Повезане вести

Оља Црногорац лоше након царског реза, лице јој се изобличило: "Нисам свесна ничега, није ми добро..."

Оља Црногорац лоше након царског реза, лице јој се изобличило: "Нисам свесна ничега, није ми добро..."

Телеграф 07.08.2025
Дизајнерка и бивша водитељка Оља Црногорац породила се пре пар дана и на свет донела сина Богдана, а како је сада открила, не осећа се најбоље. Оља Црногорац је имала заказан царски рез, а пуштена је из породилишта након два… »
Оља Црногорац није добро након порођаја: „Лице ми се изобличило, због Адисонове болести бубрег ми…“

Оља Црногорац није добро након порођаја: „Лице ми се изобличило, због Адисонове болести бубрег ми…“

Нова 07.08.2025
Дизајнерка Оља Црногорац породила се пре пар дана и на свет донела сина Богдана. Оља Црногорац је имала заказан царски рез, а пуштена је из породилишта након два дана. Сада се огласила на мрежама и саопштила јавности да се… »
Три дана се осећала лоше Оља Црногорац завршила на инфузији, ево са чиме се суочава након порођаја (фото)

Три дана се осећала лоше Оља Црногорац завршила на инфузији, ево са чиме се суочава након порођаја (фото)

Ало 07.08.2025
Признала је да није свесна ствари које се догађају око ње. Оља Црногорац пре неколико дана родила је сина ком је дала име Богдан. Некадашња водитељка се годинама борила за потомство, и услед велике борбе остварио јој се… »
„Задњи динар дајеш на разне глупости које ти препоручи баба“: Оља Црногорац емотивно о борби за потомство

„Задњи динар дајеш на разне глупости које ти препоручи баба“: Оља Црногорац емотивно о борби за потомство

Нова 07.08.2025
Наша позната водитељка успела је да добије дете након дугогодишње борбе за потомство. Оља Црногорац пре неколико дана на свет је донела сина Богдана, а иза ње тешка дугогодишња битка да се оствари као мајка. Она је у 41… »
Оља Црногорац завршила на инфузији након што је довела бебу из породилишта: Три дана се осећала лоше

Оља Црногорац завршила на инфузији након што је довела бебу из породилишта: Три дана се осећала лоше

Телеграф 07.08.2025
Некадашња водитељка Оља Црногорац остварила је своју највећу жељу - да постане мајка. Оља је на свет донела сина у 41. години, а дечаку је дала име Богдан. Након доласка из породилишта објавила је неколико снимака са бебом… »
Оља Црногорац (41) завршила на инфузији након доласка из породилишта: Показала како се оправља и поручила: "у свему сад могу…

Оља Црногорац (41) завршила на инфузији након доласка из породилишта: Показала како се оправља и поручила: "у свему сад могу…

Блиц 07.08.2025
Некадашња водитељка Оља Црногорац остварила је своју највећу жељу - да постане мајка. Оља је на свет донела сина у 41. години, а дечаку је дала име Богдан. Након доласка из породилишта објавила је неколико снимака са бебом… »

Вести дана »