Povezane vesti

Slovenija oslabljena na Evrobasketu, Luka Dončić reagovao zbog zabrane

Slovenija oslabljena na Evrobasketu, Luka Dončić reagovao zbog zabrane

Nova pre 2 sata
Košarkaška reprezentacija Slovenije biće oslabljena na Evrobasketu neigranjem Džoša Niba i Vlatka Čančara, zbog čega je reagovao Luka Dončić. Dončić se oglasio zbog zabrane koju su dobili Nibo i Čanlar. Naime, Olimpija Milano nije dozvolila dvojici… »
"Kako ja mogu, a oni ne": Dončića pitali za izdajnike, čim je progovorio Slovenija zaćutala

"Kako ja mogu, a oni ne": Dončića pitali za izdajnike, čim je progovorio Slovenija zaćutala

Mondo pre 5 sati
Košarkaška reprezentacija Slovenije biće drastično oslabljena na Eurobasketu 2025, nakon što je selektor Aleksander Sekulić na dan početka priprema saznao da su ga "odjavili" Džoš Nibo i Vlatko Čančar. U pitanju su košarkaši Olimpije iz Milana koje su… »
Dončić: "Smešno je - meni Lejkersi dozvolili, a njima Olimpija nije"

Dončić: "Smešno je - meni Lejkersi dozvolili, a njima Olimpija nije"

B92 pre 5 sati
Kapiten Slovenije Luka Dončić komenatrisao je izostanke dvojice važnih igrača iz nacionalnog tima. Slovenija će biti značajno oslabljena za Evrobasket, jer su učešće selektoru Aleksanderu Sekuliću otkazale prve opcije za poziciju "četiri" i "pet" Vlatko… »
Luka Dončić ulazi u "rat" sa timom iz Evrolige: "Jedni Lejkersi puste mene, a klub kao onaj..."

Luka Dončić ulazi u "rat" sa timom iz Evrolige: "Jedni Lejkersi puste mene, a klub kao onaj..."

Telegraf pre 5 sati
Jedan od najboljih košarkaša na svetu, Luka Dončić, nije zadovoljan činjenicom da uz sebe u nacionalnom timu neće imati neke od najvažnijih saigrača tokom Evrobasketa ovog leta. Upravo zbog toga je napravio paralelu u svom slučaju gde ga najveća… »
Dončić besan zbog otkaza saigrača! Žestoko zagremeo na konferenciji za medije: Mene Lejkersi pustili, a njih Milano nije!

Dončić besan zbog otkaza saigrača! Žestoko zagremeo na konferenciji za medije: Mene Lejkersi pustili, a njih Milano nije!

Kurir pre 6 sati
Reprezentacija Slovenije biće izuzetno oslabljena na predstojećem Evrobasketu. Selektor Alesandar Sekulić neće moći da računa na povratnika iz NBA Vlatka Čančara, a u timu neće biti ni centra Džoša Niba koji je prošle godine dobio slovenački pasoš, što… »
Luka puca od besa Čančar i Nibo ne igraju za Sloveniju evo šta je rekao!

Luka puca od besa Čančar i Nibo ne igraju za Sloveniju evo šta je rekao!

Dnevnik pre 5 sati
Slovenačka košarkaška reprezentacija na predstojećem Evrobasketu nastupiće znatno oslabljena, pošto selektor Aleksander Sekulić neće moći da računa na dvojicu značajnih igrača – Vlatka Čančara i Džoša Niba. Vratar iz NBA lige, Vlatko Čančar, kao i… »

Vesti dana »