Povezane vesti

“Brine me jedna stvar u vezi sa Novakom Đokovićem…”

“Brine me jedna stvar u vezi sa Novakom Đokovićem…”

Vesti online pre 2 sata
Novak Đoković odlučio je posle mastersa u Torontu, da preskoči još jedan turnir iz serije 1000 i to onaj u Sinsinatiju. Godinama je to Srbinu bila poslednja provera za US open. Međutim, ovaj put Đoković neće imati nijedan zvaničan meč na betonu pre… »
Legenda se oglasila zbog Đokovića: "Jedino što me brine kod Novaka jeste to..."

Legenda se oglasila zbog Đokovića: "Jedino što me brine kod Novaka jeste to..."

Telegraf pre 2 sata
Legenda svetskog tenisa i bivši broj jedan, Džimi Konors, istakao je da i dalje vidi Novaka Đokovića kao jednog od glavnih favorita za osvajanje US Opena 2025. godine! On je, ipak, u najnovijem izdanju svog podkasta „Advantage Connors“ priznao da postoje… »
„Brine me jedna stvar u vezi sa Novakom Đokovićem...“

„Brine me jedna stvar u vezi sa Novakom Đokovićem...“

Sputnik pre 3 sata
Novak Đoković odlučio je posle mastersa u Torontu, da preskoči još jedan turnir iz serije 1000 i to onaj u Sinsinatiju. Godinama je to Srbinu bila poslednja provera za US open. Međutim, ovaj put Đoković neće imati nijedan zvaničan meč na betonu pre… »
Slavni Amerikanac ima rezerve u vezi Novaka Đokovića, ali tvrdi: „Znam samo da najboljeg u istoriji nikada ne smete da…

Slavni Amerikanac ima rezerve u vezi Novaka Đokovića, ali tvrdi: „Znam samo da najboljeg u istoriji nikada ne smete da…

Danas pre 5 sati
Srpki teniser Novak Đoković odlučio je posle mastersa u Torontu, da preskoči još jedan turnir iz serije 1000 i to onaj u Sinsinatiju. Godinama je to Srbinu bila poslednja provera za US open, a sada će bez meča na betonu stići na poslednji grend slem u… »
„Brine me jedna stvar u vezi Novaka Đokovića, voleo bih…“

„Brine me jedna stvar u vezi Novaka Đokovića, voleo bih…“

Nova pre 5 sati
Nakon odustajanja od mastersa u Torontu, Novak Đoković odlučio je da preskoči i Sinsinati, turnir koji mu je godinama služio kao poslednja provera uoči US Opena. To znači da Srbin neće imati nijedan zvaničan meč na betonu pre poslednjeg grend slema… »
„Brine me jedna stvar u vezi Novaka Đokovića“

„Brine me jedna stvar u vezi Novaka Đokovića“

Sport klub pre 7 sati

Vesti dana »