Povezane vesti

"Prvo šamarčina, pa onda razgovor, nisam imala život": Progovorila ćerka Dragana Stojkovića Bosanca

"Prvo šamarčina, pa onda razgovor, nisam imala život": Progovorila ćerka Dragana Stojkovića Bosanca

Mondo pre 5 sati
Aleksandra Stojković Džidža otvorila je dušu i govorila o svom detinjstvu, kao i o načinu na koji su je roditelji vaspitavali. Pevačica je priznala da su pravila u njihovoj kući bila veoma stroga i da su roditelji zahtevali disciplinu. Posebno je istakla… »
Način na koji je Bosanac vaspitavao decu danas je neprihvatljiv: Džidža otkrila šta joj je sve radio otac

Način na koji je Bosanac vaspitavao decu danas je neprihvatljiv: Džidža otkrila šta joj je sve radio otac

Svet & Skandal pre 7 sati
Deca Dragana Stojkovića Bosanca odrasla su pod strogim pravilima, a ćerka Aleksandra Stojković Džidža sada je otvoreno progovorila o disciplini koju su joj roditelji, posebno otac, nametali tokom detinjstva. Pevačica je otkrila da su zabrane bile… »
"Prvo šamarčina, pa razgovor" Ćerka Bosanca progovorila o odrastanju, pa šokirala priznanjem: "Uvek sam kontrolisana, ni sad…

"Prvo šamarčina, pa razgovor" Ćerka Bosanca progovorila o odrastanju, pa šokirala priznanjem: "Uvek sam kontrolisana, ni sad…

Alo pre 8 sati
Kako se takmičila tokom jedne sezone Zvezda Granda, Aleksandra je otkrila i koliko su je boleli komentari njenog oca tokom takmičenja. Ćerka kompozitora Dragana Stojkovića Bosanca, Aleksandra Stojković Džidža, progovorila je o odrastanju i vaspitanju… »
"Sa vrata prvo dobijem šamarčinu, pa onda sledi razgovor" Džidža o vaspitnim merama oca i majke: Ne mogu da kažem da imam…

"Sa vrata prvo dobijem šamarčinu, pa onda sledi razgovor" Džidža o vaspitnim merama oca i majke: Ne mogu da kažem da imam…

Kurir pre 10 sati
Aleksandra Stojković Džidža progovorila je o odrastanju i vaspitanju svojih roditelja. Pevačica je otkrila da su joj roditelji bili izuzetno strogi, te je priznala da je njen otac Dragan Stojković Bosanac umeo da bude izuzetno surov. Nikada nije smela da… »

Vesti dana »