Повезане вести
Моћни момак мисице оптужио њеног бившег мужа за насиље: Уследила драма, она одбила да сведочи
Мондо 08.08.2025
Бивша мисица Маја Цвјетковић (39) нашла се у центру скандала након што је изашла вест да је њен бивши муж, предузетник А.К. (58) напао њеног тренутног партнера Мурата. Он је негирао кривицу и оптужио Мају да манипулише, те је… »
"Хтео је да ме убије испред ресторана" Бивши се створио испред бивше мисице и претворио јој живот у пакао: У све се умешао и…
Курир 08.08.2025
Бивша мисица Маја Цвјетковић (39) нашла се у центру скандала након што је изашла вест да је њен бивши муж, предузетник Андрија Кевић (58) напао њеног тренутном партнера Мурата. Андрија је негирао кривицу и оптужио Мају да… »
"Рекао је да ће нас убити!" Дечко Маје Цвјетковић тврди да га је њен бивши муж напао испред ресторана
Телеграф 08.08.2025
Бивша мисица Маја Цвјетковић (39) нашла се у центру скандала након што је изашла вест да је њен бивши муж, предузетник Андрија Кевић (58) физички напао њеног тренутног партнера Мурата. Андрија је негирао оптужбе, тврдећи да… »
"Напао ме је испред ресторана и претио да ће ме убити": Моћни момак Маје Цвјетковић оптужио њеног бившег мужа за насиље: Она…
Блиц 08.08.2025
Бивша мисица Маја Цвјетковић (39) нашла се у центру скандала након што је изашла вест да је њен бивши муж, предузетник Андрија Кевић (58) напао њеног тренутном партнера Мурата. Андрија је негирао кривицу и оптужио Мају да… »
Вести дана »
За само пар сати више од 30 људи поднело захтев за легализацију у Лозници: Цена од 100 до 300 евра, ево на којим локацијама је могуће извршити упис
Курир пре 24 минутајош 35 повезаних
Важне информације за легализацију у Новом Саду: На једном месту цена уписа непокретности, ко је ослобођен плаћања и шта је потребно од докумената
Курир пре 40 минутајош 51 повезана
(Видео) Разбуктао се рат, већ има мртвих! Борбени авиони гађају, пакао почео у зору: Одјекују експлозије, у току масовна евакуација
Блиц пре 2 сатајош 35 повезаних
Зеленски: Не постоји јединствен став о територијама, потребне и безбедносне гаранције
РТВ пре 35 минутајош 42 повезане