Povezane vesti
Filarri i Charli XCX u Budimpešti: “Rekla mi je da ne žurim – da sve dođe kad si iskren prema sebi”
Kurir pre 4 sati
Mladi srpski pevač i autor Filarri, koji ove jeseni objavljuje svoj prvi studijski album, boravio je ovih dana na čuvenom Sziget festivalu u Budimpešti, jednom od najvećih muzičkih događaja u Evropi. Dok je punio baterije pred veliku jesenju fazu… »
Filarri i Charli XCX u Budimpešti: “Rekla mi je da ne žurim – da sve dođe kad si iskren prema sebi”
Nova pre 3 sata
Mladi srpski pevač i autor Filarri, koji ove jeseni objavljuje svoj prvi studijski album, boravio je ovih dana na čuvenom Sziget festivalu u Budimpešti, jednom od najvećih muzičkih događaja u Evropi. Dok je punio baterije pred veliku jesenju fazu… »
Trenutno najpopularnija pevačica sveta oduševljena Srbinom: Osvanula zajednička fotka sa posebnom posvetom
Mondo pre 5 sati
Naš mladi pevač Filarri, koji izaziva kontroverzu svakom pesmom i scenskim nastupom, trenutno se nalazi u Budimpešti povodom muzičkog festivala Szeget. Tamo se susreo sa jednom od trenutno najpopularnijih mladih svetskih pevačica Charli XCX, a ovaj… »
Filarri i Charli XCX u Budimpešti: „Rekla mi je da ne žurim – da sve dođe kad si iskren prema sebi”
Lepota i zdravlje pre 6 sati
Srpski pevač se sreo sa svetskom zvezdom: "Rekla mi je..." FOTO
B92 pre 6 sati
Vesti dana »

Pogledajte mapu: Popaljeni meteo-alarmi u Srbiji zbog opasnog vremena
Nova pre 6 satijoš 29 povezanih

Drama u Humskoj: Navijaču Partizana pozlilo posle gola Hibernijana! Intervenisala hitna pomoć
Kurir pre 2 minutajoš 125 povezanih

"Milijarde dolara se slivaju u SAD": Više od 70 zemalja širom sveta plaća Trampove carine VIDEO
B92 pre 2 satajoš 61 povezana