Povezane vesti

Moj Japan: Žena koja je preživela Hirošimu i njeni ožiljci

BBC News pre 7 sati
Upoznala sam je pre sedam godina u Hirošimi, gradu punom bolnih sećanja, sa kojima, kako mi se činilo, jedino ovaj narod može dostojanstveno da se nosi. Ušla je u prostoriju i unela spokoj i mir. Uputila nam je pogled pun topline, dok smo je mi… »

Radio 021 pre 7 sati
Upoznala sam je pre sedam godina u Hirošimi, gradu punom bolnih sećanja, sa kojima, kako mi se činilo, jedino ovaj narod može dostojanstveno da se nosi. BBC/Jelena Subin Kacuko Kuvamoto Ušla je u prostoriju i unela spokoj i mir. Uputila nam je pogled pun… »

Južne vesti pre 6 sati
BBC/Jelena Subin Kacuko Kuvamoto Ušla je u prostoriju i unela spokoj i mir. Uputila nam je pogled pun topline, dok smo je mi posmatrali gotovo otvorenih usta. Za nas je bila živi eksponat. A onda je tihim i umirujućim glasom počela priču, držeći u rukama… »

NIN pre 7 sati
Ušla je u prostoriju i unela spokoj i mir. Uputila nam je pogled pun topline, dok smo je mi posmatrali gotovo otvorenih usta. Za nas je bila živi eksponat. A onda je tihim i umirujućim glasom počela priču, držeći u rukama uramljene crno-bele fotografije… »

Danas pre 7 sati
Ušla je u prostoriju i unela spokoj i mir. Uputila nam je pogled pun topline, dok smo je mi posmatrali gotovo otvorenih usta. Za nas je bila živi eksponat. A onda je tihim i umirujućim glasom počela priču, držeći u rukama uramljene crno-bele fotografije… »

Vesti dana »