Povezane vesti

„Može mi se jer sam žena Darka Lazića i on bi to platio“: Supruga našeg folkera iznenadila objavom (FOTO)

„Može mi se jer sam žena Darka Lazića i on bi to platio“: Supruga našeg folkera iznenadila objavom (FOTO)

Nova pre 5 sati
Supruga našeg pevača neretko je na meti komentara kada je reč o njenom fizičkom izgledu, pa je odlučila da podeli kakve sve poruke dobija. Katarina Lazić, supruga folkera Darka Lazića, na društvenim mrežama često promoviše zdrav život i navike, koje su… »
"Ja sam žena Darka Lazića, može mi se" Katarina se potpuno osilila pa priznala kako troši pevačeve pare: Srediću nos, on će to…

"Ja sam žena Darka Lazića, može mi se" Katarina se potpuno osilila pa priznala kako troši pevačeve pare: Srediću nos, on će to…

Kurir pre 6 sati
Pevač Darko Lazić ima troje dece sa tri različite žene. Naime, Darko Lazić je iz odnosa sa pevačicom Anom Sević dobio ćerku Lorenu, zatim je sa Marinom Gagić dobio sina Alekseja, dok iz braka sa sadašnjom suprugom Katarinom ima ćerku Srnu. "Lepa si Kaća… »
"Ja sam žena Darka Lazića, on bi mi sve platio!" Katarina odbrusila hejterima: Objavila kakve joj poruke stižu

"Ja sam žena Darka Lazića, on bi mi sve platio!" Katarina odbrusila hejterima: Objavila kakve joj poruke stižu

Telegraf pre 6 sati
Pevač Darko Lazić ima troje dece sa tri različite žene - ćerku Lorenu sa pevačicom Anom Sević, sina Alekseja sa Marinom Gagić i ćerku Srnu iz sadašnjeg braka sa suprugom Katarinom Lazić. Katarina, koja je vrlo aktivna na društvenim mrežama, rešila je da… »
"Sve mi se može jer sam darkova žena" Katarina Lazić ušla u crveno i šokirala sve priznanjem

"Sve mi se može jer sam darkova žena" Katarina Lazić ušla u crveno i šokirala sve priznanjem

Alo pre 7 sati
Katarina Lazić stala na crtu prozivkama. Pevač Darko Lazić ima troje dece sa tri različite žene. Iz veze sa pevačicom Anom Sević dobio je ćerku Lorenu, zatim je sa Marinom Gagić dobio sina Alekseja, dok iz braka sa sadašnjom suprugom Katarinom ima ćerku… »
"Mogla bih da sredim nos jer mi se može, jer sam žena Darka Lazića, on bi mi to platio" Katarina odbrusila i pokazala neumesne…

"Mogla bih da sredim nos jer mi se može, jer sam žena Darka Lazića, on bi mi to platio" Katarina odbrusila i pokazala neumesne…

Blic pre 8 sati
Pevač Darko Lazić ima troje dece sa tri različite žene. Naime, Darko Lazić je iz odnosa sa pevačicom Anom Sević dobio ćerku Lorenu, zatim je sa Marinom Gagić dobio sina Alekseja, dok iz braka sa sadašnjom suprugom Katarinom ima ćerku Srnu. Katarina Lazić… »

Vesti dana »