Povezane vesti
Rekord koji je na snazi 30 godina: "Nije dobar znak"
B92 pre 1 sat
Britanski atletičar Džonatan Edvards rekao je da nije dobar znak za atletiku to što je njegov svetski rekord u troskoku, koji je postavio pre 30 godina, i dalje aktuelan. Edvards je 7. avgusta 1995. godine na Svetskom prvenstvu u Geteburgu skočio 18… »
Edvards: Moj 30-godišnji svetski rekord u troskoku nije dobrar znak za atletiku
Sportski žurnal pre 2 sata
Edvards je 7. avgusta 1995. godine na Svetskom prvenstvu u Geteburgu skočio 18 metara i 29 centimetara i postavio svetski rekord u troskoku. Britanski atletičar Džonatan Edvards rekao je da nije dobar znak za atletiku to što je njegov svetski rekord u… »
Džonatan Edvards: Moj 30-godišnji svetski rekord nije dobrar znak za atletiku
Radio 021 pre 6 sati
Britanski atletičar Džonatan Edvards rekao je da nije dobar znak za atletiku to što je njegov svetski rekord u troskoku, koji je postavio pre 30 godina, i dalje aktuelan. Edvards je 7. avgusta 1995. godine na Svetskom prvenstvu u Geteburgu skočio 18… »
Edvards: Moj 30-godišnji svetski rekord u troskoku nije dobrar znak za atletiku
Radio sto plus pre 7 sati
Edvards je 7. avgusta 1995. godine na Svetskom prvenstvu u Geteburgu skočio 18 metara i 29 centimetara i postavio svetski rekord u troskoku. “Mislim da nije dobar znak za atletiku kao sport da ima svetski rekord koji je aktuelan 30 godina. Kada… »
Edvards: Moj svetski rekord nije dobar znak za atletiku
Sport klub pre 9 sati
Pre tačno 30 godina, na današnji dan Džonatan Edvards je postavio svetski rekord u troskoku, jedan od najdugovečnijih u istoriji atletike. Tog 7. avgusta 1995. osvajač dve olimpijske i pet svetskih medalja na Svetskom prvenstvu u Geteborgu zabeležio je… »
Vesti dana »

Srbija centar: Privredna komora Srbije slagala javnost – sala poluprazna, a poslanicima i stručnoj javnosti zabranjen ulaz
Glas Šumadije pre 5 satijoš 36 povezanih

Zvezda u subotu igra derbi 4. kola sl na Marakani, ovo su cene karata
Telegraf pre 7 minutajoš 59 povezanih

Udar na Indiju – SAD opet ostavile na cedilu prijatelja i važnog strateškog partnera
RTS pre 37 minutajoš 58 povezanih

Bela kuća demantuje Kremlj: Sastanak Trampa i Putina još nije dogovoren
Telegraf pre 12 minutajoš 63 povezane