Povezane vesti

Milan Stanković iznenadio objavom: Pozovi me nekad samo da te čujem...

Milan Stanković iznenadio objavom: Pozovi me nekad samo da te čujem...

Story pre 6 sati
Pevač Milan Stanković, koji je svojevremeno bio jedan od najpopularnijih izvođača sa domaće muzičke scene, već neko vreme vodi povučen i miran život daleko od reflektora i javnosti. Nakon što se distancirao od estrade i posvetio duhovnosti i veri, retko… »
„Lep si, frizura ti je odlična, pozovi me nekada“: Milan Stanković pokazao kakvu je poruku dobio

„Lep si, frizura ti je odlična, pozovi me nekada“: Milan Stanković pokazao kakvu je poruku dobio

Nova pre 8 sati
Milan Stanković novom objavom na Instagramu nasmejao je svoje brojne pratioce. Pevač Milan Stanković, nekada je bio veoma popularan, a poslednjih godina se povukao sa estradne scene i o njegovom privatnom životu se jako malo zna. Poznato je da se… »
"Lep si, glas ti je savršen, pozovi me nekad" Milan Stanković pokazao kakvu je poruku dobio: Iznenadio objavom

"Lep si, glas ti je savršen, pozovi me nekad" Milan Stanković pokazao kakvu je poruku dobio: Iznenadio objavom

Telegraf pre 8 sati
Pevač Milan Stanković, povukao se iz javnosti i posvetio duhovnom životu, a sada je iznenadio pratioce neobičnom objavom na društvenim mrežama. Na svom Instagram profilu Milan je podelio pismo koje mu je svojevremeno poslala obožavateljka, još dok je bio… »
"Lep si, pozovi me nekad da se čujemo" Milan Stanković objavio pismo koje je dobio (foto)

"Lep si, pozovi me nekad da se čujemo" Milan Stanković objavio pismo koje je dobio (foto)

Kurir pre 8 sati
Milan Stanković je bio jedan od najomiljenija Zvezda Granda, a euforija za njim traje i danas, čak i ako se povukao sa estrade. Devojčice su ga obožavale i ludele za njim, te je dobijao mnogo poklona, pesama, iznenađenja... Stanković je sada evocirao… »
"Lep si, frizura ti je odlična, pozovi me nekad": Milan Stanković pokazao kakvu je poruku dobio: Svi komentarišu jedno

"Lep si, frizura ti je odlična, pozovi me nekad": Milan Stanković pokazao kakvu je poruku dobio: Svi komentarišu jedno

Blic pre 10 sati
Pevač Milan Stanković, nekada je bio veoma popularan, a poslednjih godina se povukao sa estradne scene i o njegovom privatnom životu se jako malo zna. Poznato je da se Milan posvetio veri i da često obilazi manastire, a sada je svojom objavom iznenadio… »
Dugo čuvana tajna milana stankovića otkrivena Pevač otvorio pismo staro 18 godina, sad je sve jasno

Dugo čuvana tajna milana stankovića otkrivena Pevač otvorio pismo staro 18 godina, sad je sve jasno

Alo pre 9 sati
Milan Stanković čuva pisma stara 18 godina, a sada je jedno i otvorio. Kada se pojavio u Zvezdama Granda, Milan Stanković je imao ogroman broj fanova, a veći deo svakako su činile devojke. Pevač je sada na svom profilu na Instagramu objavio jednu od… »

Vesti dana »