Povezane vesti
"Ne bi to uradili da je Saša živ" Darko Lazić o odlasku Viki, Marije i Bosanca iz Zvezda Granda
Telegraf 07.08.2025
Nakon smrti Saše Popovića u "Zvezdama Granda" je došlo do velikih promena koje je sada prokomentarisao i Darko Lazić. Darko Lazić se i sam proslavio u "Zvezdama Granda" gde je odneo pobedu, a kako kaže, takmičenje više nije isto. - Nema zamene za Sašu… »
"To se nikad ne bi desilo da je Popović živ": Darko Lazić o Zvezdama Granda, Desingericu nazvao bogom
Mondo 07.08.2025
Darko Lazić se i sam proslavio u "Zvezdama Granda" gde je odneo pobedu, a kako kaže, takmičenje više nije isto nakon smrti Saše Popović. "Nema zamene za Sašu Popovića. Ne mislim ništa loše o današnjim 'Zvezdama Granda', daleko bilo, ali dok je Saša bio… »
"Zvezde Granda su ništa bez Popovića" Darko Lazić o odlasku članova žirija: Ne bi to uradili da je on tu...
Kurir 07.08.2025
Darko Lazić proslavio se u takmičenju " Zvezde Granda", a sada je progovorio o muzičkom formatu i Saši Popoviću koji je preminuo od opake bolesti. Pevač je u sezoni u kojoj se takmičio odneo pobedu, a danas je jedan od najtraženijih na estradi. Lazić je… »
"Zvezde Granda su ništa bez Popovića": Darko Lazić o članovima žirija i Pinkovim zvezdama: "Ne bi otišli da je Saša živ"…
Blic 07.08.2025
Nakon smrti Saše Popovića u "Zvezdama Granda" je došlo do velikih promena koje je sada prokomentarisao i Darko Lazić. Darko Lazić se i sam proslavio u "Zvezdama Granda" gde je odneo pobedu, a kako kaže, takmičenje više nije isto. - Nema zamene za Sašu… »
Darko Lazić o odlasku Viki, Marije i Bosanca iz Zvezda Granda
Vesti online 07.08.2025
Nakon smrti Saše Popovića u “Zvezdama Granda” je došlo do velikih promena koje je sada prokomentarisao i Darko Lazić. “Desingerica je inteligentan”. Darko Lazić se i sam proslavio u “Zvezdama Granda” gde je odneo pobedu, a kako kaže, takmičenje više nije… »
"To se ne bi desilo da je Saša Popović živ" Darko Lazić više ne ćuti, javno otkrio šta misli o dešavanjima u Zvezdama Granda…
Alo 07.08.2025
Pobednik četvrte sezone popularnog takmičenja osvrnuo se na najnovija dešavanja. Darko Lazić dao je svoj sud o promenama u "Zvezdama Granda" i istakao da članovi žirija nikada ne bi napustili takmičenje da je Saša Popović živ. Pobednik četvrte sezone… »
Vesti dana »

Vučić: Više od 47.000 ljudi na paradi, a kod opštine Novi Beograda najviše 237 onih koji su se odazvali pozivu studenata u blokadi
Blic pre 4 satijoš 2 povezane

Haos u stanu na novom Beogradu: Pozvali policiju zbog razbijenog prozora, pa ih vređali, grizli i nasrnuli nožem: Osumnjičeni pokušao da pobegne tokom medicinskog pregleda
Blic pre 5 satijoš 2 povezane

Pojašnjenje iz Bele kuće: Taksa od 100.000 dolara za američku vizu samo za nove zahteve
Danas pre 2 satajoš 1 povezana

Tramp: Venecuela odmah da prihvati pritvorene u psihijatrijskim bolnicama i zatvorenike koje je „ugurala“ u SAD
Danas pre 2 satajoš 1 povezana