Povezane vesti

Sahranjen mladić ubijen u tuči u Bujanovcu! Meštani zbog jedne stvari u debelom strahu

Sahranjen mladić ubijen u tuči u Bujanovcu! Meštani zbog jedne stvari u debelom strahu

Alo pre 8 sati
Lokalni meštani tvrde da su u sukobu učestvovali i otac i stric maloletnika, koji su navodno pobegli iz Vranja na Kosovo nakon što su saznali da je A. M. preminuo u niškoj bolnici. U Bujanovcu je danas sahranjen A. M. (19), mladić koji je preminuo nakon… »
Sahranjen mladić koji je ubijen u masovnoj tuči u Bujanovcu Reči sestre kidaju dušu: "Svetlosti mojih očiju, sestrina dušo…

Sahranjen mladić koji je ubijen u masovnoj tuči u Bujanovcu Reči sestre kidaju dušu: "Svetlosti mojih očiju, sestrina dušo…

Kurir pre 8 sati
Danas je u Bujanovcu sahranjen Arbenit M. (19), mladić koji je preminuo nakon što je izboden u masovnoj tuči koja se dogodila 6. avgusta u ovom gradu. Za njegovo ubistvo osumnjičen je maloletnik iz Velikog Trnovca, kome je određen pritvor do 30 dana. "Mi… »
Sahranjen mladić ubijen u tuči u Bujanovcu: Meštani strahuju zbog jedne stvari

Sahranjen mladić ubijen u tuči u Bujanovcu: Meštani strahuju zbog jedne stvari

Telegraf pre 8 sati
Određen pritvor osumnjičenom. Danas je u Bujanovcu sahranjen A. M. (19), mladić koji je preminuo nakon što je izboden u masovnoj tuči koja se dogodila 6. avgusta u ovom gradu. Za njegovo ubistvo osumnjičen je maloletnik iz Velikog Trnovca, kome je… »

Vesti dana »