Povezane vesti
"Utopilo se moje jagnje umiljato": Bolna ispovest majke Danijela (17) koji je stradao u jezeru kod Paraćina: "Iščupano mi je…
Blic 06.08.2025
"Moje umiljato jagnje se utopilo u tom prokletom jezeru i više ga nema! Vrištala sam kada sam čula da sam izgubila sina, pile moje. Doživela sam šok od kog sam ispustila dete iz naručja..." Ovim bolnim rečima počinje svoju ispovest Maja Bogdanović, majka… »
"Moje umiljato jagnje se utopilo u tom prokletom jezeru" Potresna ispovest majke tinejdžera (17) koji se pre 2 meseca udavio…
Kurir 06.08.2025
Moje umiljato jagnje se utopilo u tom prokletom jezeru i više ga nema! Vrištala sam kada sam čula da sam izgubila sina, pile moje. Doživela sam šok od kog sam ispustila dete iz naručja... Ovim bolnim rečima za Kurir počinje svoju ispovest Maja… »
Vesti dana »
Oprez, ne vidi se prst pred okom, u ovom delu Srbije gusta magla, vidljivost ispod 100 metara: Oglasio se RHMZ
Telegraf pre 1 satjoš 18 povezanih
Jedna od dve ranjene žene u pucnjavi u Međimurju u Hrvatskoj podlegla povredama
Euronews pre 55 minutajoš 11 povezanih
Reklamna agencija suvlasnik Beogradske autobuske stanice: Firma Igora Žeželja treći akcionar
Forbes pre 2 satajoš 3 povezane
NVO pozvale Evropsku komisiju da povuče projekat Jadar sa liste strateških projekata
Danas pre 1 satjoš 5 povezanih
Večeras Zvezdin spektakl: U rasprodatu Arenu stiže španski velikan (20)
Dnevnik pre 20 minutajoš 12 povezanih