Повезане вести

"То што други не сазревају то је њихов проблем" Теа жестоко о прозивкама због изјаве о "фиоци": Глуп човек...

"То што други не сазревају то је њихов проблем" Теа жестоко о прозивкама због изјаве о "фиоци": Глуп човек...

Телеграф 09.08.2025
Теа Таировић синоћ је наступила у Будви где се појавила у изазовном комаду, а до клуба ју је стандардно допратио и уз њу све време био муж Иван. Певачица је пред наступ, у хотелу, проговорила о различитим темама, истичући да је… »
Теа Таировић стала на вагу па остала нема! Певачица није могла да дође себи, мислила је да има бар десет килограма мање

Теа Таировић стала на вагу па остала нема! Певачица није могла да дође себи, мислила је да има бар десет килограма мање

Курир 09.08.2025
Певачица Теа Таировић труди се да води рачуна о исхрани, али ју је изненадило када је вага показала 70 килограма. Певачица Теа Таировић која је недавно изговорила судбоносно "да" Ивану Вардају, појавила се синоћ на наступу у… »
Теа Таировић признала колико тачно има килограма: Мислила да има 10 мање, шокирала се када је стала на вагу

Теа Таировић признала колико тачно има килограма: Мислила да има 10 мање, шокирала се када је стала на вагу

Мондо 09.08.2025
Теа Таировић последњих година често наступа у Црној Гори, посебно током летње сезоне. Њени наступи привлаче велики број посетилаца, а клубови у којима пева обично буду пуни. Публика долази из различитих крајева, што говори о… »
Теа Таировић стала на вагу и остала у шоку: Ево колико певачица има тачно килограма: "Мислила сам да имам 10 мање", изашла…

Теа Таировић стала на вагу и остала у шоку: Ево колико певачица има тачно килограма: "Мислила сам да имам 10 мање", изашла…

Блиц 08.08.2025
Певачица Теа Таировић појавила се вечерас на наступу у Црној Гори у изазовном, розе издању, а до клуба ју је допратио супруг Иван. Теа је за "Блиц" проговорила о низу тема које интригирају јавност. - Имала сам три наступа у… »

Вести дана »