Повезане вести

Процес против Додика је пријетња стабилности БиХ, рекао представник Русије у УН

Процес против Додика је пријетња стабилности БиХ, рекао представник Русије у УН

Слободна Европа 07.08.2025
Кривично гоњење господина Додика пријети стабилности Босне и Херцеговине, те смо хтјели да скренемо пажњу члановима Савјета безбједности Уједињених нација на то, изјавио је Дмитриј Пољански, замјеник амбасадора Русије у УН… »
Потпредседник РС: Додикове наредбе да ми се одузму права очајнички потези човека без мандата

Потпредседник РС: Додикове наредбе да ми се одузму права очајнички потези човека без мандата

Бета 07.08.2025
Потпредседник Републике Српске из реда бошњачког народа Ћамил Дураковић изјавио да су најновији потези председника РС Милорада Додика, којим су му одузета права на службено возло, стан и саветника, "очајнички потези човека без… »
Мађарска: Балкан се опет претвара у буре барута. Ситуација је апсурдна

Мађарска: Балкан се опет претвара у буре барута. Ситуација је апсурдна

Вести онлине 07.08.2025
Покушаји уклањања председника Републике Српске Милорада Додика с дужности поновно ће претворити Балкан у “буре барута”, упозорио је шеф Кабинета мађарског премијера Гергељ Гуљаш. Што сад следи? Подсетимо, Додику је одузет… »
Највећа криза од дејтона: Шта ће се сада дешавати са Додиком и да ли ће заиста у затвор: "Ово је као да је неко бацио бомбу на…

Највећа криза од дејтона: Шта ће се сада дешавати са Додиком и да ли ће заиста у затвор: "Ово је као да је неко бацио бомбу на…

Блиц 07.08.2025
Након правоснажне пресуде којом је кажњен на годину дана затвора и шест година забране бављења политиком, Милораду Додику је одузет и мандат председника Републике Српске због чега се БиХ налази у највећој кризи у последњих 30… »
„Уколико ми се нешто догоди – одговорни кривац је Милорад Додик“: Потпредседнику Републике Српске одузето возило, стан и право…

„Уколико ми се нешто догоди – одговорни кривац је Милорад Додик“: Потпредседнику Републике Српске одузето возило, стан и право…

Данас 06.08.2025
Потпредседник ентитета Република Српска из реда бошњачког народа Ћамил Дураковић обратио се јавности информишући је о најновијим потезима Милорада Додика, због којих су му одузета права која има као потпредседник – у виду… »
„Епилог дугогодишње агоније у БиХ“: Након одлуке ЦИК-а да одузме председнички мандат Милораду Додику

„Епилог дугогодишње агоније у БиХ“: Након одлуке ЦИК-а да одузме председнички мандат Милораду Додику

Данас 06.08.2025
Централна изборна комисија БиХ одузела је мандат правноснажно осуђеном председнику Републике Српске Милораду Додику. Одлука је донета једногласно на данашњој седници. Подсетимо, Додик је правноснажно осуђен на годину затвора и… »

Вести дана »