Povezane vesti
"Ne spava noću, vampiriše" Pevačica otkrila detalje o trudnoj Milici Todorović: Velika želja joj je bila da postane majka
Kurir pre 11 sati
Pevačica Milica Todorović u ranoj je trudnoći o čemu je sada govorila njena prijateljica i koleginica Jovana Pajić. Jovana Pajić i Milica Todorović su više od deceniju prijateljice, te ne čudi što je upravo ona među prvima saznala lepe vesti. - Da… »
"Ne spava noću, zajedno smo u trećoj smeni": Jovana Pajić raskrinkala Milicu Todorović, evo šta radi trudna pevačica
Mondo pre 11 sati
Jovana Pajić i Milica Todorović su više od deceniju prijateljice, te ne čudi što je upravo ona među prvima saznala lepe vesti. "Čestitala sam joj naravno. Naravno da mi je drago, porasle smo zajedno i puno mi je srce jer znam kolika je to bila njena… »
"Na celom tom razvojnom putu": Jovana Pajić progovorila o trudnoći Milice Todorović: "Ako prigusti..."
Telegraf pre 11 sati
Pevačica Jovana Pajić nastupila je sinoć u restoranu Nacionalna klasa, a pred sam nastup progovorila o trudnoj Milici Todorović. Naime, Jovana je otkrila da se čuje sa Milicom gotovo svaku noću i da joj je mnogo drago, jer zna da joj je to bila velika… »
"Ne spava noću, vampiriše": Pevačica otkrila detalje o trudnoj Milici Todorović: "Velika želja joj je bila da postane majka"…
Blic pre 12 sati
Pevačica Milica Todorović u ranoj je trudnoći o čemu je sada govorila njena prijateljica i koleginica Jovana Pajić. Jovana Pajić i Milica Todorović su više od deceniju prijateljice, te ne čudi što je upravo ona među prvima saznala lepe vesti. - Da… »
Vesti dana »

Spremite se, sledi još jedan toplotni talas: U ovim gradovima biće najtoplije! Ovo su saveti stručnjaka
Telegraf pre 5 satijoš 29 povezanih

Škotski navijač oduševio grobare: Pojavio se u majici koja je oduševila sve na stadionu
Kurir pre 4 minutajoš 102 povezane