Повезане вести
Тимоти Веа: Након разговора са оцем било ми је јасно - нема другог избора
Спортски журнал 07.08.2025
Веа стиже у Марсеј на позајмицу из Јувентуса, где је играо од 2023. године. Амерички репрезентативац Тимоти Веа изјавио је да му је испуњен сан доласком у Олимпик из Марсеја, клуб у којем је кратко наступао и његов отац Жорж… »
Веа иде очевим стопама: "Испунио сам свој сан"
Б92 07.08.2025
Амерички фудбалер Тимоти Веа изјавио је да му је испуњен сан доласком у Олимпик из Марсеја, клуб у којем је кратко наступао и његов отац Жорж Веа. "Ово је сада мој дом, веома сам поносан што сам овде. Сви знају историју клуба… »
Тимоти Веа разговарао са оцем Жоржом, па одмах дошао у Марсеј
Спорт клуб 07.08.2025
Амерички фудбалер Тимоти Веа изјавио је да му је испуњен сан доласком у Олимпик из Марсеја, клуб у којем је кратко наступао и његов отац Жорж Веа. „Ово је сада мој дом, веома сам поносан што сам овде. Сви знају историју клуба… »
Нуњес прелази из Ливерпула у Ал Хилал за 53 милиона евра
Спортски журнал 07.08.2025
Трансфер би уз бонусе могао да достигне и 65 милиона евра, пренео је Скај. Саудијски клуб Ал Хилал постигао је договор са Ливерпулом о довођењу фудбалера Дарвина Нуњеса за 53 милиона евра, пренели су данас британски медији… »
Син бившег председника либерије има нови клуб: Тимоти Веа прешао на позајмицу у Олимпик из Марсеја
Курир 07.08.2025
Како је саопштио француски клуб, 25-годишњи нападач прешао је на позајмицу, уз обавезну клаузулу о откупу на крају сезоне. Клуб није навео финансијске детаље, а француски медији пренели су да је Олимпик за позајмицу платио… »
Звезда ливерпула избацује Митровића из тима?! Саудијци се озбиљно отворили за бомбастичан трансфер! Ово за Србина може да…
Курир 07.08.2025
Трансфер би уз бонусе могао да достигне и 65 милиона евра, пренео је "Скај спорт". Дарвин Нуњез је дошао у Ливерпул у јуну 2022. године из Бенфике за 75 милиона евра. Освојио је титулу у Премијер лиги, одиграо је 143 утакмице за… »
Нуњес прелази из Ливерпула у Ал Хилал
Данас 07.08.2025
Саудијски клуб Ал Хилал постигао је договор са Ливерпулом о довођењу фудбалера Дарвина Нуњеса за 53 милиона евра, пренели су данас британски медији. Трансфер би уз бонусе могао да достигне и 65 милиона евра, пренео је Скај… »
Нуњес прелази из Ливерпула у Ал Хилал за 53 милиона евра
Радио сто плус 07.08.2025
Трансфер би уз бонусе могао да достигне и 65 милиона евра, пренео је Скај. Уругвајски 26-годишњи нападач дошао је у Ливерпул у јуну 2022. године из Бенфике за 75 милиона евра. Освојио је титулу у Премијер лиги, одиграо је 143… »
Вести дана »
ИАЕА тврди: Након земљотреса, нису откривене абнормалности у нуклеарки Фукушима
Вечерње новости пре 2 сатајош 29 повезаних
Грађани верују држави - нико није правио залихе нафте; Ђедовић Хандановић: "Наћи ћемо решење" ВИДЕО
Б92 пре 3 сатајош 47 повезаних
Ових деветоро студената је на удару власти због Видовданског протеста: Терете их за припремање дела против уставног уређења
Глас Зајечара пре 8 сатијош 29 повезаних