Povezane vesti

Ministar Zukorlić vozio bez registracije i dozvole, pa se javno pohvalio na Fejsbuku

Ministar Zukorlić vozio bez registracije i dozvole, pa se javno pohvalio na Fejsbuku

RTV Novi Pazar pre 5 sati
Ministar u Vladi Srbije i lider SPP-a Usame Zukorlić neregistrovanim Audijem udario je policijsko vozilo u centru Novog Pazara, a potom se povukao u prostorije stranke dok je trajao uviđaj. Proverom je utvrđeno da automobilu registracija važi do 14… »
Ministar Usame Zukorlić već 3 godine vozi sa nevažećom dozvolom: U aprilu službenim mercedesom udario dečaka

Ministar Usame Zukorlić već 3 godine vozi sa nevažećom dozvolom: U aprilu službenim mercedesom udario dečaka

Telegraf pre 5 sati
Sinoć je objavljena informacija da je ministar bez portfelja u Vladi Srbije i predsednik Stranke pravde i pomirenja (SPP) Usame Zukorlić izazvao saobraćajnu nezgodu u Novom Pazaru udarivši policijski automobil, a ono što posebno iznenađuje je činjenica… »
Ministar Zukorlić tri godine vozi auto sa nevažećom dozvolom: Registracija "audija" sa kojim je udario policijska kola istekla…

Ministar Zukorlić tri godine vozi auto sa nevažećom dozvolom: Registracija "audija" sa kojim je udario policijska kola istekla…

Blic pre 6 sati
Sinoć je objavljena informacija da je ministar bez portfelja u Vladi Srbije i predsednik Stranke pravde i pomirenja (SPP) Usame Zukorlić izazvao saobraćajnu nezgodu u Novom Pazaru udarivši policijski automobil, a ono što posebno iznenađuje je činjenica… »
"Kaznu sam platio": Zukorlić se pravdao zbog "čukanja" policijskog automobila, ali je priznao još jedan prekršaj

"Kaznu sam platio": Zukorlić se pravdao zbog "čukanja" policijskog automobila, ali je priznao još jedan prekršaj

Blic pre 9 sati
Ministar bez portfelja i predsednik Stranke pravde i pomirenja (SPP) Usame Zukorlić otkrio je da je platio kaznu za, kako je rekao, saobraćajni prekršaj koji je juče izazvao ali je, slučano ili namerno, tom prilikom je priznao još jedan - da je vozio sa… »
Zukorlić priznao grešku za volanom: Nisam iznad zakona, kaznu sam platio odmah

Zukorlić priznao grešku za volanom: Nisam iznad zakona, kaznu sam platio odmah

Sandžak press pre 11 sati
Ministar u Vladi Srbije i lider Stranke pravde i pomirenja (SPP) priznao je da je jučer u centru Novog Pazara, vozeći brzinom od svega 15 kilometara na sat, napravio saobraćajni prekršaj. Šteta? Gotovo neprimjetna. Kazna? Plaćena odmah. I dok bi mnogi… »

Vesti dana »