Povezane vesti
"Utopilo se moje jagnje umiljato": Bolna ispovest majke Danijela (17) koji je stradao u jezeru kod Paraćina: "Iščupano mi je…
Blic 06.08.2025
"Moje umiljato jagnje se utopilo u tom prokletom jezeru i više ga nema! Vrištala sam kada sam čula da sam izgubila sina, pile moje. Doživela sam šok od kog sam ispustila dete iz naručja..." Ovim bolnim rečima počinje svoju ispovest Maja Bogdanović, majka… »
"Moje umiljato jagnje se utopilo u tom prokletom jezeru" Potresna ispovest majke tinejdžera (17) koji se pre 2 meseca udavio…
Kurir 06.08.2025
Moje umiljato jagnje se utopilo u tom prokletom jezeru i više ga nema! Vrištala sam kada sam čula da sam izgubila sina, pile moje. Doživela sam šok od kog sam ispustila dete iz naručja... Ovim bolnim rečima za Kurir počinje svoju ispovest Maja… »
Vesti dana »
SRCE: Izmenama izbornih zakona zloupotrebe će postati legalne, preporuke ODIHR se zloupotrebljavaju
Beta pre 5 satijoš 34 povezane
AMSS upozorava vozače: Vozite oprezno i na većem odstojanju zbog mokrih i klizavih kolovoza
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 47 povezanih
Niš: Uhapšen zbog sumnje da je ženi uzeo 150.000 evra za navodno lečenje njenog sina
RTS pre 3 satajoš 31 povezana
"Radujemo se dolasku celog sveta u Beograd naredne godine!" Ministar Mali o učešću SAD na Ekspu 2027
Kurir pre 1 satjoš 40 povezanih