Povezane vesti
Filarri i Charli XCX u Budimpešti: “Rekla mi je da ne žurim – da sve dođe kad si iskren prema sebi”
Kurir 07.08.2025
Mladi srpski pevač i autor Filarri, koji ove jeseni objavljuje svoj prvi studijski album, boravio je ovih dana na čuvenom Sziget festivalu u Budimpešti, jednom od najvećih muzičkih događaja u Evropi. Dok je punio baterije pred veliku jesenju fazu… »
Filarri i Charli XCX u Budimpešti: “Rekla mi je da ne žurim – da sve dođe kad si iskren prema sebi”
Nova 07.08.2025
Mladi srpski pevač i autor Filarri, koji ove jeseni objavljuje svoj prvi studijski album, boravio je ovih dana na čuvenom Sziget festivalu u Budimpešti, jednom od najvećih muzičkih događaja u Evropi. Dok je punio baterije pred veliku jesenju fazu… »
Trenutno najpopularnija pevačica sveta oduševljena Srbinom: Osvanula zajednička fotka sa posebnom posvetom
Mondo 07.08.2025
Naš mladi pevač Filarri, koji izaziva kontroverzu svakom pesmom i scenskim nastupom, trenutno se nalazi u Budimpešti povodom muzičkog festivala Szeget. Tamo se susreo sa jednom od trenutno najpopularnijih mladih svetskih pevačica Charli XCX, a ovaj… »
Filarri i Charli XCX u Budimpešti: „Rekla mi je da ne žurim – da sve dođe kad si iskren prema sebi”
Lepota i zdravlje 07.08.2025
Srpski pevač se sreo sa svetskom zvezdom: "Rekla mi je..." FOTO
B92 07.08.2025
Vesti dana »

Naoblačilo se u celoj Srbiji, evo gde će još biti kiše: Oglasio se RHMZ, pomenuli i vikend
Telegraf pre 20 minutajoš 22 povezane

Ruska služba: 'Evropska unija sprema 'Majdan' u Srbiji'; Brisel: 'To je laž'
BBC News pre 1 satjoš 17 povezanih

Niški studenti ogorčeni: Zašto je student bio u lancima na očevom grobu, a Kristijan Golubović bez njih na majčinoj sahrani?
Rešetka pre 35 minutajoš 4 povezane

Ugašen požar u skladištu goriva nuklearke Zaporožje; Napad na Kirovogradsku oblast, prekinuta struja, poremećena železnica
RTS pre 35 minutajoš 11 povezanih