Повезане вести
Словенија ослабљена на Евробаскету, Лука Дончић реаговао због забране
Нова 07.08.2025
Кошаркашка репрезентација Словеније биће ослабљена на Евробаскету неиграњем Џоша Ниба и Влатка Чанчара, због чега је реаговао Лука Дончић. Дончић се огласио због забране коју су добили Нибо и Чанлар. Наиме, Олимпија Милано… »
"Како ја могу, а они не": Дончића питали за издајнике, чим је проговорио Словенија заћутала
Мондо 07.08.2025
Кошаркашка репрезентација Словеније биће драстично ослабљена на Еуробаскету 2025, након што је селектор Александер Секулић на дан почетка припрема сазнао да су га "одјавили" Џош Нибо и Влатко Чанчар. У питању су кошаркаши… »
Дончић: "Смешно је - мени Лејкерси дозволили, а њима Олимпија није"
Б92 07.08.2025
Капитен Словеније Лука Дончић коменатрисао је изостанке двојице важних играча из националног тима. Словенија ће бити значајно ослабљена за Евробаскет, јер су учешће селектору Александеру Секулићу отказале прве опције за позицију… »
Лука Дончић улази у "рат" са тимом из Евролиге: "Једни Лејкерси пусте мене, а клуб као онај..."
Телеграф 07.08.2025
Један од најбољих кошаркаша на свету, Лука Дончић, није задовољан чињеницом да уз себе у националном тиму неће имати неке од најважнијих саиграча током Евробаскета овог лета. Управо због тога је направио паралелу у свом… »
Дончић бесан због отказа саиграча! Жестоко загремео на конференцији за медије: Мене Лејкерси пустили, а њих Милано није!
Курир 07.08.2025
Репрезентација Словеније биће изузетно ослабљена на предстојећем Евробаскету. Селектор Алесандар Секулић неће моћи да рачуна на повратника из НБА Влатка Чанчара, а у тиму неће бити ни центра Џоша Ниба који је прошле године… »
Лука пуца од беса Чанчар и Нибо не играју за Словенију ево шта је рекао!
Дневник 07.08.2025
Словеначка кошаркашка репрезентација на предстојећем Евробаскету наступиће знатно ослабљена, пошто селектор Александер Секулић неће моћи да рачуна на двојицу значајних играча – Влатка Чанчара и Џоша Ниба. Вратар из НБА лиге… »
Вести дана »

"Симбол снаге, традиције и поноса": Засијала Кула Београд: Светлосна пројекција у сусрет војној паради (видео)
Блиц пре 2 сатајош 3 повезане

И црногорска војска сутра на војној паради у Београду: Огласило се Министарство одбране Црне Горе, ево ко ће их представљати
Блиц пре 4 сатијош 1 повезана

Прекршио правило! Амерички окружни судија одбацио Трампову тужбу против "Њујорк тајмса" због клевете
Блиц пре 6 сатијош 1 повезана