Повезане вести

Лука и Асмин умислили да су деведесете, па почели да глуме мафијаше на батерије! Јавно организују насиље и батине: Народ…

Лука и Асмин умислили да су деведесете, па почели да глуме мафијаше на батерије! Јавно организују насиље и батине: Народ…

Курир 08.08.2025
Након хаоса који се десио претходне ноћи у емисији "Народ пита", када је Анели Ахмић открила да је Асмин Дурџић претио Луки Вујевићу, у емсију су се укључили и Лука и Асмин. Њих двојица су на све могуће начине покушавали да… »
"Ти зачепи кобило" Асмин Дурџић прекинуо програм, па извређао водитељку Пинка!

"Ти зачепи кобило" Асмин Дурџић прекинуо програм, па извређао водитељку Пинка!

Ало 08.08.2025
Асмин се јавио како би коментарисао Анелин однос са њеним садашњим партнером Луком Вујовићем, са којим је и сам у последње време у жестоком сукобу. У претходном издању емисије "Народ пита", која се емитује на телевизији Пинк… »
Асмин се укључио у програм Пинка, па извређао водитељку: “Зачепи кобило”, настао тајац

Асмин се укључио у програм Пинка, па извређао водитељку: “Зачепи кобило”, настао тајац

Телеграф 08.08.2025
Асмин Дуржић укључио се у емисију Народ пита и извређао Ану Радуловић, несвесно. У претходном издању емисије "Народ пита", која се емитује на телевизији Пинк, догодио се инцидент који је узбуркао гледаоце и изазвао лавину… »
“Ти зачепи кобило” Асмин прекинуо програм па извређао водитељку Пинка! Пар секунди касније се горко покајао (видео)

“Ти зачепи кобило” Асмин прекинуо програм па извређао водитељку Пинка! Пар секунди касније се горко покајао (видео)

Курир 08.08.2025
У синоћњем издању емисије „Народ пита“, која се емитује на телевизији Пинк, догодио се инцидент који је узбуркао гледаоце и изазвао лавину коментара на друштвеним мрежама. У емисији је гостовала бивша задругарка Анели Ахмић, а… »
Асмин стигао у Босну Тражи Вујовића, хоће физички обрачун!

Асмин стигао у Босну Тражи Вујовића, хоће физички обрачун!

Ало 08.08.2025
С обзиром на то да Асминов услов нису испоштовали, настао је хаос. Анели Ахмић и Лука Вујовић након ријалитија започели су заједнички живот, а један од услова за мир јесте да њен партнер не качи фотографије ћеркице Асмина… »
Рат се захуктава! Асмин чека Луку у Босни, његов одговор га избацио из такта (фото)

Рат се захуктава! Асмин чека Луку у Босни, његов одговор га избацио из такта (фото)

Ало 08.08.2025
Асмин позвао Луку на обрачун. Рат између Асмина Дурџића и Луке Вујовића увелико траје. Наиме, као што је већ познато, Асмин је од Луке тражио да не објављује слике и снимке са његовом ћерком Нором, коју је добио са Анели… »
Обрачун асмина и луке! Суочавање очи у очи, Анели ван себе од шока!

Обрачун асмина и луке! Суочавање очи у очи, Анели ван себе од шока!

Ало 08.08.2025
Асмин и Лука у бруталном сукобу. Након хаоса који се десио претходне ноћи у емисији Народ пита, када је Анели Ахмић открила да је Асмин Дурџић претио Луки Вујевићу, у програм су се укључили обојица. Њих двојица су на све… »
Асмин дојурио у Босну на суочавање са луком: Дурџић јавно прозвао Вујовића, зове га на дуел (фото)

Асмин дојурио у Босну на суочавање са луком: Дурџић јавно прозвао Вујовића, зове га на дуел (фото)

Курир 08.08.2025
Анели Ахмић и Лука Вујовић започели су заједнички живот недавно, а један од услова за мир у љубавном трогулу јесте да њен партнер не качи фотографије ћеркице Асмина Дурџића. С обзиром да тај Асминов услов нису испоштовали… »
"Имам доказ да се бавио најстаријим занатом" Асмин изнео шок оптужбе о Луки и Анели

"Имам доказ да се бавио најстаријим занатом" Асмин изнео шок оптужбе о Луки и Анели

Ало 08.08.2025
Асмин о Анели и Луки нема лепе речи. Бивши супруг Анели Ахмић, Асмин Дурџић, и њен садашњи партнер Лука Вујовић ушли су синоћ у жесток сукоб. Док је Анели гостовала у емисији "Народ пита", у програм се укључио Лука који је… »
"Имам доказ да је твој дечко спавао са маторим швајцарцима за 100€" Асмин се укључио у емисију уживо и оплео по Анелином момку…

"Имам доказ да је твој дечко спавао са маторим швајцарцима за 100€" Асмин се укључио у емисију уживо и оплео по Анелином момку…

Курир 08.08.2025
Анели Ахмић претхнодне ноћи гостовала је у емисији "Народ пита" када се укључио телефонским путем њен бивши партнер Асмин Дурџић и осуо паљубу по њој и њеном дечку Луки Вујовићу. - Ја се никада нисам оглашавао на тему… »
"Имам доказ да се бавио проституцијом" Асмин изнео шок оптужбе о Луки и Анели: Претио ми је...

"Имам доказ да се бавио проституцијом" Асмин изнео шок оптужбе о Луки и Анели: Претио ми је...

Телеграф 08.08.2025
Бивши супруг Анели Ахмић, Асмин Дурџић, и њен садашњи партнер Лука Вујовић ушли су синоћ у жесток сукоб. Док је Анели гостовала у емисији "Народ пита", у програм се укључио Лука који је најавио да ће из ината качити… »
"Имам доказ да се бавио проституцијом": Асмин се укључио у емисију и изнео шокантне оптужбе о Луки и Анели: "Имали смо…

"Имам доказ да се бавио проституцијом": Асмин се укључио у емисију и изнео шокантне оптужбе о Луки и Анели: "Имали смо…

Блиц 08.08.2025
Бивши муж Анели Ахмић, Асмин Дурџић, ушао је синоћ у жестоку свађу са њеним дечком Луком Вујовићем. Наиме, док је Анели гостовала у емисији, у исту се најпре укључио Лука који је рекао да ће Асмину из ината на мрежама… »
Емотивна сцена испред пинка: Лука Вујовић и ћерка Нора довезли Анели у емисију

Емотивна сцена испред пинка: Лука Вујовић и ћерка Нора довезли Анели у емисију

Блиц 07.08.2025
Анели Ахмић вечерас гостује са бившим дечком Матејом Матијевићем у емисији "Народ пита", а њу су до зграде телевизије Пинк довезли партнер Лука Вујовић и ћерка Нора. Анели се изгрлила са ћерком пре него што је кренула на… »

Вести дана »