Povezane vesti
Niški studenti najavili protest u nedelju
Radio 021 08.08.2025
Studenti u blokadi Univerziteta u Nišu najavili su da će u nedelju, 10. avgusta, održati protest "Parlament i ja" u tom gradu, tokom kog će se, kako su naveli, upoznati sa parlametarizmom u Srbiji. "Želimo da podsetimo da je to dom javne debate, mesto… »
Studenti u Nišu najavljuju protest “Parlament i ja”
Serbian News Media 08.08.2025
Studenti koji blokiraju fakultete u Nišu najavili su za nedelju, 10. avgust, novi protest pod nazivom “Parlament i ja”. Okupljanje počinje u 19:30 kod Crvenog pevca, a nakon toga će se učesnici uputiti ka parku Svetog Save, gde ih očekuje bogat program… »
Niški studenti u nedelju organizuju protest "Parlament i ja"
N1 Info 08.08.2025
Studenti koji blokiraju fakultete u Nišu najavili su za nedelju 10. avgust novi studentski protest "Parlament i ja" koji će početi od 19:30 časova okupljanjem kod Crvenog pevca. Studenti će se potom uputiti prema parku Svetog Save, gde je pripremljen… »
„Parlament i JA“ – novi studentski protest u nedelju u Nišu
Južne vesti 08.08.2025
„Ovo je protest kada se upoznajemo sa parlamentarizmom u Srbiji“, najava je novog studentskog skupa koji će biti održan u nedelju, 10. avgusta od 19:30 okupljanjem na raskrsnici kod Crvenog pevca. Planirano je da se okupljeni upute ka parku Svetog Save… »
Vesti dana »
Marsenić (Novi DSS): Vučić u Ćacilend ulazi kao na privatnu žurku, ostali građani ne
Beta pre 2 satajoš 26 povezanih
Uklonjeni šatori ispred Narodne skupštine, radnici postavljaju montažne objekte za Novu godinu (FOTO)
Danas pre 29 minutajoš 18 povezanih
Stranka Nenada Rašića tvrdi da je osvojila jedan poslanički mandat u Skupštini Kosova
Danas pre 14 minutajoš 36 povezanih
Posle sastanka Trampa i Zelenskog na Floridi, ova pitanja i dalje nisu rešena u mirovnim pregovorima o Ukrajini
Blic pre 29 minutajoš 52 povezane