Повезане вести
"Раније бих се развео, да сам знао..." Наш певач напустио жену и годинама крио од свих крах брака, комшије су тада биле у шоку…
Курир 06.08.2025
Бане Мојићевић је 2020. године ставио тачку на брак са супругом Милицом са којом има сина Радоша и ћерку Машу. Иако јавност то није знала, пар годинама пре тога није живео заједно, а Бане никада није причао о брачним проблемима… »
Годинама крио да се развео! Познати певач проговорио о краху брака: "Да сам знао да ће ми бити овако..."
Ало 06.08.2025
Иако јавност то није знала, пар годинама пре тога није живео заједно, а Бане никада није причао о брачним проблемима. Бане Мојићевић је 2020. године ставио тачку на брак са супругом Милицом са којом има сина Радоша и ћерку Машу… »
Годинама крио да се развео! Познати певач проговорио о краху брака: "Да сам знао да ће ми бити овако..."
Телеграф 06.08.2025
Бане Мојићевић је 2020. године ставио тачку на брак са супругом Милицом са којом има сина Радоша и ћерку Машу. Иако јавност то није знала, пар годинама пре тога није живео заједно, а Бане никада није причао о брачним проблемима… »
Вести дана »
Посада Артемис ИИ оборила рекорд: Најудаљенији лет људи у историји свемирских мисија
Аеро.рс пре 2 сатајош 1 повезана
Адвокат Ковачевић и двоје активиста Зборова НС пуштени из полиције: Двоје задржано 48 сати
Данас пре 4 сатијош 2 повезане
ЦНН: Наводни експлозив код гасовода у Србији узбуркао кампању пред изборе у Мађарској
Данас пре 1 сатјош 2 повезане