Povezane vesti

Teolog Blagoje Pantelić posle saslušanja: Nadam se da patrijarh neće podići optužnicu

Teolog Blagoje Pantelić posle saslušanja: Nadam se da patrijarh neće podići optužnicu

Vreme pre 1 sat
Nakon saslušanja u Patrijaršiji, teolog Blagoje Pantelić tvrdi da mu nije jasno saopšteno šta mu se tačno stavlja na teret. Njegov zahtev da advokat prisustvuje postupku je odbijen, a sudije su, kaže, „samo čitale pitanja“. SPC mu je već zabranila… »
Saslušan teolog Pantelić: Nadam se da Porfirije neće naložiti podizanje optužnice protiv mene

Saslušan teolog Pantelić: Nadam se da Porfirije neće naložiti podizanje optužnice protiv mene

Radio 021 pre 2 sata
Teolog Blagoje Pantelić je izrazio nadu da poglavar Srpske pravoslavne crkve patrijarh Porfirije neće naložiti podizanje optužnice protiv njega, nakon što presluša snimak današnjeg saslušanja pred crkvenim sudom. Prema Pantelićevim rečima, pitanja su u… »
Teolog Blagoje Pantelić saslušan pred Crkvenim sudom u Patrijaršiji: „Nadam se da Porfirije neće narediti podizanje optužnice“…

Teolog Blagoje Pantelić saslušan pred Crkvenim sudom u Patrijaršiji: „Nadam se da Porfirije neće narediti podizanje optužnice“…

Nova pre 3 sata
Teolog Blagoje Pantelić je izrazio nadu da poglavar Srpske pravoslavne crkve (SPC) patrijarh Porfirije neće naložiti podizanje optužnice protiv njega, pošto presluša snimak današnjeg saslušanja pred crkvenim sudom. Pantelić je nakon saslušanja u… »
Saslušan teolog Pantelić: Nadam se da Porfirije neće naložiti podizanje optužnice protiv mene, nisu naveli šta mi se stavlja…

Saslušan teolog Pantelić: Nadam se da Porfirije neće naložiti podizanje optužnice protiv mene, nisu naveli šta mi se stavlja…

N1 Info pre 3 sata
Teolog Blagoje Pantelić je izrazio nadu da poglavar Srpske pravoslavne crkve (SPC) patrijarh Porfirije neće naložiti podizanje optužnice protiv njega, pošto presluša snimak današnjeg saslušanja pred crkvenim sudom. Pantelić je nakon saslušanja u… »
Teolog Pantelić nakon saslušanja: Pitanja su već sadržala optužnicu, advokatu nije dozvoljeno prisustvo

Teolog Pantelić nakon saslušanja: Pitanja su već sadržala optužnicu, advokatu nije dozvoljeno prisustvo

Danas pre 3 sata
Teolog Pantelić pred Crkvenim sudom: Patrijarh će imati priliku da čuje šta sam rekao jer je saslušanje snimljeno

Teolog Pantelić pred Crkvenim sudom: Patrijarh će imati priliku da čuje šta sam rekao jer je saslušanje snimljeno

Insajder pre 4 sati
Teolog Blagoje Pantelić saslušan je pred Crkvenim sudom Srpske pravoslavne crkve zbog navodnih uvreda i kleveta na račun episkopa i crkvenih institucija, a kako tvrdi, saslušanje je sprovedeno bez jasno definisanih optužbi, uz proceduralne nepravilnosti… »
Teolog Blagoje Pantelić pred Crkvenim sudom, ispred Patrijaršije skup podrške

Teolog Blagoje Pantelić pred Crkvenim sudom, ispred Patrijaršije skup podrške

Insajder pre 5 sati
Teolog Blagoje Pantelić stigao je danas na saslušanje u Patrijaršiju Srpske pravoslavne crkve zajedno sa advokatom Božom Prelevićem. Ispred Patrijaršije su se skupili građani i studenti Bogoslovskog fakulteta u Beogradu, koji mu pružaju podršku, javlja… »
Teolog Blagoje Pantelić ušao na saslušanje u Patrijaršiju, ispred skup podrške

Teolog Blagoje Pantelić ušao na saslušanje u Patrijaršiju, ispred skup podrške

Danas pre 5 sati
Teolog Blagoje Pantelić ušao je danas na saslušanje u Patrijaršiju Srpske pravoslavne crkve, a podršku mu pružaju studenti Bogoslovskog fakulteta u Beogradu i građani koji se nalaze ispred Patrijaršije. Prisutna je policija u uniformi i civilu, kao i… »
Teolog Pantelić na saslušanju u Patrijaršiji, ispred zgrade okupljeni građani i studenti

Teolog Pantelić na saslušanju u Patrijaršiji, ispred zgrade okupljeni građani i studenti

N1 Info pre 6 sati
Teolog Blagoje Pantelić ušao je danas na saslušanje u Patrijaršiju Srpske pravoslavne crkve, a podršku mu pružaju studenti Bogoslovskog fakulteta u Beogradu i građani koji se nalaze ispred Patrijaršije. Prisutna je policija u uniformi i civilu, kao i… »
Danas će biti saslušan i teolog Blagoje Pantelić

Danas će biti saslušan i teolog Blagoje Pantelić

Radio 021 pre 7 sati
Teolog Blagoje Pantelić danas će biti saslušan u Patrijaršiji Srpske pravoslavne crkve (SPC), a studenti Pravoslavno-bogoslovskog fakulteta pozvali su sve na skup podrške u 10 sati ispred Patrijaršije. U sredu je saslušan sveštenik i nekadašnji docent… »
Danas skup podrške teologu Blagoju Panteliću ispred Patrijaršije: Zbog studentskih protesta i kritike režima i SPC izlazi pred…

Danas skup podrške teologu Blagoju Panteliću ispred Patrijaršije: Zbog studentskih protesta i kritike režima i SPC izlazi pred…

Nova pre 8 sati
Teolog Blagoje Pantelić danas će biti saslušan u Patrijaršiji Srpske pravoslavne crkve (SPC), a studenti Pravoslavno-bogoslovskog fakulteta pozvali su sve na skup podrške u 10 sati ispred Patrijaršije. Osim Pantelića, u sredu je saslušan sveštenik i… »

Vesti dana »