Povezane vesti
Vučić: Suština obojene revolucije je da Srbija bude najslabija u regionu i da ja klečim pred svima
Beta 08.08.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je "suština obojene revolucije" da Srbija mora da bude slabija u odnosu na sve u regionu, kao i da on bude "nenadležan predsednik koji bi klečao na kolenima pred svima koji ne žele dobro Srbiji". "To… »
Predsednik Srbije komentarisao izjavu novinara Slobodana Stupara
Danas 08.08.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je „suština obojene revolucije“ da Srbija mora da bude slabija u odnosu na sve u regionu, kao i da on bude „nenadležan predsednik koji bi klečao na kolenima pred svima koji ne žele dobro Srbiji“. „To… »
Vučić: Suština obojene revolucije je da Srbija bude najslabija u regionu i da ja klečim pred svima
NIN 08.08.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je "suština obojene revolucije" da Srbija mora da bude slabija u odnosu na sve u regionu, kao i da on bude "nenadležan predsednik koji bi klečao na kolenima pred svima koji ne žele dobro Srbiji". "To… »
Radio sto plus 08.08.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je “suština obojene revolucije” da Srbija mora da bude slabija u odnosu na sve u regionu, kao i da on bude “nenadležan predsednik koji bi klečao na kolenima pred svima koji ne žele dobro Srbiji”. “To… »
Novi magazin 08.08.2025
Vesti dana »

Bela kuća povukla nominaciju Marka Brnovića za mesto ambasadora u Srbiji
BBC News pre 1 satjoš 22 povezane

Mesarović: Brza pruga simbol modernizacije Srbije, jačanja prijateljstva sa Mađarskom
RTV pre 4 satijoš 61 povezana

Zbog snega proglašena vanredna situacija u Medveđi, problemi i u Crnoj Travi
Južne vesti pre 10 minutajoš 24 povezane

Skandal Bena Gvira: Izraelski ministar snimio kako se ruga zarobljenima s flotile VIDEO
B92 pre 6 satijoš 26 povezanih

Pregovori ili ultimatumi: Koliko je realno da Trampov mirovni plan za Gazu da neki rezultat?
Euronews pre 1 satjoš 24 povezane