Povezane vesti
Sindrom hroničnog umora je prava bolest: Naučnici konačno pronašli dokaz u genima
Nedeljnik 07.08.2025
Naučnici su pronašli prve čvrste dokaze da ljudski geni utiču na to da li će osoba razviti sindrom hroičnog umora ili mijalgični encefalomijelitis (ME/CFS), misterioznu i iscrpljujuću bolest koju su mnogi u medicini decenijama zanemarivali i odbacivali… »
Naučnici našli vezu između gena i sindroma hroničnog umora
Sputnik 07.08.2025
Naučnici su našli prve čvrste dokaze da geni utiču na to da li će se kod nekog razviti sindrom hroničnog umora ili mijalgični encefalomjelitis (ME/CFS), misteriozna bolest koju su mnogi u zdravstvenim krugovima decenijama ignorisali, prenose britanski… »
Naučnici našli vezu između gena i sindroma hroničnog umora: Ne postoji lek ni test za dijagnozu ove bolesti
Blic 07.08.2025
Naučnici su našli prve čvrste dokaze da geni utiču na to da li će se kod nekog razviti sindrom hroničnog umora ili mijalgični encefalomjelitis (ME/CFS), misteriozna bolest koju su mnogi u zdravstvenim krugovima decenijama ignorisali, prenose danas… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za Srbiju: Razvedravanje i toplije vreme
Naslovi.ai pre 37 minutajoš 20 povezanih
Stigla nova odluka o gorivu u Srbiji: Smanjenje akciza produženo, poznati novi iznosi koji važe do 4. oktobra
Kurir pre 7 minutajoš 15 povezanih
Izvučena dva tela iz ruševina zgrade posle eksplozije u Atini: Poginuli muškarac i Amerikanka, za četvoro se traga, oglasio se vlasnik "stana na dan" (foto)
Kurir pre 27 minutajoš 11 povezanih
Odlazak Milana Panića: Čovek koji je govorio o miru kada su na Balkanu mnogi zagovarali rat
BBC News pre 1 satjoš 31 povezana
U biračkom spisku više od 500.000 građana bez naziva ulice i kućnog broja
Nedeljnik pre 2 satajoš 7 povezanih