Povezane vesti

Sindrom hroničnog umora je prava bolest: Naučnici konačno pronašli dokaz u genima

Sindrom hroničnog umora je prava bolest: Naučnici konačno pronašli dokaz u genima

Nedeljnik pre 21 sat
Naučnici su pronašli prve čvrste dokaze da ljudski geni utiču na to da li će osoba razviti sindrom hroičnog umora ili mijalgični encefalomijelitis (ME/CFS), misterioznu i iscrpljujuću bolest koju su mnogi u medicini decenijama zanemarivali i odbacivali… »
Bolest koju su lekari dugo ignorisali: Utvrđeno koji geni mogu da je izazovu

Bolest koju su lekari dugo ignorisali: Utvrđeno koji geni mogu da je izazovu

B92 pre 1 dan
Naučnici su našli prve čvrste dokaze da geni utiču na to da li će se kod nekog razviti sindrom hroničnog umora ili mijalgični encefalomjelitis (ME/CFS), misteriozna bolest koju su mnogi u zdravstvenim krugovima decenijama ignorisali, prenose britanski… »
Geni izazivaju hronični umor?

Geni izazivaju hronični umor?

Vesti online pre 1 dan
Naučnici su našli prve čvrste dokaze da geni utiču na to da li će se kod nekog razviti sindrom hroničnog umora ili mijalgični encefalomjelitis (ME/CFS), misteriozna bolest koju su mnogi u zdravstvenim krugovima decenijama ignorisali, prenose britanski… »
Naučnici našli vezu između gena i sindroma hroničnog umora

Naučnici našli vezu između gena i sindroma hroničnog umora

Sputnik pre 1 dan
Ako ste hronično umorni i neispavani to vam je po pradedi Nauka dokazala da geni utiču da li će neko oboleti od ovog sindroma…

Ako ste hronično umorni i neispavani to vam je po pradedi Nauka dokazala da geni utiču da li će neko oboleti od ovog sindroma…

Dnevnik pre 1 dan
Naučnici su našli prve čvrste dokaze da geni utiču na to da li će se kod nekog razviti sindrom hroničnog umora ili mijalgični encefalomjelitis (ME/CFS), misteriozna bolest koju su mnogi u zdravstvenim krugovima decenijama ignorisali. Najnovija studija… »
Naučnici našli vezu između gena i sindroma hroničnog umora: Ne postoji lek ni test za dijagnozu ove bolesti

Naučnici našli vezu između gena i sindroma hroničnog umora: Ne postoji lek ni test za dijagnozu ove bolesti

Blic pre 1 dan
Naučnici su našli prve čvrste dokaze da geni utiču na to da li će se kod nekog razviti sindrom hroničnog umora ili mijalgični encefalomjelitis (ME/CFS), misteriozna bolest koju su mnogi u zdravstvenim krugovima decenijama ignorisali, prenose danas… »

Vesti dana »