Povezane vesti
Američka skijašica Lindzi Von angažovala Aksela Lunda Svindala za trenera
Radio sto plus 06.08.2025
“Dovođenje Aksela u moj tim za ovu sezonu deluje kao prirodan i neverovatno uzbudljiv korak. Delili smo toliko priča na planini, od treninga do osvajanja Svetskog kupa”, navela je Von u saopštenju. Četvorostruka šampionka Svetskog kupa se prošle zime… »
Aksel Lund Svindal novi trener Lindzi Von!
Sport klub 06.08.2025
Legendarna američka skijašica Lindzi Von objavila je da će imati podršku još jedne legende u svom pohodu na Zimske olimpijske igre u Milanu i Kortini d'Ampeco naredne godine. Vonova je iznenadila sve vešću da je norveški skijaš Aksel Lund Svindal njen… »
Kakva saradnja! Lindzi Von angažovala četvorostrukog šampiona Svetskog kupa za trenera!
Kurir 06.08.2025
"Dovođenje Aksela u moj tim za ovu sezonu deluje kao prirodan i neverovatno uzbudljiv korak. Delili smo toliko priča na planini, od treninga do osvajanja Svetskog kupa", navela je Lindzi Von u saopštenju. Četvorostruka šampionka Svetskog kupa se prošle… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za četvrtak, 1. oktobar 2026: Pretežno sunčano i toplo
Serbian News Media pre 7 satijoš 36 povezanih
Opozicija i udruženja traže ostavku Šapića zbog nasilja: Hoće li ga SNS zaštititi?
N1 Info pre 2 satajoš 31 povezana
(Video) "Bacili smo pilota na pod, a ja sam zgrabio kontrole i počeo da povlačim ručice..." Putnik iz aviona za Tel Aviv ispričao Netanjahuu kako su savladali kapetana koji je hteo da obori letelicu: Premijer Izraela ga nazvao "herojem"
Blic pre 18 minutajoš 99 povezanih
Ronaldo prekinuo ćutanje: Legenda progovorila posle odlaska iz reprezentacije Portugala!
Hot sport pre 22 minutajoš 32 povezane