Povezane vesti
"Ciklus je završen saletovim odlaskom" Jovana Pajić o Zvezdama Granda i zajedničkom letovanju sa Marijom Šerifović
Kurir pre 1 sat
Jovana Pajić nedavno je bila na letovanju i to sa prijateljicom Marijom Šerifović i decom, a sada je sumirala utiske i progovorila o aktuelnim dešavanjima. - Lepo, kratko... Ja vodim život onako kako mi se namesti. Bilo je sjajno, naravno da je bilo… »
"Taj cirkus je završen": Jovana Pajić bez dlake na jeziku o krahu Zvezda Granda
Mondo pre 4 sati
Pevačica i nekadašnja zvezda Granda, Jovana Pajić, vratila se nedavno sa odmora na kom je bila sa Marijom Šerifović i svojom decom. Jovana je sada sumirala utiske o dešavanjima na estradi, a na samom početku je otkrila kako im je bilo na letovanju… »
"Sa saletovim odlaskom je taj ciklus završen": Jovana Pajić o Mariji Šerifović, njihovom zajedničkom letovanju i "Zvezdama…
Blic pre 6 sati
Pevačica Jovana Pajić dugogodišnja je prijateljica sa Marijom Šerifović, a one su nedavno sa svojom decom bile na odmoru. Jovana je sada sumirala utiske i rekla kako se provela na letovanju. - Lepo, kratko... Ja vodim život onako kako mi se namesti. Bilo… »
Vesti dana »

Vučić najavio da će parlamentarni izbori biti raspisani 'pre zakonskog roka'
Slobodna Evropa pre 15 minutajoš 26 povezanih

Novi toplotni talas u Srbiji sa vrhuncem 16. avgusta i temperaturama do 40 stepeni
Naslovi.ai pre 21 minutajoš 44 povezane

Sud u Prištini: Igoru Popoviću novčana kazna i dve godine zabrane ulaska na Kosovo i Metohiju
RTV pre 1 minutjoš 19 povezanih