Повезане вести

Тимоти Веа: Након разговора са оцем било ми је јасно - нема другог избора

Тимоти Веа: Након разговора са оцем било ми је јасно - нема другог избора

Спортски журнал 07.08.2025
Веа стиже у Марсеј на позајмицу из Јувентуса, где је играо од 2023. године. Амерички репрезентативац Тимоти Веа изјавио је да му је испуњен сан доласком у Олимпик из Марсеја, клуб у којем је кратко наступао и његов отац Жорж… »
Веа иде очевим стопама: "Испунио сам свој сан"

Веа иде очевим стопама: "Испунио сам свој сан"

Б92 07.08.2025
Амерички фудбалер Тимоти Веа изјавио је да му је испуњен сан доласком у Олимпик из Марсеја, клуб у којем је кратко наступао и његов отац Жорж Веа. "Ово је сада мој дом, веома сам поносан што сам овде. Сви знају историју клуба… »
Тимоти Веа разговарао са оцем Жоржом, па одмах дошао у Марсеј

Тимоти Веа разговарао са оцем Жоржом, па одмах дошао у Марсеј

Спорт клуб 07.08.2025
Амерички фудбалер Тимоти Веа изјавио је да му је испуњен сан доласком у Олимпик из Марсеја, клуб у којем је кратко наступао и његов отац Жорж Веа. „Ово је сада мој дом, веома сам поносан што сам овде. Сви знају историју клуба… »
Нуњес прелази из Ливерпула у Ал Хилал за 53 милиона евра

Спортски журнал 07.08.2025
Трансфер би уз бонусе могао да достигне и 65 милиона евра, пренео је Скај. Саудијски клуб Ал Хилал постигао је договор са Ливерпулом о довођењу фудбалера Дарвина Нуњеса за 53 милиона евра, пренели су данас британски медији… »
Син бившег председника либерије има нови клуб: Тимоти Веа прешао на позајмицу у Олимпик из Марсеја

Син бившег председника либерије има нови клуб: Тимоти Веа прешао на позајмицу у Олимпик из Марсеја

Курир 07.08.2025
Како је саопштио француски клуб, 25-годишњи нападач прешао је на позајмицу, уз обавезну клаузулу о откупу на крају сезоне. Клуб није навео финансијске детаље, а француски медији пренели су да је Олимпик за позајмицу платио… »
Звезда ливерпула избацује Митровића из тима?! Саудијци се озбиљно отворили за бомбастичан трансфер! Ово за Србина може да…

Звезда ливерпула избацује Митровића из тима?! Саудијци се озбиљно отворили за бомбастичан трансфер! Ово за Србина може да…

Курир 07.08.2025
Трансфер би уз бонусе могао да достигне и 65 милиона евра, пренео је "Скај спорт". Дарвин Нуњез је дошао у Ливерпул у јуну 2022. године из Бенфике за 75 милиона евра. Освојио је титулу у Премијер лиги, одиграо је 143 утакмице за… »
Нуњес прелази из Ливерпула у Ал Хилал

Нуњес прелази из Ливерпула у Ал Хилал

Данас 07.08.2025
Саудијски клуб Ал Хилал постигао је договор са Ливерпулом о довођењу фудбалера Дарвина Нуњеса за 53 милиона евра, пренели су данас британски медији. Трансфер би уз бонусе могао да достигне и 65 милиона евра, пренео је Скај… »

Радио сто плус 07.08.2025
Трансфер би уз бонусе могао да достигне и 65 милиона евра, пренео је Скај. Уругвајски 26-годишњи нападач дошао је у Ливерпул у јуну 2022. године из Бенфике за 75 милиона евра. Освојио је титулу у Премијер лиги, одиграо је 143… »

Вести дана »