Povezane vesti
KVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREKIDI U VODOSNABDEVANJU
Gradski portal 018 08.08.2025
INTERVENCIJA NA PANTELEJU Voda intenzivno curi, potreban je iskop u Vršačkoj ulici, kod broja 14. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 časova u pomenutoj Vršačkoj ulici, i u delu Gornjomatejevačke. POPRAVKA KVARA U SELU… »
Popravka kvara u Medoševcu
Niške vesti 08.08.2025
INTERVENCIJA NA PANTELEJU Voda intenzivno curi, potreban je iskop u Vršačkoj ulici, kod broja 14. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 časova u pomenutoj Vršačkoj ulici, i u delu Gornjomatejevačke. POPRAVKA KVARA U SELU… »
Više kvarova na vodovodnoj mreži u Nišu – prekidi u vodosnabdevanju do 15 časova
Glas juga 08.08.2025
Na Panteleju, u Vršačkoj ulici kod broja 14, voda intenzivno curi, pa je potreban iskop. Zbog radova, bez vode će do 15 časova biti potrošači u Vršačkoj i delu Gornjomatejevačke ulice. U selu Medoševac, u ulici Trg Republike kod broja 61, voda sa ulice… »
Vesti dana »

Jedanaest meseci od pada nadstrešnice – odavanje pošte i šetnje u više gradova širom Srbije
RTV pre 18 minutajoš 58 povezanih

Pad nadstrešnice: 11 meseci od tragedije - šetnje i sveće širom Srbije
BBC News pre 29 minutajoš 48 povezanih

"Još je veći poraz što napad dolazi od strane žene": Oglasila se Sandra Božić: Eskaliralo je sve ono na šta smo upozoravali prethodnih meseci
Blic pre 2 satajoš 29 povezanih

Duarte veruje u bodove u Portu: "Evropski mečevi donose iznenađenja"
Sportske.net pre 33 minutajoš 38 povezanih

"On mene nije zvao kad sam polomio ruku, razočarao me je..." Đani ogorčen na Darka Lazića, ne želi da čuje za njega: Nova drama na estradi
Kurir pre 28 minutajoš 23 povezane