Povezane vesti

Posle milutinove smrti, ja sam na redu: Ana Bekuta progovorila o svom teškom periodu

Posle milutinove smrti, ja sam na redu: Ana Bekuta progovorila o svom teškom periodu

Kurir pre 5 sati
Pevačica, Ana Bekuta nedavno jed otvorila dušu i progovorila o teškim životnim trenucima, i to kako je nastavila svoj život posle Mrkine smrti. Ana je istakla da se nikad neće pomiriti sa smrću svog partnera i životnog saputnika Milutina Mrkonjića. -… »
"Posle Mrke je otišla majka, onda sam shvatila da sam ja na redu" Emotivna ispovest Ane Bekute o smrti bližnjih: "Bolest je…

"Posle Mrke je otišla majka, onda sam shvatila da sam ja na redu" Emotivna ispovest Ane Bekute o smrti bližnjih: "Bolest je…

Blic pre 5 sati
Pevačica Ana Bekuta progovorila je o teškim životnim trenucima. Ana je istakla da se nikada neće pomiriti sa smrću partnera Milutina Mrkonjića. - Bilo je više gubitaka... Prvo je ’97. otišao tata, majka 2023., dve godine posle Milutina. Onda sam shvatila… »
"Odavno sam svoj život predala Gospodu" Ana Bekuta o životnim gubicima i zdravlju: "Sledeća sam na redu"

"Odavno sam svoj život predala Gospodu" Ana Bekuta o životnim gubicima i zdravlju: "Sledeća sam na redu"

Telegraf pre 6 sati
Pevačica Ana Bekuta progovorila je o teškim životnim trenucima koji su je pogodili poslednjih godina, ali i o spekulacijama koje se tiču njenog zdravstvenog stanja. Kako je istakla, nikada se neće pomiriti sa gubitkom svog partnera Milutina Mrkonjića, a… »
"Otišli su otac, majka i Milutin, sad sam ja na redu": Ana Bekuta prvi put progovorila o bolesti

"Otišli su otac, majka i Milutin, sad sam ja na redu": Ana Bekuta prvi put progovorila o bolesti

Mondo pre 8 sati
Ana Bekuta u prethodnom periodu više puta je bila odsutna iz emisije Zvezde Granda, a kao razlog se gotovo uvek navodilo njeno narušeno zdravstveno stanje. Pevačica se, međutim, suočavala i sa velikim životnim gubicima – 2021. godine ostala je bez svog… »
"Život sam predala u ruke Gospodu, sledeća sam na redu" Ana Bekuta prvi put progovorila o opakoj bolesti

"Život sam predala u ruke Gospodu, sledeća sam na redu" Ana Bekuta prvi put progovorila o opakoj bolesti

Alo pre 9 sati
Pevačica se suočila sa zdravstvenim problemom. Ana Bekuta progovorila o svojoj bolesti: Život sam predala u ruke Gospodu Ana Bekuta, više od godinu dana povremeno je izostajala iz Zvezda Granda, a kao razlog uvek se navodilo njeno zdravstveno stanje… »
Ana Bekuta progovorila o svojoj bolesti: Život sam predala u ruke Gospodu

Ana Bekuta progovorila o svojoj bolesti: Život sam predala u ruke Gospodu

Svet & Skandal pre 10 sati
Ana Bekuta, diva narodne muzike, više od godinu dana povremeno je izostajala iz Zvezda Granda, a kao razlog izostanka uvek se navodilo njeno zdravstveno stanje. S obzirom na to da je 2021. godine izgubila partnera Milutina Mrkonjića, a dve godine kasnije… »

Vesti dana »