Povezane vesti
Moj Japan: Žena koja je preživela Hirošimu i njeni ožiljci
Radio 021 08.08.2025
Upoznala sam je pre sedam godina u Hirošimi, gradu punom bolnih sećanja, sa kojima, kako mi se činilo, jedino ovaj narod može dostojanstveno da se nosi. BBC/Jelena Subin Kacuko Kuvamoto Ušla je u prostoriju i unela spokoj i mir. Uputila nam je pogled pun… »
BBC News 08.08.2025
Upoznala sam je pre sedam godina u Hirošimi, gradu punom bolnih sećanja, sa kojima, kako mi se činilo, jedino ovaj narod može dostojanstveno da se nosi. Ušla je u prostoriju i unela spokoj i mir. Uputila nam je pogled pun topline, dok smo je mi… »
NIN 08.08.2025
Ušla je u prostoriju i unela spokoj i mir. Uputila nam je pogled pun topline, dok smo je mi posmatrali gotovo otvorenih usta. Za nas je bila živi eksponat. A onda je tihim i umirujućim glasom počela priču, držeći u rukama uramljene crno-bele fotografije… »
Danas 08.08.2025
Ušla je u prostoriju i unela spokoj i mir. Uputila nam je pogled pun topline, dok smo je mi posmatrali gotovo otvorenih usta. Za nas je bila živi eksponat. A onda je tihim i umirujućim glasom počela priču, držeći u rukama uramljene crno-bele fotografije… »
Južne vesti 08.08.2025
BBC/Jelena Subin Kacuko Kuvamoto Ušla je u prostoriju i unela spokoj i mir. Uputila nam je pogled pun topline, dok smo je mi posmatrali gotovo otvorenih usta. Za nas je bila živi eksponat. A onda je tihim i umirujućim glasom počela priču, držeći u rukama… »
Vesti dana »

Puštena u rad treća deonica od novog sada do Subotice: Vojvodina brzom prugom povezana sa Beogradom u minutima
Mondo pre 2 satajoš 61 povezana

Redovan putnički saobraćaj na brzoj pruzi Beograd - Subotica počinje 8. oktobra
Novi magazin pre 36 minutajoš 30 povezanih

Beograđanin koji je plovio ka Gazi čeka na deportaciju iz Izraela
BBC News pre 46 minutajoš 26 povezanih

Na delu teritorije opštine Arilje proglašena je vanredna situacija
Glas Zapadne Srbije pre 1 satjoš 23 povezane