Povezane vesti

"To što drugi ne sazrevaju to je njihov problem" Tea žestoko o prozivkama zbog izjave o "fioci": Glup čovek...

"To što drugi ne sazrevaju to je njihov problem" Tea žestoko o prozivkama zbog izjave o "fioci": Glup čovek...

Telegraf pre 9 sati
Tea Tairović sinoć je nastupila u Budvi gde se pojavila u izazovnom kometu, a do kluba ju je standardno dopratio i uz nju sve vreme bio muž Ivan. Pevačica je pred nastup, u hotelu, progovorila o različitim temama, ističući da je naročito vezana za Crnu… »
Tea Tairović stala na vagu pa ostala nema! Pevačica nije mogla da dođe sebi, mislila je da ima bar deset kilograma manje

Tea Tairović stala na vagu pa ostala nema! Pevačica nije mogla da dođe sebi, mislila je da ima bar deset kilograma manje

Kurir pre 10 sati
Pevačica Tea Tairović trudi se da vodi računa o ishrani, ali ju je iznenadilo kada je vaga pokazala 70 kilograma. Pevačica Tea Tairović koja je nedavno izgovorila sudbonosno "da" Ivanu Vardaju, pojavila se sinoć na nastupu u Crnoj Gori u izazovnom roze… »
Tea Tairović priznala koliko tačno ima kilograma: Mislila da ima 10 manje, šokirala se kada je stala na vagu

Tea Tairović priznala koliko tačno ima kilograma: Mislila da ima 10 manje, šokirala se kada je stala na vagu

Mondo pre 14 sati
Tea Tairović poslednjih godina često nastupa u Crnoj Gori, posebno tokom letnje sezone. Njeni nastupi privlače veliki broj posetilaca, a klubovi u kojima peva obično budu puni. Publika dolazi iz različitih krajeva, što govori o njenoj popularnosti u ovom… »
Tea Tairović stala na vagu i ostala u šoku: Evo koliko pevačica ima tačno kilograma: "Mislila sam da imam 10 manje", izašla…

Tea Tairović stala na vagu i ostala u šoku: Evo koliko pevačica ima tačno kilograma: "Mislila sam da imam 10 manje", izašla…

Blic pre 23 sata
Pevačica Tea Tairović pojavila se večeras na nastupu u Crnoj Gori u izazovnom, roze izdanju, a do kluba ju je dopratio suprug Ivan. Tea je za "Blic" progovorila o nizu tema koje intrigiraju javnost. - Imala sam tri nastupa u Budvi, dva Ulcinja, jedan… »

Vesti dana »