Повезане вести
Нишки студенти најавили протест у недељу
Радио 021 08.08.2025
Студенти у блокади Универзитета у Нишу најавили су да ће у недељу, 10. августа, одржати протест "Парламент и ја" у том граду, током ког ће се, како су навели, упознати са парламетаризмом у Србији. "Желимо да подсетимо да је то… »
Студенти у Нишу најављују протест “Парламент и ја”
Сербиан Невс Медиа 08.08.2025
Студенти који блокирају факултете у Нишу најавили су за недељу, 10. август, нови протест под називом “Парламент и ја”. Окупљање почиње у 19:30 код Црвеног певца, а након тога ће се учесници упутити ка парку Светог Саве, где… »
Нишки студенти у недељу организују протест "Парламент и ја"
Н1 Инфо 08.08.2025
Студенти који блокирају факултете у Нишу најавили су за недељу 10. август нови студентски протест "Парламент и ја" који ће почети од 19:30 часова окупљањем код Црвеног певца. Студенти ће се потом упутити према парку Светог… »
„Парламент и ЈА“ – нови студентски протест у недељу у Нишу
Јужне вести 08.08.2025
„Ово је протест када се упознајемо са парламентаризмом у Србији“, најава је новог студентског скупа који ће бити одржан у недељу, 10. августа од 19:30 окупљањем на раскрсници код Црвеног певца. Планирано је да се окупљени… »
Вести дана »

Нагли пад температуре! Хладније за скоро 10 степени, спремите се за рану јесен!
Ало пре 51 минутајош 22 повезане

„Највећи војни дочек у живом сећању“: Трамп данас званично почиње посету Британији
Данас пре 1 сатјош 12 повезаних

Како је новосадски студент, а како Кристијан Голубовић изведен из затвора да испрати родитеља: Сахрана достојанства
Луфтика пре 1 сатјош 4 повезане