Povezane vesti
"Pokušavala je da me otruje": Oglasio se suprug žene koja je pečurkama ubila troje ljudi: Ovo mu je spasilo život
Blic 08.08.2025
Suprug Erin Paterson, žene osuđene za trostruko ubistvo otrovnim pečurkama, izjavio je da je sumnjao da ga je supruga trovala više od godinu dana pre nego što je ubila troje rođaka, saopštio je australijski sud. Sudija Kristofer Bil juče je ukinuo… »
"Sumnjao sam da me trovala godinu dana" Progovorio muž trovačice pečurkama koja se sumnjiči za trostruko ubistvo
Alo 08.08.2025
Suprug Erin Paterson, žene osuđene za trostruko ubistvo otrovnim pečurkama, izjavio je da je sumnjao da ga je supruga trovala više od godinu dana pre nego što je ubila troje rođaka, saopštio je australijski sud. Sudija Kristofer Bil juče je ukinuo… »
Šokantni detalji u slučaju "ubice sa pečurkama": Godinama pokušavala da otruje i supruga, ubila 3 rođaka
Telegraf 08.08.2025
Vesti dana »

Uživo ruski dronovi ušli u Poljsku, NATO lovci ih oborili "Oružje je raspoređeno, u toku je vojna operacija!": Uzbuna među saveznicima, ovo se desilo prvi put (foto, video)
Blic pre 25 minutajoš 54 povezane

(FOTO) Policijski čas na ulicama glavnog grada Nepala, vojska patrolira ulicama nakon nereda
N1 Info pre 1 satjoš 16 povezanih

Najveće poniženje u istoriji srpskog fudbala: Evo kako je izgledala bruka u sred Beograda! Dragan stojković piksi o potencijalnoj ostavci: „Ljudi imaju pravo na svoje mišljenje“
Hot sport pre 1 satjoš 20 povezanih

Daleko je ovo od najjačeg sastava Engleske: Englezi su zapravo igrali bez desetak fudbalera u Srbiji! Dva glavna igrača u dve linije tima ne mogu da igraju protiv Albanije: Srbija žestoko oslabljena za meč koji mora da se pobedi, najmanje zbog fudbala!
Hot sport pre 10 minutajoš 14 povezanih

Kiša će danas pljuštati u ovim delovima Srbije, očekuje se i grmljavina: Evo gde već jutros pada
Telegraf pre 55 minutajoš 11 povezanih