Povezane vesti
Vidite kako oni biju a mi ne: MUP na Instagramu deli snimke intervencija po svetu (VIDEO)
Nedeljnik pre 1 dan
Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije (MUP) objavilo je na svom zvaničnom Instagram profilu snimke intervencija svojih kolega širom sveta, uz poruku da „niko nije naredio juriš policije vozilima na građane u ulici Vojvode Stepe“. Na ovom linku možete… »
VIDEO MUP: "Marice" koje su se zaletele ka građanima samo su išle u ispomoć kolegama
Radio 021 pre 1 dan
"Niko nije naredio juriš policije vozilima na građane u Ulici vojvode Stepe", navodi se u saopštenju koje je danas objavio MUP. Podsetimo, tokom blokade u Ulici vojvode Stepe u Beogradu, 30. juna, u jednom trenutku su se četiri marice pod rotacijom… »
MUP objavio snimak postupanja tokom blokade Ulice vojvode Stepe, tvrde da nije bilo juriša vozilima
Novi magazin pre 7 sati
Ministarstvo unutrašnjih poslova objavilo je danas snimak postupanja policije tokom blokade Ulice vojvode Stepe u Beogradu 30. juna, uz navode da "niko nije naredio juriš policije vozilima na građane". Na Instagram nalogu tog resora piše da su snimci… »
(VIDEO) MUP Srbije objasnio koliko je "nežno i zakonito" njihovo postupanje u odnosu na Britance, Amerikance...
N1 Info pre 7 sati
Niko nije naredio juriš policije vozilima na građane u Ulici vojvode Stepe, objavio je MUP Srbije, referišući na trenutak kada se policija tokom blokade zaletela na građane 30. juna u pomenutoj ulici. Podsetimo, tada su se četiri marice pod rotacijom u… »
Vesti dana »

Pet ranjenih u oružanom napadu u američkoj vojnoj bazi u Džordžiji, napadač je vojni narednik
Danas pre 1 satjoš 1 povezana

(Mape) počinje sutra! Spremite se za dane ekstremnih vrućina, jer će potrajati! Pred nama je najduži tropski talas u Srbiji ovog leta
Blic pre 3 satajoš 2 povezane

"Moje dete mi je uzeo" Aleksandra u suzama otkrila teror bivšeg muža, tuga zbog ćerke razara!
Alo pre 24 minutajoš 4 povezane

Oči u oči prvi put posle 7 godina? Tramp planira da se sastane sa Putinom početkom sledeće nedelje
Blic pre 2 satajoš 4 povezane

„Epilog dugogodišnje agonije u BiH“: Nakon odluke CIK-a da oduzme predsednički mandat Miloradu Dodiku
Danas pre 4 satijoš 1 povezana