Povezane vesti
Rekord koji je na snazi 30 godina: "Nije dobar znak"
B92 07.08.2025
Britanski atletičar Džonatan Edvards rekao je da nije dobar znak za atletiku to što je njegov svetski rekord u troskoku, koji je postavio pre 30 godina, i dalje aktuelan. Edvards je 7. avgusta 1995. godine na Svetskom prvenstvu u Geteburgu skočio 18… »
Edvards: Moj 30-godišnji svetski rekord u troskoku nije dobrar znak za atletiku
Sportski žurnal 07.08.2025
Edvards je 7. avgusta 1995. godine na Svetskom prvenstvu u Geteburgu skočio 18 metara i 29 centimetara i postavio svetski rekord u troskoku. Britanski atletičar Džonatan Edvards rekao je da nije dobar znak za atletiku to što je njegov svetski rekord u… »
Džonatan Edvards: Moj 30-godišnji svetski rekord nije dobrar znak za atletiku
Radio 021 07.08.2025
Britanski atletičar Džonatan Edvards rekao je da nije dobar znak za atletiku to što je njegov svetski rekord u troskoku, koji je postavio pre 30 godina, i dalje aktuelan. Edvards je 7. avgusta 1995. godine na Svetskom prvenstvu u Geteburgu skočio 18… »
Edvards: Moj 30-godišnji svetski rekord u troskoku nije dobrar znak za atletiku
Radio sto plus 07.08.2025
Edvards je 7. avgusta 1995. godine na Svetskom prvenstvu u Geteburgu skočio 18 metara i 29 centimetara i postavio svetski rekord u troskoku. “Mislim da nije dobar znak za atletiku kao sport da ima svetski rekord koji je aktuelan 30 godina. Kada… »
Edvards: Moj svetski rekord nije dobar znak za atletiku
Sport klub 07.08.2025
Pre tačno 30 godina, na današnji dan Džonatan Edvards je postavio svetski rekord u troskoku, jedan od najdugovečnijih u istoriji atletike. Tog 7. avgusta 1995. osvajač dve olimpijske i pet svetskih medalja na Svetskom prvenstvu u Geteborgu zabeležio je… »
Vesti dana »
Cene nafte pale više od 13 odsto, skočile vrednosti akcija na vest da je Ormuski moreuz otvoren
Serbian News Media pre 40 minutajoš 70 povezanih
Incidenti na izborima na Medicinskom fakultetu: Zašto je važan Studentski parlament
BBC News pre 1 satjoš 67 povezanih
Mali: Pri kraju pregovori o ugovoru za NIS, MOL u utorak dolazi na razgovor sa Vladom Srbije
Euronews pre 5 minutajoš 29 povezanih
(Video) "ovako nešto ne postoji nigde u svetu": Brnabić o incidentima na sednici Skupštine: "Nikada se nije desilo da stranci dođu u vaš parlament da prete i kritikuju vašu zemlju"
Blic pre 1 satjoš 34 povezane
Cijene benzina i dizela ostaju nepromijenjene do 24. aprila
RTV Novi Pazar pre 5 satijoš 33 povezane