Повезане вести
Здравље Ане Бекуте већ дуго забрињава: Болест је табу на Балкану!
Хелло 08.08.2025
Здравље Ане Бекуте већ дуго забрињава јавност Ана Бекута, од смрти емотивног партнера Милутина Мркоњића, пре четири године, није давала изјаве за медије, још мање интервјуе. Своју бол носила је достојанствено и у тишини, не… »
„Умро је Милутин, две године касније и мајка – схватила сам да сам ја на реду“: Болна исповест Ане Бекуте о самоћи и…
Нова 08.08.2025
Певачица Ана Бекута је у интервјуу за Стори магазин отворила душу о највећих губицима, те истакла да данас живи помирена са судбином и вером. „Заиста су ми се десиле велике ствари у животу, али и у каријери. Нису све биле лепе… »
После милутинове смрти, ја сам на реду: Ана Бекута проговорила о свом тешком периоду
Курир 08.08.2025
Певачица, Ана Бекута недавно јед отворила душу и проговорила о тешким животним тренуцима, и то како је наставила свој живот после Мркине смрти. Ана је истакла да се никад неће помирити са смрћу свог партнера и животног сапутника… »
"После Мрке је отишла мајка, онда сам схватила да сам ја на реду" Емотивна исповест Ане Бекуте о смрти ближњих: "Болест је…
Блиц 08.08.2025
Певачица Ана Бекута проговорила је о тешким животним тренуцима. Ана је истакла да се никада неће помирити са смрћу партнера Милутина Мркоњића. - Било је више губитака... Прво је ’97. отишао тата, мајка 2023., две године после… »
"Одавно сам свој живот предала Господу" Ана Бекута о животним губицима и здрављу: "Следећа сам на реду"
Телеграф 08.08.2025
Певачица Ана Бекута проговорила је о тешким животним тренуцима који су је погодили последњих година, али и о спекулацијама које се тичу њеног здравственог стања. Како је истакла, никада се неће помирити са губитком свог… »
"Отишли су отац, мајка и Милутин, сад сам ја на реду": Ана Бекута први пут проговорила о болести
Мондо 08.08.2025
Ана Бекута у претходном периоду више пута је била одсутна из емисије Звезде Гранда, а као разлог се готово увек наводило њено нарушено здравствено стање. Певачица се, међутим, суочавала и са великим животним губицима – 2021… »
"Живот сам предала у руке Господу, следећа сам на реду" Ана Бекута први пут проговорила о опакој болести
Ало 08.08.2025
Певачица се суочила са здравственим проблемом. Ана Бекута проговорила о својој болести: Живот сам предала у руке Господу Ана Бекута, више од годину дана повремено је изостајала из Звезда Гранда, а као разлог увек се наводило… »
Ана Бекута проговорила о својој болести: Живот сам предала у руке Господу
Свет & Скандал 08.08.2025
Ана Бекута, дива народне музике, више од годину дана повремено је изостајала из Звезда Гранда, а као разлог изостанка увек се наводило њено здравствено стање. С обзиром на то да је 2021. године изгубила партнера Милутина… »
Вести дана »

Немања Радоњић за 38 секунди на терену дао гол: Овако је матирао Партизан и отрчао на север
Мондо пре 4 минутајош 36 повезаних

Сања добила стан у Земунским капијама за 40 динара! Извучене прве награде наградне игре "Узми рачун и победи" Ево ко су срећни добитници
Курир пре 54 минутајош 23 повезане

Радоњићу само 38 секунди довољно за гол, Партизан баца све карте у напад ВИДЕО
Нова пре 10 минутајош 59 повезаних

Адриана Вилагош осма у финалу бацања копља на СП у Токију; контроверза у мушкој штафети 4кс400м
Наслови.аи пре 1 сатјош 67 повезаних