! Reči legenda crno-belih oduševiće sve Grobare: Napraviće ozbiljne karijere, a pre toga...…

Kurir pre 5 sati
Fudbaleri Partizana napravaili su dobar rezultat i plasirali su se u treće kolo kvalifikacija za Ligu konferencije. Naredna prepreka je škotski Hibernijan, a o tom meču kao i duelima sa Oleksandrijom pričali smo sa Ljubinkom Druloviće, nekadašnji as… »
FK Partizan poslao pismo svim navijačima: "Grobari..."

FK Partizan poslao pismo svim navijačima: "Grobari..."

B92 pre 5 sati
FK Partizan je poslao pismo navijačima pred meč protiv Hibernijana u trećem kolu kvalifikacija za Ligu konferencije. Pismo prenosimo u celosti i bez izmena. "Grobari, pred našim Partizanom je još jedan evropski izazov, u kom dočekujemo škotski… »

Vesti dana »