Povezane vesti
"Samo mi je pasoš Hrvatski!" Pulišić "oladio" Luku Modrića, a Srbin ga zagrlio (video)
Večernje novosti 07.08.2025
LUKA Modrić je pokušao da prilikom dolaska u Milano pronađe zajednički jezik sa Kristijanom Pulišićem, a to nije uspeo. Međutim, našao mu se Strahinja Pavlović koji ga je odlično razumeo. FOTO: Tanjug/AP Nakon 13 godina u Real Madridu Luka Modrić je… »
"Ne znam hrvatski, samo imam pasoš": Pulišić iskulirao Luku Modrića, a Srbin ga zagrlio pred svima
Mondo 07.08.2025
Hrvatski as Luka Modrić (39) stigao je u Milan nakon 13 zlatnih godina u Real Madridu i još se upoznaje sa saigračima. Među njima je i američki fudbaler hrvatskog porekla Kristijan Pulišić (26), od koga je Luka hteo da sazna da li govori njegov jezik… »
Luka Modrić upoznao Pulišića, pa ga pitao da li zna hrvatski: Ovakav odgovor nije očekivao
Telegraf 07.08.2025
Legenda hrvatskog, ali i evropskog fudbala, Luka Modrić, posle 13 godina u Španiji, gde je postao ikona Real Madrida i najtrofejniji fudbaler u istoriji najslavnijeg kluba na svetu, karijeru je nastavio u Milanu. Iako je na pragu 40. rođendana, Luka… »
Vesti dana »
(Video) Nadzorne kamere snimile poslednje trenutke ubijene LjUdmile sa osumnjičenim: Držali se za ruke nasmejani, narednog dana Turčin iz zgrade izašao sa prtljagom
Dnevnik pre 7 minutajoš 51 povezana
Đurović o situaciji u Seuti: Teško poverovati da je spontano, ali ukazuje na humanitarni problem
Beta pre 22 minutajoš 82 povezane
(Uživo) Vučić u vasilju saopštio Srbija najbrže rasla u Evropi, slede veće plate i penzije i pojeftinjenje lekova
Dnevnik pre 32 minutajoš 51 povezana
Istorijski niski vodostaj Dunava izazvao probleme širom Srbije
Naslovi.ai pre 47 minutajoš 10 povezanih
Koliko zarađuju Crnogorci? Prosečna plata jedva prelazi 1000 evra, realne zarade pale
Telegraf pre 2 satajoš 32 povezane