Повезане вести

Професорка добила отказ због борбе против нестручног кадра

Професорка добила отказ због борбе против нестручног кадра

Сербиан Невс Медиа 06.08.2025
Сунчица Ивановић, професорка из Ћуприје, тврди да је отпуштена са Академије васпитачко-медицинских струковних студија након 15 година рада јер је указивала на запошљавање нестручног и страначког кадра. Међу особама чије је… »
Професорка из Ћуприје која је добила отказ због функционера СНС - поново остала без посла

Професорка из Ћуприје која је добила отказ због функционера СНС - поново остала без посла

Н1 Инфо 06.08.2025
Професорка Сунчица Ивановић до јуче је предавала на Академији васпитачко-медицинских струковних студија у Ћуприји, у којој је после 15 година рада практично добила отказ. Професорку је бивша и актуелна управа ове школе прогонила… »

Нови магазин 06.08.2025
Професорка Сунчица Ивановић до јуче је предавала на Академији васпитачко-медицинских струковних студија у Ћуприји, у којој је после 15 година рада практично добила отказ. Професорку је бивша и актуелна управа ове школе прогонила… »
Професорка која је добила отказ због функционера СНС поново остала без посла: “Одбила сам да ћутим и да ме уцењује кадар са…

Професорка која је добила отказ због функционера СНС поново остала без посла: “Одбила сам да ћутим и да ме уцењује кадар са…

Нова 06.08.2025
Професорка Сунчица Ивановић до јуче је предавала на Академији васпитачко-медицинских струковних студија у Ћуприји, у којој је после 15 година рада практично добила отказ. Професорку је бивша и актеулна управа ове школе прогонила… »

Вести дана »