Повезане вести

"Циклус је завршен салетовим одласком" Јована Пајић о Звездама Гранда и заједничком летовању са Маријом Шерифовић

"Циклус је завршен салетовим одласком" Јована Пајић о Звездама Гранда и заједничком летовању са Маријом Шерифовић

Курир 08.08.2025
Јована Пајић недавно је била на летовању и то са пријатељицом Маријом Шерифовић и децом, а сада је сумирала утиске и проговорила о актуелним дешавањима. - Лепо, кратко... Ја водим живот онако како ми се намести. Било је… »
"Тај циркус је завршен": Јована Пајић без длаке на језику о краху Звезда Гранда

"Тај циркус је завршен": Јована Пајић без длаке на језику о краху Звезда Гранда

Мондо 08.08.2025
Певачица и некадашња звезда Гранда, Јована Пајић, вратила се недавно са одмора на ком је била са Маријом Шерифовић и својом децом. Јована је сада сумирала утиске о дешавањима на естради, а на самом почетку је открила како им је… »
"Са салетовим одласком је тај циклус завршен": Јована Пајић о Марији Шерифовић, њиховом заједничком летовању и "Звездама…

"Са салетовим одласком је тај циклус завршен": Јована Пајић о Марији Шерифовић, њиховом заједничком летовању и "Звездама…

Блиц 08.08.2025
Певачица Јована Пајић дугогодишња је пријатељица са Маријом Шерифовић, а оне су недавно са својом децом биле на одмору. Јована је сада сумирала утиске и рекла како се провела на летовању. - Лепо, кратко... Ја водим живот онако… »

Вести дана »