Povezane vesti
Timoti Vea: Nakon razgovora sa ocem bilo mi je jasno - nema drugog izbora
Sportski žurnal 07.08.2025
Vea stiže u Marsej na pozajmicu iz Juventusa, gde je igrao od 2023. godine. Američki reprezentativac Timoti Vea izjavio je da mu je ispunjen san dolaskom u Olimpik iz Marseja, klub u kojem je kratko nastupao i njegov otac Žorž Vea. - Ovo je sada moj dom… »
Vea ide očevim stopama: "Ispunio sam svoj san"
B92 07.08.2025
Američki fudbaler Timoti Vea izjavio je da mu je ispunjen san dolaskom u Olimpik iz Marseja, klub u kojem je kratko nastupao i njegov otac Žorž Vea. "Ovo je sada moj dom, veoma sam ponosan što sam ovde. Svi znaju istoriju kluba, navijače, stadion. Za… »
Timoti Vea razgovarao sa ocem Žoržom, pa odmah došao u Marsej
Sport klub 07.08.2025
Američki fudbaler Timoti Vea izjavio je da mu je ispunjen san dolaskom u Olimpik iz Marseja, klub u kojem je kratko nastupao i njegov otac Žorž Vea. „Ovo je sada moj dom, veoma sam ponosan što sam ovde. Svi znaju istoriju kluba, navijače, stadion. Za… »
Nunjes prelazi iz Liverpula u Al Hilal za 53 miliona evra
Sportski žurnal 07.08.2025
Transfer bi uz bonuse mogao da dostigne i 65 miliona evra, preneo je Skaj. Saudijski klub Al Hilal postigao je dogovor sa Liverpulom o dovođenju fudbalera Darvina Nunjesa za 53 miliona evra, preneli su danas britanski mediji. Transfer bi uz bonuse mogao… »
Sin bivšeg predsednika liberije ima novi klub: Timoti Vea prešao na pozajmicu u Olimpik iz Marseja
Kurir 07.08.2025
Kako je saopštio francuski klub, 25-godišnji napadač prešao je na pozajmicu, uz obaveznu klauzulu o otkupu na kraju sezone. Klub nije naveo finansijske detalje, a francuski mediji preneli su da je Olimpik za pozajmicu platio milion evra, a da je opcija… »
Zvezda liverpula izbacuje Mitrovića iz tima?! Saudijci se ozbiljno otvorili za bombastičan transfer! Ovo za Srbina može da…
Kurir 07.08.2025
Transfer bi uz bonuse mogao da dostigne i 65 miliona evra, preneo je "Skaj sport". Darvin Nunjez je došao u Liverpul u junu 2022. godine iz Benfike za 75 miliona evra. Osvojio je titulu u Premijer ligi, odigrao je 143 utakmice za Liverpul i postigao 40… »
Nunjes prelazi iz Liverpula u Al Hilal
Danas 07.08.2025
Saudijski klub Al Hilal postigao je dogovor sa Liverpulom o dovođenju fudbalera Darvina Nunjesa za 53 miliona evra, preneli su danas britanski mediji. Transfer bi uz bonuse mogao da dostigne i 65 miliona evra, preneo je Skaj. Urugvajski 26-godišnji… »
Nunjes prelazi iz Liverpula u Al Hilal za 53 miliona evra
Radio sto plus 07.08.2025
Transfer bi uz bonuse mogao da dostigne i 65 miliona evra, preneo je Skaj. Urugvajski 26-godišnji napadač došao je u Liverpul u junu 2022. godine iz Benfike za 75 miliona evra. Osvojio je titulu u Premijer ligi, odigrao je 143 utakmice za Liverpul i… »
Vesti dana »

Ne možete normalno da funkcionišete od alergije? Lekari otkrivaju načine da ublažite simptome
N1 Info pre 3 satajoš 11 povezanih

Potpuna eskalacija haosa na ulicama Nepala! Veliki broj mrtvih, uveden policijski čas, vojska patrolira ulicama, žena premijera živa spaljena (foto)
Kurir pre 1 satjoš 30 povezanih

Koji su zaključci diskusije u EP o Srbiji i koje su njihove posledice?
Danas pre 16 satijoš 5 povezanih

Fifa će drakonski kazniti Srbiju! Engleski mediji se raspisali: "Orlovi" čekaju Albaniju na praznoj Marakani?! Evo i zbog čega!
Kurir pre 25 minutajoš 61 povezana