Повезане вести
Синдром хроничног умора је права болест: Научници коначно пронашли доказ у генима
Недељник 07.08.2025
Научници су пронашли прве чврсте доказе да људски гени утичу на то да ли ће особа развити синдром хроичног умора или мијалгични енцефаломијелитис (МЕ/ЦФС), мистериозну и исцрпљујућу болест коју су многи у медицини деценијама… »
Болест коју су лекари дуго игнорисали: Утврђено који гени могу да је изазову
Б92 07.08.2025
Научници су нашли прве чврсте доказе да гени утичу на то да ли ће се код неког развити синдром хроничног умора или мијалгични енцефаломјелитис (МЕ/ЦФС), мистериозна болест коју су многи у здравственим круговима деценијама… »
Гени изазивају хронични умор?
Вести онлине 07.08.2025
Научници су нашли прве чврсте доказе да гени утичу на то да ли ц́е се код неког развити синдром хроничног умора или мијалгични енцефаломјелитис (МЕ/ЦФС), мистериозна болест коју су многи у здравственим круговима деценијама… »
Ако сте хронично уморни и неиспавани то вам је по прадеди Наука доказала да гени утичу да ли ће неко оболети од овог синдрома…
Дневник 07.08.2025
Научници су нашли прве чврсте доказе да гени утичу на то да ли ће се код неког развити синдром хроничног умора или мијалгични енцефаломјелитис (МЕ/ЦФС), мистериозна болест коју су многи у здравственим круговима деценијама… »
Научници нашли везу између гена и синдрома хроничног умора
Спутник 07.08.2025
Научници су нашли прве чврсте доказе да гени утичу на то да ли ц́е се код неког развити синдром хроничног умора или мијалгични енцефаломјелитис (МЕ/ЦФС), мистериозна болест коју су многи у здравственим круговима деценијама… »
Научници нашли везу између гена и синдрома хроничног умора: Не постоји лек ни тест за дијагнозу ове болести
Блиц 07.08.2025
Вести дана »

Усвојене измене и допуне Закона о планирању и изградњи и државном премеру и катастру, скупље судске таксе, посебни поступци ради реализације Експа...
РТВ пре 8 сатијош 46 повезаних

Уједињене нације бирају новог генералног секретара 2026. године
Радио 021 пре 2 сатајош 36 повезаних

Санџачки центар за демократију креће у штафетну шетњу до Новог Сада
Радио сто плус пре 1 сатјош 27 повезаних