Povezane vesti

"To se nikad ne bi desilo da je Popović živ": Darko Lazić o Zvezdama Granda, Desingericu nazvao bogom

"To se nikad ne bi desilo da je Popović živ": Darko Lazić o Zvezdama Granda, Desingericu nazvao bogom

Mondo pre 1 sat
Darko Lazić se i sam proslavio u "Zvezdama Granda" gde je odneo pobedu, a kako kaže, takmičenje više nije isto nakon smrti Saše Popović. "Nema zamene za Sašu Popovića. Ne mislim ništa loše o današnjim 'Zvezdama Granda', daleko bilo, ali dok je Saša bio… »
"Zvezde Granda su ništa bez Popovića" Darko Lazić o odlasku članova žirija: Ne bi to uradili da je on tu...

"Zvezde Granda su ništa bez Popovića" Darko Lazić o odlasku članova žirija: Ne bi to uradili da je on tu...

Kurir pre 8 sati
Darko Lazić proslavio se u takmičenju " Zvezde Granda", a sada je progovorio o muzičkom formatu i Saši Popoviću koji je preminuo od opake bolesti. Pevač je u sezoni u kojoj se takmičio odneo pobedu, a danas je jedan od najtraženijih na estradi. Lazić je… »
"Zvezde Granda su ništa bez Popovića": Darko Lazić o članovima žirija i Pinkovim zvezdama: "Ne bi otišli da je Saša živ"…

"Zvezde Granda su ništa bez Popovića": Darko Lazić o članovima žirija i Pinkovim zvezdama: "Ne bi otišli da je Saša živ"…

Blic pre 9 sati
Nakon smrti Saše Popovića u "Zvezdama Granda" je došlo do velikih promena koje je sada prokomentarisao i Darko Lazić. Darko Lazić se i sam proslavio u "Zvezdama Granda" gde je odneo pobedu, a kako kaže, takmičenje više nije isto. - Nema zamene za Sašu… »
Darko Lazić o odlasku Viki, Marije i Bosanca iz Zvezda Granda

Darko Lazić o odlasku Viki, Marije i Bosanca iz Zvezda Granda

Vesti online pre 8 sati
Nakon smrti Saše Popovića u “Zvezdama Granda” je došlo do velikih promena koje je sada prokomentarisao i Darko Lazić. “Desingerica je inteligentan”. Darko Lazić se i sam proslavio u “Zvezdama Granda” gde je odneo pobedu, a kako kaže, takmičenje više nije… »
"To se ne bi desilo da je Saša Popović živ" Darko Lazić više ne ćuti, javno otkrio šta misli o dešavanjima u Zvezdama Granda…

"To se ne bi desilo da je Saša Popović živ" Darko Lazić više ne ćuti, javno otkrio šta misli o dešavanjima u Zvezdama Granda…

Alo pre 9 sati
Pobednik četvrte sezone popularnog takmičenja osvrnuo se na najnovija dešavanja. Darko Lazić dao je svoj sud o promenama u "Zvezdama Granda" i istakao da članovi žirija nikada ne bi napustili takmičenje da je Saša Popović živ. Pobednik četvrte sezone… »
"Ne bi to uradili da je Saša živ" Darko Lazić o odlsasku Viki, Marije i Bosanca iz Zvezda Granda

"Ne bi to uradili da je Saša živ" Darko Lazić o odlsasku Viki, Marije i Bosanca iz Zvezda Granda

Telegraf pre 9 sati
Nakon smrti Saše Popovića u "Zvezdama Granda" je došlo do velikih promena koje je sada prokomentarisao i Darko Lazić. Darko Lazić se i sam proslavio u "Zvezdama Granda" gde je odneo pobedu, a kako kaže, takmičenje više nije isto. - Nema zamene za Sašu… »

Vesti dana »