Povezane vesti
"Ranije bih se razveo, da sam znao..." Naš pevač napustio ženu i godinama krio od svih krah braka, komšije su tada bile u šoku…
Kurir 06.08.2025
Bane Mojićević je 2020. godine stavio tačku na brak sa suprugom Milicom sa kojom ima sina Radoša i ćerku Mašu. Iako javnost to nije znala, par godinama pre toga nije živeo zajedno, a Bane nikada nije pričao o bračnim problemima. Javnost je saznala da u… »
Godinama krio da se razveo! Poznati pevač progovorio o krahu braka: "Da sam znao da će mi biti ovako..."
Alo 06.08.2025
Iako javnost to nije znala, par godinama pre toga nije živeo zajedno, a Bane nikada nije pričao o bračnim problemima. Bane Mojićević je 2020. godine stavio tačku na brak sa suprugom Milicom sa kojom ima sina Radoša i ćerku Mašu. Iako javnost to nije… »
Godinama krio da se razveo! Poznati pevač progovorio o krahu braka: "Da sam znao da će mi biti ovako..."
Telegraf 06.08.2025
Bane Mojićević je 2020. godine stavio tačku na brak sa suprugom Milicom sa kojom ima sina Radoša i ćerku Mašu. Iako javnost to nije znala, par godinama pre toga nije živeo zajedno, a Bane nikada nije pričao o bračnim problemima. Javnost je saznala da u… »
Vesti dana »

Oglasila se Uprava nakon navoda da je student prebačen u bolnicu: "I dalje je u zatvoru gde štrajkuje glađu"
NIN pre 1 satjoš 41 povezana

Pogledajte kako Srbin puca na policiju u Beču: Ubio ženu, ranio ćerku, otvorio vatru na policiju kada su došli da ga hapse, pa se ubio u „mercedesu“ VIDEO
Nova pre 1 satjoš 25 povezanih

Protest poljoprivrednika ispred suda u Novom Sadu zbog hapšenja kolega
Nova ekonomija pre 4 satijoš 17 povezanih