Povezane vesti
Novak Đoković "pika" fudbal sa decom na Durmitoru: Ovako se srpski teniser priprema za US Open!
Telegraf 08.08.2025
Srpski teniser Novak Đoković "puni baterije" pred poslednji Grend slem u sezoni, US Open, te je posle primorja posetio jednu od svojih omiljenih destinacija - planinu Durmitor. Novak godinama boravi na Durmitoru, gde uživa u jednom od najlepših predela… »
Otkrivamo šta Novak radi na odmoru: Meč sa Stefanom popularniji i od Lige šampiona
Mondo 08.08.2025
Novak Đoković (38) odustao je od svih turnira uoči US opena i "baterije puni" u Crnoj Gori. Tačnije na Žabljaku, gradu ispod planine Durmitor koji se nalazi na oko 1.500 metara nadmorske visine. Obožava planine, svež vazduh i koristi svaku priliku da… »
“Brine me jedna stvar u vezi sa Novakom Đokovićem…”
Vesti online 08.08.2025
Novak Đoković odlučio je posle mastersa u Torontu, da preskoči još jedan turnir iz serije 1000 i to onaj u Sinsinatiju. Godinama je to Srbinu bila poslednja provera za US open. Međutim, ovaj put Đoković neće imati nijedan zvaničan meč na betonu pre… »
Legenda se oglasila zbog Đokovića: "Jedino što me brine kod Novaka jeste to..."
Telegraf 08.08.2025
Legenda svetskog tenisa i bivši broj jedan, Džimi Konors, istakao je da i dalje vidi Novaka Đokovića kao jednog od glavnih favorita za osvajanje US Opena 2025. godine! On je, ipak, u najnovijem izdanju svog podkasta „Advantage Connors“ priznao da postoje… »
„Brine me jedna stvar u vezi sa Novakom Đokovićem...“
Sputnik 08.08.2025
Novak Đoković odlučio je posle mastersa u Torontu, da preskoči još jedan turnir iz serije 1000 i to onaj u Sinsinatiju. Godinama je to Srbinu bila poslednja provera za US open. Međutim, ovaj put Đoković neće imati nijedan zvaničan meč na betonu pre… »
Slavni Amerikanac ima rezerve u vezi Novaka Đokovića, ali tvrdi: „Znam samo da najboljeg u istoriji nikada ne smete da…
Danas 08.08.2025
Srpki teniser Novak Đoković odlučio je posle mastersa u Torontu, da preskoči još jedan turnir iz serije 1000 i to onaj u Sinsinatiju. Godinama je to Srbinu bila poslednja provera za US open, a sada će bez meča na betonu stići na poslednji grend slem u… »
„Brine me jedna stvar u vezi Novaka Đokovića, voleo bih…“
Nova 08.08.2025
Nakon odustajanja od mastersa u Torontu, Novak Đoković odlučio je da preskoči i Sinsinati, turnir koji mu je godinama služio kao poslednja provera uoči US Opena. To znači da Srbin neće imati nijedan zvaničan meč na betonu pre poslednjeg grend slema… »
„Brine me jedna stvar u vezi Novaka Đokovića“
Sport klub 08.08.2025
Vesti dana »

Tramp i Melanija stigli u Veliku Britaniju: Nema crvenog tepiha, a evo ko ih je dočekao: Helikopterom otišli do rezistencije u centru grada (foto)
Blic pre 4 satijoš 2 povezane

Oglasio se FSS posle vesti da je preminuo Dejan Milovanović: Ostavio je dubok trag u dresu nacionalnih selekcija
Danas pre 4 satijoš 1 povezana

Premijer Macut sastao se sa delegacijom Kine: Najavio jačanje ekonomske i političke saradnje
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

Ponovo se oglasio MUP: Objavio fotografije metka koji je ispaljen u Novom sadu: "Nema tragova zabranjenih supstanci"
Blic pre 2 satajoš 2 povezane