Povezane vesti
"Nisam mogla da pogledam svoje dete": Majka ubila ćerku (3) u Grčkoj, leš plutao na poznatoj plaži
Mondo pre 4 sati
Žena (32) iz Alžira saslušavana je danas čak šest sati zbog sumnje da je ubila svoju ćerku (3), piše " Prototema". Telo devojčice Džene pronađeno je na plaži u Palajo Faliro kod Atine. Majka je sve optužbe negirala. Tvrdi da nije ubila ćerku, već da je u… »
(Video) "nisam mogla podneti da pogledam ćerku": Jezivi detalji saslušanja majke koja je devojčicu (3) bacila u more: Uhvatila…
Blic pre 6 sati
Nakon šest sati saslušanja, 32-godišnja Alžirka je pritvorena zbog sumnje da je ubila svoju trogodišnju ćerku, čije je telo pronađeno na plaži u Palajo Faliro kod Atine. Majka se suočava s optužbama za ubistvo s predumišljajem i porodično nasilje. Majka… »
Majka trogodišnje devojčice koja je bačena u more: "Čula sam tup udarac, a onda sam u panici ostavila mrtvu ćerku na plaži"…
Alo pre 6 sati
Majka trogodišnje devojčice optužena za ubistvo tvrdi da je dete umrlo od nesreće u kupatilu, a da je u panici ostavila telo na plaži. Detalji sa saslušanja i istrage u Atini. Nakon šest sati saslušanja, 32-godišnja Alžirka pritvorena je zbog sumnje da… »
Majka devojčice koja je pronađena mrtva na plaži u Grčkoj se slomila u sudnici: Jeca i tvrdi samo jedno
Telegraf pre 11 sati
Pred istražnim sudijom u Atini pojavila se 32-godišnja žena poreklom iz Alžira, koja je optužena za ubistvo trogodišnje ćerke Džende. Dete je pronađeno mrtvo, kako pluta u moru, u ranim jutarnjim časovima u nedelju 27. jula, na plaži Edem u Paleo Faliru… »
Vesti dana »

Delegacija Srpske liste sa Sorensenom: Hitno zaustaviti institucionalno nasilje nad Srbima na KiM
Blic pre 20 minutajoš 2 povezane

Pucao na kolege u američkoj vojnoj bazi: Došao na posao, pa pištoljem izrešetao petoricu, trojica operisana: "Ti ljudi treba da nas štite..."
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

"Moje dete mi je uzeo" Aleksandra u suzama otkrila teror bivšeg muža, tuga zbog ćerke razara!
Alo pre 1 satjoš 4 povezane