Povezane vesti
Obračun asmina i luke! Suočavanje oči u oči, Aneli van sebe od šoka!
Alo pre 1 sat
Asmin i Luka u brutalnom sukobu. Nakon haosa koji se desio prethodne noći u emisiji Narod pita, kada je Aneli Ahmić otkrila da je Asmin Durdžić pretio Luki Vujeviću, u program su se uključili obojica. Njih dvojica su na sve moguće načine pokušavali da… »
Asmin dojurio u Bosnu na suočavanje sa lukom: Durdžić javno prozvao Vujovića, zove ga na duel (foto)
Kurir pre 2 sata
Aneli Ahmić i Luka Vujović započeli su zajednički život nedavno, a jedan od uslova za mir u ljubavnom trogulu jeste da njen partner ne kači fotografije ćerkice Asmina Durdžića. S obzirom da taj Asminov uslov nisu ispoštovali, nastao je haos, te je… »
"Imam dokaz da se bavio najstarijim zanatom" Asmin izneo šok optužbe o Luki i Aneli
Alo pre 6 sati
Asmin o Aneli i Luki nema lepe reči. Bivši suprug Aneli Ahmić, Asmin Durdžić, i njen sadašnji partner Luka Vujović ušli su sinoć u žestok sukob. Dok je Aneli gostovala u emisiji "Narod pita", u program se uključio Luka koji je najavio da će iz inata… »
"Imam dokaz da je tvoj dečko spavao sa matorim švajcarcima za 100€" Asmin se uključio u emisiju uživo i opleo po Anelinom momku…
Kurir pre 8 sati
Aneli Ahmić prethnodne noći gostovala je u emisiji "Narod pita" kada se uključio telefonskim putem njen bivši partner Asmin Durdžić i osuo paljubu po njoj i njenom dečku Luki Vujoviću. - Ja se nikada nisam oglašavao na temu Asmina. Pre svega zbog Nore… »
"Imam dokaz da se bavio prostitucijom" Asmin izneo šok optužbe o Luki i Aneli: Pretio mi je...
Telegraf pre 7 sati
Bivši suprug Aneli Ahmić, Asmin Durdžić, i njen sadašnji partner Luka Vujović ušli su sinoć u žestok sukob. Dok je Aneli gostovala u emisiji "Narod pita", u program se uključio Luka koji je najavio da će iz inata kačiti fotografije sa Anelinom ćerkom… »
"Imam dokaz da se bavio prostitucijom": Asmin se uključio u emisiju i izneo šokantne optužbe o Luki i Aneli: "Imali smo…
Blic pre 9 sati
Bivši muž Aneli Ahmić, Asmin Durdžić, ušao je sinoć u žestoku svađu sa njenim dečkom Lukom Vujovićem. Naime, dok je Aneli gostovala u emisiji, u istu se najpre uključio Luka koji je rekao da će Asminu iz inata na mrežama objavljivati fotografije sa… »
Vesti dana »

Odluka o Popoviću: Predlaže se njegovo proterivanje sa Kosova i zabrana ulaska na dve godine
Beta pre 4 satijoš 25 povezanih

U Beogradu iskočio iz šina novi tramvaj turske proizvodnje
Slobodna Evropa pre 2 satajoš 22 povezane

Novi toplotni talas u Srbiji sa vrhuncem 16. avgusta i temperaturama do 40 stepeni
Naslovi.ai pre 4 satijoš 52 povezane

Pogođena zgrada u Harkovu, povređene dve osobe; Orban: Potreban hitan samit Rusije i Evrope
RTS pre 2 satajoš 40 povezanih