Povezane vesti
Supruga Radovana Karadžića ostaje pod američkim sankcijama
Nedeljnik 08.08.2025
Američki okružni sud Distrikta Kolumbija odbacio je „kao neutemeljen“ zahtev Ljiljane Karadžić, supruge Radovana Karadžića za uklanjanje sa liste osoba pod sankcijama na koju je zajedno sa sinom i ćerkom dospela zbog, kako je navedeno, ometanja rada… »
Supruga Radovana Karadžića ostaje pod sankcijama, Distrikt Kolumbija odbio njen zahtev
N1 Info 08.08.2025
Američki okružni sud Distrikta Kolumbija odbacio je kao neutemeljen zahtev Ljiljane Karadžić, supruge ratnog vođe bosanskih Srba Radovana Karadžića za uklanjanje sa liste osoba pod sankcijama na koju je zajedno sa sinom i ćerkom dospela zbog ometanja… »
Supruga Radovana Karadžića ostaje pod sankcijama: Distrikt Kolumbija odbio njen zahtev
Nova 08.08.2025
Američki okružni sud Distrikta Kolumbija odbacio je kao neutemeljen zahtev Ljiljane Karadžić, supruge ratnog vođe bosanskih Srba Radovana Karadžića za uklanjanje sa liste osoba pod sankcijama na koju je zajedno sa sinom i ćerkom dospela zbog ometanja… »
Vesti dana »

Dodik prepušta dužnost svojoj saradnici Ani Trišić Babić: "Obavljaće poslove u smislu ukaza, ja ostajem, ja sam izabrani predsednik ustavom"
Blic pre 37 minutajoš 5 povezanih

Prelaz Rafa ostaje zatvoren: Izrael čeka da Hamas ispuni obaveze i vrati tela preminulih talaca
Kurir pre 1 satjoš 3 povezane

Blic saznaje: Đorđe Z. (21) priznao da je ubio Filipa Ivanovića u Beogradu na vodi: Pomagao mu Marko P. (18), evo kako su isplanirali likvidaciju
Blic pre 7 satijoš 1 povezana

„Nisam najbolje, hoću da se izvinim svima“: Novak Đoković je ipak posle predaje bio i optimističan na kraju
Danas pre 7 satijoš 1 povezana