Povezane vesti
Promenili su samo jednu stvar u stanu koji nije mogao da se proda: Posle 10 dana stigao je poziv, prodaja je planula
Kurir 08.08.2025
Liv Konlon, 25-godišnjakinja, pomaže u opremanju više od 400 domova godišnje kako bi ih učinila privlačnijim potencijalnim kupcima, evo šta je uradila sa jednim zapuštenim stanom. Liv promenila je sudbinu jednog stana u Londonu koji je stagnirao na… »
„Promenila sam jednu stvar u stanu koji nije mogao da se proda. Prodaja je planula posle 10 dana zbog ovoga“
Nova 08.08.2025
Liv Konlon, 25-godišnjakinja, pomaže u opremanju više od 400 domova godišnje kako bi ih učinila privlačnijim potencijalnim kupcima, evo šta je uradila sa jednim zapuštenim stanom. Liv promenila je sudbinu jednog stana u Londonu koji je stagnirao na… »
Vesti dana »

Angelina Topić osvojila bronzanu medalju u skoku uvis na Svetskom prvenstvu u Tokiju
Naslovi.ai pre 42 minutajoš 34 povezane

Velika Britanija, Kanada i Australija priznale Palestinu kao državu
Radio 021 pre 22 minutajoš 38 povezanih

Angelina Topić na ivici suza, ali sa širokim osmehom posle bronze: "Ovo sam tako želela, sve sam žrtvovala!"
Telegraf pre 21 minutajoš 55 povezanih

Šamarčina za Trampa! Talibani oduvali SAD, da li će Vašington prekršiti i ovaj sporazum!?
Alo pre 47 minutajoš 20 povezanih

Izraelske snage nastavljaju okupaciju grada Gaze, hiljade beže pred tenkovima
BBC News pre 2 satajoš 17 povezanih