Povezane vesti
Niški studenti najavili protest u nedelju
Radio 021 pre 6 sati
Studenti u blokadi Univerziteta u Nišu najavili su da će u nedelju, 10. avgusta, održati protest "Parlament i ja" u tom gradu, tokom kog će se, kako su naveli, upoznati sa parlametarizmom u Srbiji. "Želimo da podsetimo da je to dom javne debate, mesto… »
Studenti u Nišu najavljuju protest “Parlament i ja”
Serbian News Media pre 7 sati
Studenti koji blokiraju fakultete u Nišu najavili su za nedelju, 10. avgust, novi protest pod nazivom “Parlament i ja”. Okupljanje počinje u 19:30 kod Crvenog pevca, a nakon toga će se učesnici uputiti ka parku Svetog Save, gde ih očekuje bogat program… »
Niški studenti u nedelju organizuju protest "Parlament i ja"
N1 Info pre 8 sati
Studenti koji blokiraju fakultete u Nišu najavili su za nedelju 10. avgust novi studentski protest "Parlament i ja" koji će početi od 19:30 časova okupljanjem kod Crvenog pevca. Studenti će se potom uputiti prema parku Svetog Save, gde je pripremljen… »
„Parlament i JA“ – novi studentski protest u nedelju u Nišu
Južne vesti pre 9 sati
„Ovo je protest kada se upoznajemo sa parlamentarizmom u Srbiji“, najava je novog studentskog skupa koji će biti održan u nedelju, 10. avgusta od 19:30 okupljanjem na raskrsnici kod Crvenog pevca. Planirano je da se okupljeni upute ka parku Svetog Save… »
Vesti dana »

Putin neće u Rim! Ako ode u Italiju, ruski predsednik bi mogao da bude uhapšen!
Kurir pre 35 minutajoš 31 povezana

Sud u Prištini: Igoru Popoviću novčana kazna i dve godine zabrane ulaska na Kosovo i Metohiju; Popović: Nema nikakvog sporazuma s pravosuđem Aljbina Kurtija
RTV pre 1 satjoš 34 povezane

Pet osoba privedeno zbog napada na novinare tokom uklanjanja spomenika Pavlu Đurišiću
Nova pre 2 satajoš 26 povezanih

Otkriveno kako je pucač prišao Marku Ljubiši Kanu! Prišao meti na pola metra, evo zašto nije bio sumnjiv!
Telegraf pre 1 satjoš 31 povezana