Povezane vesti
Srbi povratnici u Hrvatskoj: Ovo je naš dom
BBC News 08.08.2025
„Ne znam nijednog Hrvata koji se ne druži sa Srbima, niti ijednog Srbina koji nema svog Hrvata", kaže za BBC jedna od povratnica u Hrvatsku. Desetak minuta po ulasku u Hrvatsku iz pravca Šida, čim zaobiđete kilometrima dugu kolonu kamiona, ulazite u… »
Južne vesti 08.08.2025
BBC/jakov Ponjavić Desetak minuta po ulasku u Hrvatsku iz pravca Šida, čim zaobiđete kilometrima dugu kolonu kamiona, ulazite u Banovce, ili Šidske Banovce, seoce sa oko 250 stanovnika. Na levoj strani glavnog puta, ili ceste, dočekuju me Mirko Savković… »
Danas 08.08.2025
Desetak minuta po ulasku u Hrvatsku iz pravca Šida, čim zaobiđete kilometrima dugu kolonu kamiona, ulazite u Banovce, ili Šidske Banovce, seoce sa oko 250 stanovnika. Na levoj strani glavnog puta, ili ceste, dočekuju me Mirko Savković i njegova majka… »
NIN 08.08.2025
Desetak minuta po ulasku u Hrvatsku iz pravca Šida, čim zaobiđete kilometrima dugu kolonu kamiona, ulazite u Banovce, ili Šidske Banovce, seoce sa oko 250 stanovnika. Na levoj strani glavnog puta, ili ceste, dočekuju me Mirko Savković i njegova majka… »
Radio 021 08.08.2025
„Ne znam nijednog Hrvata koji se ne druži sa Srbima, niti ijednog Srbina koji nema svog Hrvata", kaže za BBC jedna od povratnica u Hrvatsku. BBC/jakov Ponjavić Desetak minuta po ulasku u Hrvatsku iz pravca Šida, čim zaobiđete kilometrima dugu kolonu… »
Vesti dana »
„Udarićemo vas silom koja nikad nije viđena“: Da li je Tramp upravo zapretio Iranu nuklearnim oružjem
Nedeljnik pre 11 minutajoš 69 povezanih
Bend "Lavina" uspeo ono što niko nije na Pesmi za Evroviziju: Usaglasila se publika i stručni žiri, a evo sa koliko poena su momci iz Niša odneli pobedu
Blic pre 41 minutajoš 61 povezana
Otkazani današnji letovi iz Beograda za Dubai, za Dohu se čeka novo vreme
Radio 021 pre 1 satjoš 20 povezanih
Vremenska prognoza za nedelju 1. mart 2026: Danas sunčano, temperatura do 19
Serbian News Media pre 2 satajoš 18 povezanih