Povezane vesti
Vea ide očevim stopama: "Ispunio sam svoj san"
B92 07.08.2025
Američki fudbaler Timoti Vea izjavio je da mu je ispunjen san dolaskom u Olimpik iz Marseja, klub u kojem je kratko nastupao i njegov otac Žorž Vea. "Ovo je sada moj dom, veoma sam ponosan što sam ovde. Svi znaju istoriju kluba, navijače, stadion. Za… »
Timoti Vea razgovarao sa ocem Žoržom, pa odmah došao u Marsej
Sport klub 07.08.2025
Američki fudbaler Timoti Vea izjavio je da mu je ispunjen san dolaskom u Olimpik iz Marseja, klub u kojem je kratko nastupao i njegov otac Žorž Vea. „Ovo je sada moj dom, veoma sam ponosan što sam ovde. Svi znaju istoriju kluba, navijače, stadion. Za… »
Sin bivšeg predsednika liberije ima novi klub: Timoti Vea prešao na pozajmicu u Olimpik iz Marseja
Kurir 07.08.2025
Kako je saopštio francuski klub, 25-godišnji napadač prešao je na pozajmicu, uz obaveznu klauzulu o otkupu na kraju sezone. Klub nije naveo finansijske detalje, a francuski mediji preneli su da je Olimpik za pozajmicu platio milion evra, a da je opcija… »
Nunjes prelazi iz Liverpula u Al Hilal za 53 miliona evra
Radio sto plus 07.08.2025
Transfer bi uz bonuse mogao da dostigne i 65 miliona evra, preneo je Skaj. Urugvajski 26-godišnji napadač došao je u Liverpul u junu 2022. godine iz Benfike za 75 miliona evra. Osvojio je titulu u Premijer ligi, odigrao je 143 utakmice za Liverpul i… »
Vesti dana »
Opozicija zbog napada na odbornicu Kreni - Promeni traži ostavku Aleksandra Šapića: Nedostojan funkcije gradonačelnika Beograda
Nova pre 1 danjoš 30 povezanih
UNS: REM propustio priliku da monitoring medija učinii potpunim
Serbian News Media pre 5 satijoš 50 povezanih
Er Srbija menja rutu letova za Kataniju zbog Etne: avioni sleću u Ređo Kalabriju
Euronews pre 3 satajoš 18 povezanih
Ambasada SAD traži povraćaj doniranih vozila od beogradskog VJT
Naslovi.ai pre 4 satijoš 13 povezanih
Oglasio se Ostoja Mijailović zbog haosa oko ABA lige! Zagrmeo: Prvi čovek Partizana i regionalnog takmičenja stavio tačku!
Kurir pre 6 satijoš 27 povezanih