Povezane vesti

Poznata voditeljka prevarila Žan Kloda van Dama: „Zvao je kamermana, pa me tražio po televiziji“

Poznata voditeljka prevarila Žan Kloda van Dama: „Zvao je kamermana, pa me tražio po televiziji“

Nova pre 7 sati
Voditeljka Nikolina Pišek godinama važi za jednu od najatraktivnijih žena sa javne scene, pa ne iznenađuje što je oduvek privlačila pažnju brojnih muškaraca – među njima se našao i poznati holivudski glumac Žan-Klod van Dam. U jednoj od svojih nedavnih… »
Planetarno popularan glumac jurio nikolinu Pišek: Voditeljka tek sad otkrila detalje: Baš se potrudio, slao mi je pesme

Planetarno popularan glumac jurio nikolinu Pišek: Voditeljka tek sad otkrila detalje: Baš se potrudio, slao mi je pesme

Kurir pre 8 sati
Nikolina Pišek važi za jednu od najatraktivnijih voditeljki na našim prostorima. Mnogi muškarci su uzdisali sa njom i pokušali da joj se približe, a jedan od njih je i planetarno popularan glumac Žan Klod van Dam. Voditeljka se prisetila susrreta sa… »
Bio u centru skandala zbog 5 Rumunki, a muvao našu voditeljku: Žan Klod van Dam zbog nje zvao televiziju

Bio u centru skandala zbog 5 Rumunki, a muvao našu voditeljku: Žan Klod van Dam zbog nje zvao televiziju

Mondo pre 8 sati
Voditeljka Nikolina Pišek gostovala je u jednom podkastu u kojem je otkrila da joj se udvarao čuveni "Univerzalni vojnik", glumac Žan Klod van Dam. Nikolina se sada prisetila njihovog poznanstva, a kako je objasnila, sve se desilo tokom snimanja u Monte… »
Žan Klod van Dam muvao nikolinu Pišek: Voditeljka posle mnogo godina otkrila sve: "Stvarno se trudio, slao mi pesme na…

Žan Klod van Dam muvao nikolinu Pišek: Voditeljka posle mnogo godina otkrila sve: "Stvarno se trudio, slao mi pesme na…

Blic pre 9 sati
Voditeljka Nikolina Pišek važi za jednu od najatraktivnijih na našim prostorima te nije ni čudo što su joj se udvarali mnogi muškarci među kojima je i slavni glumac Žan Klod van Dam. Nikolina se sada prisetila njihovog poznanstva, a kako je objasnila… »

Vesti dana »