Повезане вести
Лука и Асмин умислили да су деведесете, па почели да глуме мафијаше на батерије! Јавно организују насиље и батине: Народ…
Курир 08.08.2025
Након хаоса који се десио претходне ноћи у емисији "Народ пита", када је Анели Ахмић открила да је Асмин Дурџић претио Луки Вујевићу, у емсију су се укључили и Лука и Асмин. Њих двојица су на све могуће начине покушавали да… »
"Ти зачепи кобило" Асмин Дурџић прекинуо програм, па извређао водитељку Пинка!
Ало 08.08.2025
Асмин се јавио како би коментарисао Анелин однос са њеним садашњим партнером Луком Вујовићем, са којим је и сам у последње време у жестоком сукобу. У претходном издању емисије "Народ пита", која се емитује на телевизији Пинк… »
Асмин се укључио у програм Пинка, па извређао водитељку: “Зачепи кобило”, настао тајац
Телеграф 08.08.2025
Асмин Дуржић укључио се у емисију Народ пита и извређао Ану Радуловић, несвесно. У претходном издању емисије "Народ пита", која се емитује на телевизији Пинк, догодио се инцидент који је узбуркао гледаоце и изазвао лавину… »
“Ти зачепи кобило” Асмин прекинуо програм па извређао водитељку Пинка! Пар секунди касније се горко покајао (видео)
Курир 08.08.2025
У синоћњем издању емисије „Народ пита“, која се емитује на телевизији Пинк, догодио се инцидент који је узбуркао гледаоце и изазвао лавину коментара на друштвеним мрежама. У емисији је гостовала бивша задругарка Анели Ахмић, а… »
Асмин стигао у Босну Тражи Вујовића, хоће физички обрачун!
Ало 08.08.2025
С обзиром на то да Асминов услов нису испоштовали, настао је хаос. Анели Ахмић и Лука Вујовић након ријалитија започели су заједнички живот, а један од услова за мир јесте да њен партнер не качи фотографије ћеркице Асмина… »
Рат се захуктава! Асмин чека Луку у Босни, његов одговор га избацио из такта (фото)
Ало 08.08.2025
Асмин позвао Луку на обрачун. Рат између Асмина Дурџића и Луке Вујовића увелико траје. Наиме, као што је већ познато, Асмин је од Луке тражио да не објављује слике и снимке са његовом ћерком Нором, коју је добио са Анели… »
Обрачун асмина и луке! Суочавање очи у очи, Анели ван себе од шока!
Ало 08.08.2025
Асмин и Лука у бруталном сукобу. Након хаоса који се десио претходне ноћи у емисији Народ пита, када је Анели Ахмић открила да је Асмин Дурџић претио Луки Вујевићу, у програм су се укључили обојица. Њих двојица су на све… »
Асмин дојурио у Босну на суочавање са луком: Дурџић јавно прозвао Вујовића, зове га на дуел (фото)
Курир 08.08.2025
Анели Ахмић и Лука Вујовић започели су заједнички живот недавно, а један од услова за мир у љубавном трогулу јесте да њен партнер не качи фотографије ћеркице Асмина Дурџића. С обзиром да тај Асминов услов нису испоштовали… »
"Имам доказ да се бавио најстаријим занатом" Асмин изнео шок оптужбе о Луки и Анели
Ало 08.08.2025
Асмин о Анели и Луки нема лепе речи. Бивши супруг Анели Ахмић, Асмин Дурџић, и њен садашњи партнер Лука Вујовић ушли су синоћ у жесток сукоб. Док је Анели гостовала у емисији "Народ пита", у програм се укључио Лука који је… »
"Имам доказ да је твој дечко спавао са маторим швајцарцима за 100€" Асмин се укључио у емисију уживо и оплео по Анелином момку…
Курир 08.08.2025
Анели Ахмић претхнодне ноћи гостовала је у емисији "Народ пита" када се укључио телефонским путем њен бивши партнер Асмин Дурџић и осуо паљубу по њој и њеном дечку Луки Вујовићу. - Ја се никада нисам оглашавао на тему… »
"Имам доказ да се бавио проституцијом" Асмин изнео шок оптужбе о Луки и Анели: Претио ми је...
Телеграф 08.08.2025
Бивши супруг Анели Ахмић, Асмин Дурџић, и њен садашњи партнер Лука Вујовић ушли су синоћ у жесток сукоб. Док је Анели гостовала у емисији "Народ пита", у програм се укључио Лука који је најавио да ће из ината качити… »
"Имам доказ да се бавио проституцијом": Асмин се укључио у емисију и изнео шокантне оптужбе о Луки и Анели: "Имали смо…
Блиц 08.08.2025
Бивши муж Анели Ахмић, Асмин Дурџић, ушао је синоћ у жестоку свађу са њеним дечком Луком Вујовићем. Наиме, док је Анели гостовала у емисији, у исту се најпре укључио Лука који је рекао да ће Асмину из ината на мрежама… »
Емотивна сцена испред пинка: Лука Вујовић и ћерка Нора довезли Анели у емисију
Блиц 07.08.2025
Анели Ахмић вечерас гостује са бившим дечком Матејом Матијевићем у емисији "Народ пита", а њу су до зграде телевизије Пинк довезли партнер Лука Вујовић и ћерка Нора. Анели се изгрлила са ћерком пре него што је кренула на… »
Вести дана »

Мандић и Кнежевић присуствовали паради, опозиција поручује да је одлука Војске Црне Горе да учествује „срамна“
Данас пре 5 сатијош 1 повезана

Председник изнео бројеве: Колико је људи присуствовало војној паради у Београду, а колико је протестовало
Данас пре 3 сатајош 2 повезане

Појашњење из Беле куће: Такса од 100.000 долара за америчку визу само за нове захтеве
Данас пре 4 сатијош 1 повезана