Povezane vesti
"Ranije bih se razveo, da sam znao..." Naš pevač napustio ženu i godinama krio od svih krah braka, komšije su tada bile u šoku…
Kurir pre 1 dan
Bane Mojićević je 2020. godine stavio tačku na brak sa suprugom Milicom sa kojom ima sina Radoša i ćerku Mašu. Iako javnost to nije znala, par godinama pre toga nije živeo zajedno, a Bane nikada nije pričao o bračnim problemima. Javnost je saznala da u… »
Godinama krio da se razveo! Poznati pevač progovorio o krahu braka: "Da sam znao da će mi biti ovako..."
Alo pre 1 dan
Iako javnost to nije znala, par godinama pre toga nije živeo zajedno, a Bane nikada nije pričao o bračnim problemima. Bane Mojićević je 2020. godine stavio tačku na brak sa suprugom Milicom sa kojom ima sina Radoša i ćerku Mašu. Iako javnost to nije… »
Godinama krio da se razveo! Poznati pevač progovorio o krahu braka: "Da sam znao da će mi biti ovako..."
Telegraf pre 1 dan
Bane Mojićević je 2020. godine stavio tačku na brak sa suprugom Milicom sa kojom ima sina Radoša i ćerku Mašu. Iako javnost to nije znala, par godinama pre toga nije živeo zajedno, a Bane nikada nije pričao o bračnim problemima. Javnost je saznala da u… »
Vesti dana »

Legenda nad legendama tvrdi: Zvezda će biti moćna, pustite šta pričaju Italijani
Mondo pre 28 minutajoš 56 povezanih

Udar na Indiju – SAD opet ostavile na cedilu prijatelja i važnog strateškog partnera
RTS pre 3 minutajoš 58 povezanih

Šta Amerika nudi Rusiji za prekid rata? Poljaci tvrde da znaju
Dnevnik pre 18 minutajoš 56 povezanih