Povezane vesti
Gruzija: Režim bivšeg predsednika Sakašvilija naneo ogromnu štetu nacionalnim interesima zemlje
Sputnik 08.08.2025
Režim bivšeg predsednika Gruzije Mihaila Sakašvilija pokrenuo je vojne operacije u avgustu 2008. godine i naneo ogromnu štetu nacionalnim interesima zemlje, izjavio je premijer Gruzije Irakli Kobahidze. Kako je istakao premijer, rezolucija Saveta Evrope… »
Gruzijski premijer: Prethodna vlast priznala odgovornost za početak rata sa Rusijom 2008. godine
Politika 08.08.2025
Premijer Gruzije Irakli Kobahidze izjavio je da su prethodne vlasti te zemlje u međunarodnim dokumentima priznale odgovornost za izbijanje rata sa Rusijom u avgustu 2008. godine. Kako prenosi dopisnik lista „Vzgljad“ iz Tbilisija, Kobahidze je, prilikom… »
Vesti dana »
Nema zle krvi s Novakom! Kecmanović govorio o „sporu“: Poslao mi je poruku, ja sam rekao svoj stav
Dnevnik pre 10 minutajoš 46 povezanih
Uskoro nove cisterne sa vodom, još se ne zna da li će ponovo biti isključena voda
Ozon press pre 1 satjoš 63 povezane
Bela kuća demantovala postojanje memoranduma o razumevanju s Iranom o okončanju rata
Beta pre 1 satjoš 22 povezane
Kraljevo: Isti mediji opet dele budžetski novac, i ovaj konkurs obeležio niz neregularnosti, tvrde zaposleni u nezavsnim medijima
Glas Šumadije pre 3 satajoš 20 povezanih
Osnovni sud u Podgorici odbacio tužbu Andreja Vučića protiv Vijesti
Serbian News Media pre 4 satijoš 16 povezanih