Повезане вести
Она је у Милана Станковића била до даске заљубљена и јавно му је то признала
Вести онлине 08.08.2025
Певач Милан Станковић последњих година се повукао са естрадне сцене, а о његовом приватном животу се јако мало зна. Када се појавио у “Звездама Гранда”, Милан је имао огроман број фанова, а већи део свакако су чиниле девојке… »
Милан Станковић изненадио објавом: Позови ме некад само да те чујем...
Стори 08.08.2025
Певач Милан Станковић, који је својевремено био један од најпопуларнијих извођача са домаће музичке сцене, већ неко време води повучен и миран живот далеко од рефлектора и јавности. Након што се дистанцирао од естраде и посветио… »
„Леп си, фризура ти је одлична, позови ме некада“: Милан Станковић показао какву је поруку добио
Нова 08.08.2025
Милан Станковић новом објавом на Инстаграму насмејао је своје бројне пратиоце. Певач Милан Станковић, некада је био веома популаран, а последњих година се повукао са естрадне сцене и о његовом приватном животу се јако мало зна… »
"Леп си, глас ти је савршен, позови ме некад" Милан Станковић показао какву је поруку добио: Изненадио објавом
Телеграф 08.08.2025
Певач Милан Станковић, повукао се из јавности и посветио духовном животу, а сада је изненадио пратиоце необичном објавом на друштвеним мрежама. На свом Инстаграм профилу Милан је поделио писмо које му је својевремено послала… »
"Леп си, позови ме некад да се чујемо" Милан Станковић објавио писмо које је добио (фото)
Курир 08.08.2025
Милан Станковић је био један од најомиљенија Звезда Гранда, а еуфорија за њим траје и данас, чак и ако се повукао са естраде. Девојчице су га обожавале и луделе за њим, те је добијао много поклона, песама, изненађења… »
"Леп си, фризура ти је одлична, позови ме некад": Милан Станковић показао какву је поруку добио: Сви коментаришу једно
Блиц 08.08.2025
Певач Милан Станковић, некада је био веома популаран, а последњих година се повукао са естрадне сцене и о његовом приватном животу се јако мало зна. Познато је да се Милан посветио вери и да често обилази манастире, а сада је… »
Дуго чувана тајна милана станковића откривена Певач отворио писмо старо 18 година, сад је све јасно
Ало 08.08.2025
Милан Станковић чува писма стара 18 година, а сада је једно и отворио. Када се појавио у Звездама Гранда, Милан Станковић је имао огроман број фанова, а већи део свакако су чиниле девојке. Певач је сада на свом профилу на… »
Вести дана »
Председник Бенина: Спречен покушај државног удара, сви учесници биће кажњени
Н1 Инфо пре 5 минутајош 31 повезана
Тачка на рекорд Звезде: Ево колико утакмица и дана је грађен
Спорт клуб пре 25 минутајош 112 повезане
"Можда ћемо морати да обарамо руске авионе": Председник НАТО државе запретио Москви да ће предузети озбиљније акције
Курир пре 2 сатајош 51 повезана