Повезане вести
"Не би то урадили да је Саша жив" Дарко Лазић о одласку Вики, Марије и Босанца из Звезда Гранда
Телеграф 07.08.2025
Након смрти Саше Поповића у "Звездама Гранда" је дошло до великих промена које је сада прокоментарисао и Дарко Лазић. Дарко Лазић се и сам прославио у "Звездама Гранда" где је однео победу, а како каже, такмичење више није исто… »
"То се никад не би десило да је Поповић жив": Дарко Лазић о Звездама Гранда, Десингерицу назвао богом
Мондо 07.08.2025
Дарко Лазић се и сам прославио у "Звездама Гранда" где је однео победу, а како каже, такмичење више није исто након смрти Саше Поповић. "Нема замене за Сашу Поповића. Не мислим ништа лоше о данашњим 'Звездама Гранда', далеко… »
"Звезде Гранда су ништа без Поповића" Дарко Лазић о одласку чланова жирија: Не би то урадили да је он ту...
Курир 07.08.2025
Дарко Лазић прославио се у такмичењу " Звезде Гранда", а сада је проговорио о музичком формату и Саши Поповићу који је преминуо од опаке болести. Певач је у сезони у којој се такмичио однео победу, а данас је један од… »
"Звезде Гранда су ништа без Поповића": Дарко Лазић о члановима жирија и Пинковим звездама: "Не би отишли да је Саша жив"…
Блиц 07.08.2025
Након смрти Саше Поповића у "Звездама Гранда" је дошло до великих промена које је сада прокоментарисао и Дарко Лазић. Дарко Лазић се и сам прославио у "Звездама Гранда" где је однео победу, а како каже, такмичење више није исто… »
Дарко Лазић о одласку Вики, Марије и Босанца из Звезда Гранда
Вести онлине 07.08.2025
Након смрти Саше Поповића у “Звездама Гранда” је дошло до великих промена које је сада прокоментарисао и Дарко Лазић. “Десингерица је интелигентан”. Дарко Лазић се и сам прославио у “Звездама Гранда” где је однео победу, а како… »
"То се не би десило да је Саша Поповић жив" Дарко Лазић више не ћути, јавно открио шта мисли о дешавањима у Звездама Гранда…
Ало 07.08.2025
Победник четврте сезоне популарног такмичења осврнуо се на најновија дешавања. Дарко Лазић дао је свој суд о променама у "Звездама Гранда" и истакао да чланови жирија никада не би напустили такмичење да је Саша Поповић жив… »
Вести дана »
Бекерат на представљању Извештаја: Проширење је један од кључних приоритета ЕУ
РТВ пре 1 сатјош 35 повезаних
Рио Тинто одлаже пројекат литијума Јадар у Србији, остаје посвећен дугорочној експлоатацији
Наслови.аи пре 54 минутајош 47 повезаних
(БЛОГ) Сина Дијане Хрке звали са непознатог броја, грађани блокирали аутобуску у Новом Саду
Н1 Инфо пре 24 минутајош 33 повезане
Преговори о смањењу руског удела у НИС-у уз учешће мађарског Мола
Наслови.аи пре 5 сатијош 16 повезаних