Повезане вести

Позната водитељка преварила Жан Клода ван Дама: „Звао је камермана, па ме тражио по телевизији“

Позната водитељка преварила Жан Клода ван Дама: „Звао је камермана, па ме тражио по телевизији“

Нова 07.08.2025
Водитељка Николина Пишек годинама важи за једну од најатрактивнијих жена са јавне сцене, па не изненађује што је одувек привлачила пажњу бројних мушкараца – међу њима се нашао и познати холивудски глумац Жан-Клод ван Дам. У… »
Планетарно популаран глумац јурио николину Пишек: Водитељка тек сад открила детаље: Баш се потрудио, слао ми је песме

Планетарно популаран глумац јурио николину Пишек: Водитељка тек сад открила детаље: Баш се потрудио, слао ми је песме

Курир 07.08.2025
Николина Пишек важи за једну од најатрактивнијих водитељки на нашим просторима. Многи мушкарци су уздисали са њом и покушали да јој се приближе, а један од њих је и планетарно популаран глумац Жан Клод ван Дам. Водитељка се… »
Био у центру скандала због 5 Румунки, а мувао нашу водитељку: Жан Клод ван Дам због ње звао телевизију

Био у центру скандала због 5 Румунки, а мувао нашу водитељку: Жан Клод ван Дам због ње звао телевизију

Мондо 07.08.2025
Водитељка Николина Пишек гостовала је у једном подкасту у којем је открила да јој се удварао чувени "Универзални војник", глумац Жан Клод ван Дам. Николина се сада присетила њиховог познанства, а како је објаснила, све се… »
Жан Клод ван Дам мувао николину Пишек: Водитељка после много година открила све: "Стварно се трудио, слао ми песме на…

Жан Клод ван Дам мувао николину Пишек: Водитељка после много година открила све: "Стварно се трудио, слао ми песме на…

Блиц 07.08.2025
Водитељка Николина Пишек важи за једну од најатрактивнијих на нашим просторима те није ни чудо што су јој се удварали многи мушкарци међу којима је и славни глумац Жан Клод ван Дам. Николина се сада присетила њиховог… »

Вести дана »