Povezane vesti
Srbi povratnici u Hrvatskoj: Ovo je naš dom
BBC News pre 3 sata
„Ne znam nijednog Hrvata koji se ne druži sa Srbima, niti ijednog Srbina koji nema svog Hrvata", kaže za BBC jedna od povratnica u Hrvatsku. Desetak minuta po ulasku u Hrvatsku iz pravca Šida, čim zaobiđete kilometrima dugu kolonu kamiona, ulazite u… »
Danas pre 7 sati
Desetak minuta po ulasku u Hrvatsku iz pravca Šida, čim zaobiđete kilometrima dugu kolonu kamiona, ulazite u Banovce, ili Šidske Banovce, seoce sa oko 250 stanovnika. Na levoj strani glavnog puta, ili ceste, dočekuju me Mirko Savković i njegova majka… »
Radio 021 pre 7 sati
„Ne znam nijednog Hrvata koji se ne druži sa Srbima, niti ijednog Srbina koji nema svog Hrvata", kaže za BBC jedna od povratnica u Hrvatsku. BBC/jakov Ponjavić Desetak minuta po ulasku u Hrvatsku iz pravca Šida, čim zaobiđete kilometrima dugu kolonu… »
Južne vesti pre 7 sati
BBC/jakov Ponjavić Desetak minuta po ulasku u Hrvatsku iz pravca Šida, čim zaobiđete kilometrima dugu kolonu kamiona, ulazite u Banovce, ili Šidske Banovce, seoce sa oko 250 stanovnika. Na levoj strani glavnog puta, ili ceste, dočekuju me Mirko Savković… »
NIN pre 7 sati
Desetak minuta po ulasku u Hrvatsku iz pravca Šida, čim zaobiđete kilometrima dugu kolonu kamiona, ulazite u Banovce, ili Šidske Banovce, seoce sa oko 250 stanovnika. Na levoj strani glavnog puta, ili ceste, dočekuju me Mirko Savković i njegova majka… »
Vesti dana »

Vučić najavio izbore pre krajnjeg roka, pa napao studente i tužioce
Nova ekonomija pre 3 satajoš 31 povezana

Odluka o Popoviću: Predlaže se njegovo proterivanje sa Kosova i zabrana ulaska na dve godine
Beta pre 3 satajoš 25 povezanih

Novi tramvaj iskočio iz šina u Beogradu, saobraćaj bio obustavljen na Autokomandi
Euronews pre 2 satajoš 22 povezane

(Mape) počinje! Temperatura raste do 40 stepeni! Ekstremne vrućine od danas, za vikend još gore, a evo do kada ćemo da se pržimo
Blic pre 13 satijoš 50 povezanih