Povezane vesti
Moćni momak misice optužio njenog bivšeg muža za nasilje: Usledila drama, ona odbila da svedoči
Mondo 08.08.2025
Bivša misica Maja Cvjetković (39) našla se u centru skandala nakon što je izašla vest da je njen bivši muž, preduzetnik A.K. (58) napao njenog trenutnog partnera Murata. On je negirao krivicu i optužio Maju da manipuliše, te je istakao da ne želi da… »
"Hteo je da me ubije ispred restorana" Bivši se stvorio ispred bivše misice i pretvorio joj život u pakao: U sve se umešao i…
Kurir 08.08.2025
Bivša misica Maja Cvjetković (39) našla se u centru skandala nakon što je izašla vest da je njen bivši muž, preduzetnik Andrija Kević (58) napao njenog trenutnom partnera Murata. Andrija je negirao krivicu i optužio Maju da manipuliše, te je istakao da… »
"Rekao je da će nas ubiti!" Dečko Maje Cvjetković tvrdi da ga je njen bivši muž napao ispred restorana
Telegraf 08.08.2025
Bivša misica Maja Cvjetković (39) našla se u centru skandala nakon što je izašla vest da je njen bivši muž, preduzetnik Andrija Kević (58) fizički napao njenog trenutnog partnera Murata. Andrija je negirao optužbe, tvrdeći da Maja manipuliše, te je… »
"Napao me je ispred restorana i pretio da će me ubiti": Moćni momak Maje Cvjetković optužio njenog bivšeg muža za nasilje: Ona…
Blic 08.08.2025
Bivša misica Maja Cvjetković (39) našla se u centru skandala nakon što je izašla vest da je njen bivši muž, preduzetnik Andrija Kević (58) napao njenog trenutnom partnera Murata. Andrija je negirao krivicu i optužio Maju da manipuliše, te je istakao da… »
Vesti dana »

Upozorenje RHMZ: Tokom noći pljuskovi sa grmljavinom, ponegde olujni vetar
N1 Info pre 2 satajoš 60 povezanih

Ubijen Čarli Kirk, konzervativni aktivista i Trampov saradnik
BBC News pre 27 minutajoš 59 povezanih

Protesti u Nepalu doveli do ostavke premijera i političke krize
Naslovi.ai pre 1 satjoš 55 povezanih

Zelenski: Rusija testira granice mogućeg i proverava reakciju NATO
Kurir pre 12 minutajoš 30 povezanih

Roditelji blokirali školu u Mirijevu: V.D. direktora SNS kadra tražio policijsko iseljenje (VIDEO)
Serbian News Media pre 1 satjoš 32 povezane