Povezane vesti
Otkazali poslušnost kralju: "Šta je to kod Čarlsa što ga čini superiornijim u odnosu na mene?"
B92 09.08.2025
Vlada i opozicija Grenade dogovorile su se da uklone zakletvu vernosti britanskoj kruni, čime se označava korak ka smanjenju britanskog uticaja u zemlji, prenosi Gardijan. Odluka je doneta usvajanjem zakona u parlamentu, a zakletva će biti promenjena… »
Grenada ukida zakletvu na vernost britanskoj kruni i kralju
Radio 021 09.08.2025
Vlada i opozicija Grenade dogovorile su se da uklone zakletvu vernosti britanskoj kruni, čime se označava korak ka smanjenju britanskog uticaja u zemlji, prenosi Gardijan. Odluka je doneta usvajanjem zakona u parlamentu, a zakletva će biti promenjena… »
Grenada ukida zakletvu na vernost britanskoj kruni i kralju
N1 Info 09.08.2025
Grenada ukida zakletvu Britaniji
Politika 09.08.2025
Afirmacija nezavisnosti: Grenada ukida zakletvu na vernost britanskoj kruni i monarhiji
Blic 09.08.2025
Vlada i opozicija Grenade dogovorile su se danas da uklone zakletvu vernosti britanskoj kruni, čime se označava korak ka smanjenju britanskog uticaja u zemlji, prenosi Gardijan. Odluka je doneta usvajanjem zakona u parlamentu, a zakletva će biti… »
Vesti dana »
Ko je Stanija Dobrojević, pobednica elite 9: Nizala skandale i napravila bogatstvo u Americi: Zbog veza sa oženjenim bila na stubu srama
Blic pre 32 minutajoš 19 povezanih
"Ovo mi je najveća životna pobeda" Prvi intervju Stanije Dobrojević nakon trijumfa u Eliti 9: Progovorila o incidentu s Urošem, Asminovim roditeljima i novcu od nagrade (video)
Blic pre 12 minutajoš 15 povezanih
"Tužiću je, neće videti dinara" Terza pobesneo zbog ćerke, vređa Milicu i histeriše: "Imam dokaze protiv nje" (video)
Blic pre 4 satijoš 6 povezanih