Повезане вести

Она је у Милана Станковића била до даске заљубљена и јавно му је то признала

Она је у Милана Станковића била до даске заљубљена и јавно му је то признала

Вести онлине 08.08.2025
Певач Милан Станковић последњих година се повукао са естрадне сцене, а о његовом приватном животу се јако мало зна. Када се појавио у “Звездама Гранда”, Милан је имао огроман број фанова, а већи део свакако су чиниле девојке… »
Милан Станковић изненадио објавом: Позови ме некад само да те чујем...

Милан Станковић изненадио објавом: Позови ме некад само да те чујем...

Стори 08.08.2025
Певач Милан Станковић, који је својевремено био један од најпопуларнијих извођача са домаће музичке сцене, већ неко време води повучен и миран живот далеко од рефлектора и јавности. Након што се дистанцирао од естраде и посветио… »
„Леп си, фризура ти је одлична, позови ме некада“: Милан Станковић показао какву је поруку добио

„Леп си, фризура ти је одлична, позови ме некада“: Милан Станковић показао какву је поруку добио

Нова 08.08.2025
Милан Станковић новом објавом на Инстаграму насмејао је своје бројне пратиоце. Певач Милан Станковић, некада је био веома популаран, а последњих година се повукао са естрадне сцене и о његовом приватном животу се јако мало зна… »
"Леп си, глас ти је савршен, позови ме некад" Милан Станковић показао какву је поруку добио: Изненадио објавом

"Леп си, глас ти је савршен, позови ме некад" Милан Станковић показао какву је поруку добио: Изненадио објавом

Телеграф 08.08.2025
Певач Милан Станковић, повукао се из јавности и посветио духовном животу, а сада је изненадио пратиоце необичном објавом на друштвеним мрежама. На свом Инстаграм профилу Милан је поделио писмо које му је својевремено послала… »
"Леп си, позови ме некад да се чујемо" Милан Станковић објавио писмо које је добио (фото)

"Леп си, позови ме некад да се чујемо" Милан Станковић објавио писмо које је добио (фото)

Курир 08.08.2025
Милан Станковић је био један од најомиљенија Звезда Гранда, а еуфорија за њим траје и данас, чак и ако се повукао са естраде. Девојчице су га обожавале и луделе за њим, те је добијао много поклона, песама, изненађења… »
"Леп си, фризура ти је одлична, позови ме некад": Милан Станковић показао какву је поруку добио: Сви коментаришу једно

"Леп си, фризура ти је одлична, позови ме некад": Милан Станковић показао какву је поруку добио: Сви коментаришу једно

Блиц 08.08.2025
Певач Милан Станковић, некада је био веома популаран, а последњих година се повукао са естрадне сцене и о његовом приватном животу се јако мало зна. Познато је да се Милан посветио вери и да често обилази манастире, а сада је… »
Дуго чувана тајна милана станковића откривена Певач отворио писмо старо 18 година, сад је све јасно

Дуго чувана тајна милана станковића откривена Певач отворио писмо старо 18 година, сад је све јасно

Ало 08.08.2025
Милан Станковић чува писма стара 18 година, а сада је једно и отворио. Када се појавио у Звездама Гранда, Милан Станковић је имао огроман број фанова, а већи део свакако су чиниле девојке. Певач је сада на свом профилу на… »

Вести дана »