Povezane vesti

Zborovi građana Novog Sada zalepili poruke na vrata sudova: „Krivci moraju biti kažnjeni“

Zborovi građana Novog Sada zalepili poruke na vrata sudova: „Krivci moraju biti kažnjeni“

Nedeljnik 06.08.2025
Zborovi građana Novog Sada večeras su ispred Fakulteta za sport ispisali poruke koje su potom odneli i zalepili na vrata sudova i tužilaštava u tom gradu. „Ne priznajemo njegova pomilovanja“, „krivci moraju biti kažnjeni zbog svih nadstrešnica koje ne… »
VIDEO "Ne priznajemo njegova pomilovanja": Novosađani ostavili poruke sudijama i tužiocima

VIDEO "Ne priznajemo njegova pomilovanja": Novosađani ostavili poruke sudijama i tužiocima

Radio 021 06.08.2025
Građani su, na poziv zborova Novog Sada, večeras pisali poruke sudijama i tužiocima koje su odneli i izlepili na vrata suda. "Ne priznajemo njegova pomilovanja" i "krivci moraju biti kažnjeni zbog svih nadstrešnica koje ne znamo gde su", neke su od… »
Novosađani ostavili poruke sudijama i tužiocima: "Ne priznajemo njegova pomilovanja"

Novosađani ostavili poruke sudijama i tužiocima: "Ne priznajemo njegova pomilovanja"

N1 Info 06.08.2025
Zborovi građana Novog Sada večeras ispred Fakulteta za sport ispisali su poruke koje su odneli i izlepili na vrata sudova i tužilaštava u tom gradu. "Ne priznajemo njegova pomilovanja", "krivci moraju biti kažnjeni zbog svih nadstrešnica koje ne znamo… »
Novosađani večeras podržali profesionalce u pravosuđu, ali i ohrabrili one koji su još u strahu

Novosađani večeras podržali profesionalce u pravosuđu, ali i ohrabrili one koji su još u strahu

Moj Novi Sad 06.08.2025
Zborovi građana Novog Sada večeras ispred Fakulteta za sport ispisali su poruke koje su odneli i izlepili na vrata sudova i tužilaštava u tom gradu. "Ne priznajemo njegova pomilovanja", "krivci moraju biti kažnjeni zbog svih nadstrešnica koje ne znamo… »

Novi magazin 06.08.2025
„Mi ne priznajemo njegova pomilovanja“: U Novom Sadu građani ostavljaju poruke sudijama i tužiocima

„Mi ne priznajemo njegova pomilovanja“: U Novom Sadu građani ostavljaju poruke sudijama i tužiocima

Nova 06.08.2025
Zborovi građana Novog Sada večeras ispred Fakulteta za sport ispisuju poruke koje će odneti i ostaviti ispred sudova i tužilaštava u tom gradu. „Ne priznajemo njegova pomilovanja“, „krivci moraju biti kažnjeni zbog svih nadstrešnica koje ne znamo gde… »

Vesti dana »

Vreme danas promenljivo oblačno, vetrovito i sveže

Vreme danas promenljivo oblačno, vetrovito i sveže

Nedeljnik pre 2 satajoš 22 povezane
Velika Britanija sprema kraljevski doček za Trumpa

Velika Britanija sprema kraljevski doček za Trumpa

Slobodna Evropa pre 2 satajoš 12 povezanih
Dan uživo: Hrabri Bogdan ne odustaje

Dan uživo: Hrabri Bogdan ne odustaje

N1 Info pre 1 satjoš 4 povezane
Zelenski: Spreman sam za sastanak sa Putinom, ali...

Zelenski: Spreman sam za sastanak sa Putinom, ali...

Sputnik pre 1 satjoš 11 povezanih