Povezane vesti

Profesorka dobila otkaz zbog borbe protiv nestručnog kadra

Profesorka dobila otkaz zbog borbe protiv nestručnog kadra

Serbian News Media 06.08.2025
Sunčica Ivanović, profesorka iz Ćuprije, tvrdi da je otpuštena sa Akademije vaspitačko-medicinskih strukovnih studija nakon 15 godina rada jer je ukazivala na zapošljavanje nestručnog i stranačkog kadra. Među osobama čije je angažovanje osporavala bili… »
Profesorka iz Ćuprije koja je dobila otkaz zbog funkcionera SNS - ponovo ostala bez posla

Profesorka iz Ćuprije koja je dobila otkaz zbog funkcionera SNS - ponovo ostala bez posla

N1 Info 06.08.2025
Profesorka Sunčica Ivanović do juče je predavala na Akademiji vaspitačko-medicinskih strukovnih studija u Ćupriji, u kojoj je posle 15 godina rada praktično dobila otkaz. Profesorku je bivša i aktuelna uprava ove škole progonila poslednjih sedam godina… »

Novi magazin 06.08.2025
Profesorka Sunčica Ivanović do juče je predavala na Akademiji vaspitačko-medicinskih strukovnih studija u Ćupriji, u kojoj je posle 15 godina rada praktično dobila otkaz. Profesorku je bivša i aktuelna uprava ove škole progonila poslednjih sedam godina… »
Profesorka koja je dobila otkaz zbog funkcionera SNS ponovo ostala bez posla: “Odbila sam da ćutim i da me ucenjuje kadar sa…

Profesorka koja je dobila otkaz zbog funkcionera SNS ponovo ostala bez posla: “Odbila sam da ćutim i da me ucenjuje kadar sa…

Nova 06.08.2025
Profesorka Sunčica Ivanović do juče je predavala na Akademiji vaspitačko-medicinskih strukovnih studija u Ćupriji, u kojoj je posle 15 godina rada praktično dobila otkaz. Profesorku je bivša i akteulna uprava ove škole progonila poslednjih sedam godina… »

Vesti dana »