Povezane vesti
Vučić: Suština obojene revolucije je da Srbija bude najslabija u regionu i da ja klečim pred svima
Beta 08.08.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je "suština obojene revolucije" da Srbija mora da bude slabija u odnosu na sve u regionu, kao i da on bude "nenadležan predsednik koji bi klečao na kolenima pred svima koji ne žele dobro Srbiji". "To… »
Predsednik Srbije komentarisao izjavu novinara Slobodana Stupara
Danas 08.08.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je „suština obojene revolucije“ da Srbija mora da bude slabija u odnosu na sve u regionu, kao i da on bude „nenadležan predsednik koji bi klečao na kolenima pred svima koji ne žele dobro Srbiji“. „To… »
Vučić: Suština obojene revolucije je da Srbija bude najslabija u regionu i da ja klečim pred svima
NIN 08.08.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je "suština obojene revolucije" da Srbija mora da bude slabija u odnosu na sve u regionu, kao i da on bude "nenadležan predsednik koji bi klečao na kolenima pred svima koji ne žele dobro Srbiji". "To… »
Radio sto plus 08.08.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je “suština obojene revolucije” da Srbija mora da bude slabija u odnosu na sve u regionu, kao i da on bude “nenadležan predsednik koji bi klečao na kolenima pred svima koji ne žele dobro Srbiji”. “To… »
Novi magazin 08.08.2025
Vesti dana »
Protest na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu zbog otkaza Jeleni Kleut: Studenti najavili fizičku blokadu fakulteta
Blic pre 14 minutajoš 28 povezanih
Džensen Hvang: Evropa mora da iskoristi AI za industrijsku transformaciju
NIN pre 19 minutajoš 38 povezanih
Međedović završio učešće na Australijan openu, izgubio od šestog igrača sveta
Newsmax Balkans pre 15 minutajoš 87 povezanih
Poslanici završili objedinjenu načelnu raspravu, počeli o amandmanima
Telegraf pre 1 satjoš 21 povezana