Povezane vesti
Suzana Jovanović u suzama otkriva istinu o napadima na pokojnog supruga: Svi su se ogrešili o njega
Svet & Skandal pre 19 minuta
Uspomena na Sašu Popovića živi kroz reči njegove supruge Suzane Jovanović, koja se u prvoj velikoj ispovesti za novi broj tabloida SCANDAL! obratila svima koji su, kako kaže, „posle svega našli za shodno da govore loše o čoveku koji više nije među nama„… »
"Opljačkali su ga, pozajmila sam Saši 80.000 maraka da vrati dug Breni": Suzana otkrila istinu
Telegraf pre 3 sata
Suzana Jovanović, udovica Saše Popovića u emotivnoj ispovesti otkrila je detalje iz privatnog života o kojima javnost nije znala, ii zmeđu ostalog otkrila da je pokojnom suprugu pozajmila ogormne pare kako bi vratio dug Lepoj Breni. U ispovesti za… »
Suzana: Pomisliće neko da nisam normalna, sedela sam u kuhinji i lepo čujem kako me doziva "Sulee", popnem se na sprat i na…
Hello pre 5 sati
Džemper Saše Popovića Suzana čuva kao svetinju Suzana Jovanović, pet meseci posle smrti voljenog supruga Saše Popovića, u emotivnoj ispovesti otkrila je kako su protekli Saletovi poslednji dani, ali i kako izgleda njen život danas. U velikom intervjuu… »
Deci to ne treba: Suzana Jovanović otkrila šta se zapravo desilo sa imovinom Popovića i šta je sve prodala
Svet & Skandal pre 5 sati
U emotivnoj ispovesti Suzane Jovanović za novi broj tabloida SCANDAL! pevačica je prvi put progovorila o privatnim odlukama koje je donela nakon smrti supruga Saše Popovića, među kojima su i prodaja apartmana u Opatiji i automobila koji su ostali bez… »
„Dala sam mu 80.000 maraka da Breni vrati dug“: Suzana Jovanović o besparici Saše Popovića
Nova pre 5 sati
Prvi put nakon smrti Saše Popovića, Suzana Jovanović je ekskluzivno za tabloid Skandal dala intervju u kom je govorila o početku veze sa pokojnim suprugom, ali i detaljima njegove bolesti. Poznato je da je Saša Popović tokom svoje uspešne karijere… »
Suzana izričita oko Brene: Sve se lomi 30. avgusta, videće se ko je ko
Story pre 6 sati
Suzana Jovanović dala je svoj prvi intervju nakon Sašine smrti i to za novi broj štampanog izdanja tabloida Scandal! U potresnoj ispovesti ispričala je kako su saznali za Sašinu bolest, šta je najviše zabolelo od ljudi nakon njegove smrti, a osvrnula se… »
"Pitao me je šta ako raskinemo": Suzana Jovanović o Saletovom dugu od 80.000 maraka i proročanstvu baba Vange
Mondo pre 6 sati
U svojoj prvoj velikoj ispovesti nakon smrti supruga Saše Popovića, Suzana Jovanović otvorila je dušu i podelila nepoznate detalje o njihovom životu, ljubavi i karijeri. Iako je Popović važio za jednog od najbogatijeg čoveka sa estrade, na početku… »
"Šta ako raskinemo, ti si luda - to je 80.000 maraka" Saša Popović imao samo pidžamu, a Suzana mu dala ogroman novac da vrati…
Kurir pre 6 sati
U svojoj prvoj velikoj ispovesti nakon smrti supruga Saše Popovića, Suzana Jovanović otvorila je dušu i podelila nepoznate detalje o njihovom životu, ljubavi i karijeri. Iako je Popović važio za jednog od najbogatijeg čoveka sa estrade, na početku… »
Vesti dana »

Ko stoji iza "Soko" obezbeđenja: Za "bivše" pravio sajt, za SNS čuva sve - od gradilišta do deponija
Novi magazin pre 1 satjoš 37 povezanih

Zvezda se zahvalila Poljacima zbog transparenta „Kosovo je Srbija“ /foto/
Sputnik pre 1 satjoš 47 povezanih

Trumpove carine stupile na snagu – novi test za svetsku ekonomiju
Bloomberg Adria pre 3 satajoš 56 povezanih