Povezane vesti
Milan Stanković iznenadio objavom: Pozovi me nekad samo da te čujem...
Story pre 6 sati
Pevač Milan Stanković, koji je svojevremeno bio jedan od najpopularnijih izvođača sa domaće muzičke scene, već neko vreme vodi povučen i miran život daleko od reflektora i javnosti. Nakon što se distancirao od estrade i posvetio duhovnosti i veri, retko… »
„Lep si, frizura ti je odlična, pozovi me nekada“: Milan Stanković pokazao kakvu je poruku dobio
Nova pre 8 sati
Milan Stanković novom objavom na Instagramu nasmejao je svoje brojne pratioce. Pevač Milan Stanković, nekada je bio veoma popularan, a poslednjih godina se povukao sa estradne scene i o njegovom privatnom životu se jako malo zna. Poznato je da se… »
"Lep si, glas ti je savršen, pozovi me nekad" Milan Stanković pokazao kakvu je poruku dobio: Iznenadio objavom
Telegraf pre 8 sati
Pevač Milan Stanković, povukao se iz javnosti i posvetio duhovnom životu, a sada je iznenadio pratioce neobičnom objavom na društvenim mrežama. Na svom Instagram profilu Milan je podelio pismo koje mu je svojevremeno poslala obožavateljka, još dok je bio… »
"Lep si, pozovi me nekad da se čujemo" Milan Stanković objavio pismo koje je dobio (foto)
Kurir pre 8 sati
Milan Stanković je bio jedan od najomiljenija Zvezda Granda, a euforija za njim traje i danas, čak i ako se povukao sa estrade. Devojčice su ga obožavale i ludele za njim, te je dobijao mnogo poklona, pesama, iznenađenja... Stanković je sada evocirao… »
"Lep si, frizura ti je odlična, pozovi me nekad": Milan Stanković pokazao kakvu je poruku dobio: Svi komentarišu jedno
Blic pre 10 sati
Pevač Milan Stanković, nekada je bio veoma popularan, a poslednjih godina se povukao sa estradne scene i o njegovom privatnom životu se jako malo zna. Poznato je da se Milan posvetio veri i da često obilazi manastire, a sada je svojom objavom iznenadio… »
Dugo čuvana tajna milana stankovića otkrivena Pevač otvorio pismo staro 18 godina, sad je sve jasno
Alo pre 9 sati
Milan Stanković čuva pisma stara 18 godina, a sada je jedno i otvorio. Kada se pojavio u Zvezdama Granda, Milan Stanković je imao ogroman broj fanova, a veći deo svakako su činile devojke. Pevač je sada na svom profilu na Instagramu objavio jednu od… »
Vesti dana »

Dodikovi advokati Ustavnom sudu BiH podneli zahtev za zamrzavanje pravosnažne sudske presude
Beta pre 2 satajoš 34 povezane

Odluka o Popoviću: Predlaže se njegovo proterivanje sa Kosova i zabrana ulaska na dve godine
Beta pre 3 satajoš 25 povezanih

Uživo Preuzimaju kontrolu; Neprestano umiranje; Jeziva pretnja Hamasa FOTO/VIDEO
B92 pre 5 minutajoš 41 povezana

RHMZ: Novi toplotni talas od 8 do 20 avgusta – temperature do 40 stepeni
Jugmedia pre 1 satjoš 49 povezanih