Povezane vesti
Vučić: Suština obojene revolucije je da Srbija bude najslabija u regionu i da ja klečim pred svima
Beta pre 7 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je "suština obojene revolucije" da Srbija mora da bude slabija u odnosu na sve u regionu, kao i da on bude "nenadležan predsednik koji bi klečao na kolenima pred svima koji ne žele dobro Srbiji". "To… »
Predsednik Srbije komentarisao izjavu novinara Slobodana Stupara
Danas pre 7 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je „suština obojene revolucije“ da Srbija mora da bude slabija u odnosu na sve u regionu, kao i da on bude „nenadležan predsednik koji bi klečao na kolenima pred svima koji ne žele dobro Srbiji“. „To… »
Vučić: Suština obojene revolucije je da Srbija bude najslabija u regionu i da ja klečim pred svima
NIN pre 7 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je "suština obojene revolucije" da Srbija mora da bude slabija u odnosu na sve u regionu, kao i da on bude "nenadležan predsednik koji bi klečao na kolenima pred svima koji ne žele dobro Srbiji". "To… »
Radio sto plus pre 7 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je “suština obojene revolucije” da Srbija mora da bude slabija u odnosu na sve u regionu, kao i da on bude “nenadležan predsednik koji bi klečao na kolenima pred svima koji ne žele dobro Srbiji”. “To… »
Novi magazin pre 7 sati
Vesti dana »

Ne odustaje! Igor Popović: Ne povlačim svoje reči o OVK, nema nikakvog sporazuma sa Kurtijevim pravosuđem
Blic pre 10 minutajoš 32 povezane

Pet osoba privedeno zbog napada na novinare tokom uklanjanja spomenika Pavlu Đurišiću
Nova pre 55 minutajoš 25 povezanih

Nije samo Ukrajina u igri: Razni scenariji za sastanak Putina i Trampa, pominju se neki "nemogući" ustupci
Euronews pre 1 satjoš 24 povezane

Zadržavanja na graničnim prelazima Srbije avgusta 2025: Batrovci i ostali prelazi
Naslovi.ai pre 45 minutajoš 26 povezanih

Evropska unija izvan igre: Nemaju ni snage ni para, a hoće da vladaju svetom
Sputnik pre 30 minutajoš 44 povezane