Povezane vesti
Zborovi građana Novog Sada zalepili poruke na vrata sudova: „Krivci moraju biti kažnjeni“
Nedeljnik pre 1 dan
Zborovi građana Novog Sada večeras su ispred Fakulteta za sport ispisali poruke koje su potom odneli i zalepili na vrata sudova i tužilaštava u tom gradu. „Ne priznajemo njegova pomilovanja“, „krivci moraju biti kažnjeni zbog svih nadstrešnica koje ne… »
VIDEO "Ne priznajemo njegova pomilovanja": Novosađani ostavili poruke sudijama i tužiocima
Radio 021 pre 5 sati
Građani su, na poziv zborova Novog Sada, večeras pisali poruke sudijama i tužiocima koje su odneli i izlepili na vrata suda. "Ne priznajemo njegova pomilovanja" i "krivci moraju biti kažnjeni zbog svih nadstrešnica koje ne znamo gde su", neke su od… »
Novosađani ostavili poruke sudijama i tužiocima: "Ne priznajemo njegova pomilovanja"
N1 Info pre 6 sati
Zborovi građana Novog Sada večeras ispred Fakulteta za sport ispisali su poruke koje su odneli i izlepili na vrata sudova i tužilaštava u tom gradu. "Ne priznajemo njegova pomilovanja", "krivci moraju biti kažnjeni zbog svih nadstrešnica koje ne znamo… »
Novosađani večeras podržali profesionalce u pravosuđu, ali i ohrabrili one koji su još u strahu
Moj Novi Sad pre 6 sati
Zborovi građana Novog Sada večeras ispred Fakulteta za sport ispisali su poruke koje su odneli i izlepili na vrata sudova i tužilaštava u tom gradu. "Ne priznajemo njegova pomilovanja", "krivci moraju biti kažnjeni zbog svih nadstrešnica koje ne znamo… »
Novosađani ostavili poruke sudijama i tužiocima: "Ne priznajemo njegova pomilovanja"
Novi magazin pre 6 sati
„Mi ne priznajemo njegova pomilovanja“: U Novom Sadu građani ostavljaju poruke sudijama i tužiocima
Nova pre 7 sati
Zborovi građana Novog Sada večeras ispred Fakulteta za sport ispisuju poruke koje će odneti i ostaviti ispred sudova i tužilaštava u tom gradu. „Ne priznajemo njegova pomilovanja“, „krivci moraju biti kažnjeni zbog svih nadstrešnica koje ne znamo gde… »
Vesti dana »

Delegacija Srpske liste sa Sorensenom: Hitno zaustaviti institucionalno nasilje nad Srbima na KiM
Blic pre 1 satjoš 2 povezane

Pet ranjenih u oružanom napadu u američkoj vojnoj bazi u Džordžiji, napadač je vojni narednik
Danas pre 3 satajoš 1 povezana

"Moje dete mi je uzeo" Aleksandra u suzama otkrila teror bivšeg muža, tuga zbog ćerke razara!
Alo pre 2 satajoš 4 povezane