Povezane vesti

"Samo mi je pasoš Hrvatski!" Pulišić "oladio" Luku Modrića, a Srbin ga zagrlio (video)

"Samo mi je pasoš Hrvatski!" Pulišić "oladio" Luku Modrića, a Srbin ga zagrlio (video)

Večernje novosti pre 5 sati
LUKA Modrić je pokušao da prilikom dolaska u Milano pronađe zajednički jezik sa Kristijanom Pulišićem, a to nije uspeo. Međutim, našao mu se Strahinja Pavlović koji ga je odlično razumeo. FOTO: Tanjug/AP Nakon 13 godina u Real Madridu Luka Modrić je… »
"Ne znam hrvatski, samo imam pasoš": Pulišić iskulirao Luku Modrića, a Srbin ga zagrlio pred svima

"Ne znam hrvatski, samo imam pasoš": Pulišić iskulirao Luku Modrića, a Srbin ga zagrlio pred svima

Mondo pre 6 sati
Hrvatski as Luka Modrić (39) stigao je u Milan nakon 13 zlatnih godina u Real Madridu i još se upoznaje sa saigračima. Među njima je i američki fudbaler hrvatskog porekla Kristijan Pulišić (26), od koga je Luka hteo da sazna da li govori njegov jezik… »
Luka Modrić upoznao Pulišića, pa ga pitao da li zna hrvatski: Ovakav odgovor nije očekivao

Luka Modrić upoznao Pulišića, pa ga pitao da li zna hrvatski: Ovakav odgovor nije očekivao

Telegraf pre 6 sati
Legenda hrvatskog, ali i evropskog fudbala, Luka Modrić, posle 13 godina u Španiji, gde je postao ikona Real Madrida i najtrofejniji fudbaler u istoriji najslavnijeg kluba na svetu, karijeru je nastavio u Milanu. Iako je na pragu 40. rođendana, Luka… »

Vesti dana »