Повезане вести

Министар Зукорлић возио без регистрације и дозволе, па се јавно похвалио на Фејсбуку

Министар Зукорлић возио без регистрације и дозволе, па се јавно похвалио на Фејсбуку

РТВ Нови Пазар 08.08.2025
Министар у Влади Србије и лидер СПП-а Усаме Зукорлић нерегистрованим Аудијем ударио је полицијско возило у центру Новог Пазара, а потом се повукао у просторије странке док је трајао увиђај. Провером је утврђено да аутомобилу… »
Министар Усаме Зукорлић већ 3 године вози са неважећом дозволом: У априлу службеним мерцедесом ударио дечака

Министар Усаме Зукорлић већ 3 године вози са неважећом дозволом: У априлу службеним мерцедесом ударио дечака

Телеграф 08.08.2025
Синоћ је објављена информација да је министар без портфеља у Влади Србије и председник Странке правде и помирења (СПП) Усаме Зукорлић изазвао саобраћајну незгоду у Новом Пазару ударивши полицијски аутомобил, а оно што посебно… »
Министар Зукорлић три године вози ауто са неважећом дозволом: Регистрација "аудија" са којим је ударио полицијска кола истекла…

Министар Зукорлић три године вози ауто са неважећом дозволом: Регистрација "аудија" са којим је ударио полицијска кола истекла…

Блиц 08.08.2025
Синоћ је објављена информација да је министар без портфеља у Влади Србије и председник Странке правде и помирења (СПП) Усаме Зукорлић изазвао саобраћајну незгоду у Новом Пазару ударивши полицијски аутомобил, а оно што посебно… »
"Казну сам платио": Зукорлић се правдао због "чукања" полицијског аутомобила, али је признао још један прекршај

"Казну сам платио": Зукорлић се правдао због "чукања" полицијског аутомобила, али је признао још један прекршај

Блиц 08.08.2025
Министар без портфеља и председник Странке правде и помирења (СПП) Усаме Зукорлић открио је да је платио казну за, како је рекао, саобраћајни прекршај који је јуче изазвао али је, случано или намерно, том приликом је признао… »
Зукорлић признао грешку за воланом: Нисам изнад закона, казну сам платио одмах

Зукорлић признао грешку за воланом: Нисам изнад закона, казну сам платио одмах

Санџак пресс 08.08.2025
Министар у Влади Србије и лидер Странке правде и помирења (СПП) признао је да је јучер у центру Новог Пазара, возећи брзином од свега 15 километара на сат, направио саобраћајни прекршај. Штета? Готово непримјетна. Казна? Плаћена… »

Вести дана »