Povezane vesti

"Utopilo se moje jagnje umiljato": Bolna ispovest majke Danijela (17) koji je stradao u jezeru kod Paraćina: "Iščupano mi je…

"Utopilo se moje jagnje umiljato": Bolna ispovest majke Danijela (17) koji je stradao u jezeru kod Paraćina: "Iščupano mi je…

Blic pre 1 dan
"Moje umiljato jagnje se utopilo u tom prokletom jezeru i više ga nema! Vrištala sam kada sam čula da sam izgubila sina, pile moje. Doživela sam šok od kog sam ispustila dete iz naručja..." Ovim bolnim rečima počinje svoju ispovest Maja Bogdanović, majka… »
"Moje umiljato jagnje se utopilo u tom prokletom jezeru" Potresna ispovest majke tinejdžera (17) koji se pre 2 meseca udavio…

"Moje umiljato jagnje se utopilo u tom prokletom jezeru" Potresna ispovest majke tinejdžera (17) koji se pre 2 meseca udavio…

Kurir pre 1 dan
Moje umiljato jagnje se utopilo u tom prokletom jezeru i više ga nema! Vrištala sam kada sam čula da sam izgubila sina, pile moje. Doživela sam šok od kog sam ispustila dete iz naručja... Ovim bolnim rečima za Kurir počinje svoju ispovest Maja… »

Vesti dana »