Povezane vesti

"Dugo sam se borila za potomstvo": Kaća Živković o partneru kojeg krije i glasinama da je oženjen: "Mnogo sam usamljena"

"Dugo sam se borila za potomstvo": Kaća Živković o partneru kojeg krije i glasinama da je oženjen: "Mnogo sam usamljena"

Blic 07.08.2025
Pevačica Katarina Živković nedavno je proslavila prvi rođendan sinu Stefanu, a sada je iskreno progovorila o privatnom životu i partneru kojeg krije od javnosti. Katarina se dugo borila za potomstvo, a zatrudnela je kada je počela da gubi nadu. - Za… »
„U tržnom centru sam saznala da sam trudna“: Katarina Živković o borbi za potomstvo i partneru za kog se šuška da je oženjen…

„U tržnom centru sam saznala da sam trudna“: Katarina Živković o borbi za potomstvo i partneru za kog se šuška da je oženjen…

Nova 07.08.2025
Pevačica Katarina Živković nedavno je proslavila prvi rođendan sinu Stefanu, a sada je iskreno progovorila o privatnom životu i partneru kojeg krije od javnosti. Katarina Živković se dugo borila za potomstvo, a zatrudnela je kada je počela da gubi nadu… »
Pisali da je oženjen i kriminalac: Katarina Živković progovorila o glasinama, evo zašto krije partnera

Pisali da je oženjen i kriminalac: Katarina Živković progovorila o glasinama, evo zašto krije partnera

Mondo 07.08.2025
Katarina Živković je nedavno proslavila prvi rođendan sinu i tom prilikom i krstila naslednika, a poznato je da se dugo borila za potomstvo Sada je priznala da je zatrudnela je kada je počela da gubi nadu. "Za potomstvo sam se baš dugo borila da, čak i… »
Emotivna ispovest katarine Živković: Pevačica progovorila o partneru: Ljudi misle da sam sama...

Emotivna ispovest katarine Živković: Pevačica progovorila o partneru: Ljudi misle da sam sama...

Kurir 07.08.2025
Katarina Živković je nedavno proslavila prvi rođendan sinu Stefanu, a uskoro će, kako je otkrila otići sa njim na odmor. Proslavila si sinu prvi rođendan i krštenje, kako si se osećala u tim trenucima? - Otkako se on rodio, slavim svakog dana njegov… »

Vesti dana »